İlk okul çağlarımda çok gülüyorum diye arkadaşlarım beni dışlarlardı küsmüştüm gülmeye resmen bir ara :) Ama çok şükür artık dolu dolu gönlümce güler oldum ... Hayat gülünce güzelleşiyor.. Renkler daha anlamlı oluyor.. Gece gece ne olduysa bana :D Çok sağol can ya
Evet makasın boyutu hakkında Erkal bey'in fikrine katılıyorum ayrıca %20 için kullandığın efekti de daha değişik kullanabilirdiniz diye düşünüyorum... Emeğinize sağlık olsun
Evet bende çok eğlendim geçen günde bir video izlemiştim yine araç tanıtımı ile alakalı :) Bulayım bugün onu da paylaşırım :) Keyfimiz yerine gelsin değil mi biraz :)
Konya'da Hüseyin Mehmet isimli bir araç sahibinin yayımladığı ilan Türkiye'nin en usta mizahçılarını bile gölgede bırakıyor. "Sıfır (ölü) gibi!" başlığıyla yer
alan ilanda, satıcının aracın özelliklerini anlattığı bilgiler okuyanları gülmekten kırıp geçiriyor.
NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN...
@İsmail ÇOBAN
isyannnnn :D hehehe ne yapacağız alışmam lazım bu durumlara demek ki :D adamın verdiği paraya yazık olmuş resmen bence insan az beklerdi ne olacak
@İsmail ÇOBAN
İsmail iyi düşünmekle olmuyor canım müşteri bir görseller göndermiş bunları istiyorum katalog çalışmasında diye amann Allah'ım ne tarzım ne yaptığımız çalışmaya uyan görseller ben ne yapayım be içine sinmeden yaptığın iş de böyle can sıkıyor herhalde :D
Müzik dinlemek iş yerinde serbest değil arada kaçamak yapıyorum can yaa kulaklıkla o da :D
Sıcak bir içecek evet iyi gelebilir :) Ben biraz kaçıp çay yapayım kendime bari :D:
Seçilmiş kişi olmanın verdiği iç huzur ile biryerlere erecek başım az kaldı :)
Havayla kavgam var bugün bir açıyor bir kapatıyor.. Kış aylarını nedendir pek sevmem sevemedim de ...
bir katalog işi var artık kabak tadı verdi belki de o sıkıyor canımı
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.