Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Littabe logo&afiş

başarılar dilerim...
  2. Dilek Doğrusöz

İsmail (Arkası Yarın)

ozan beeeyyyyyy nerelerdesiniz arkası yarın olmamış olmuyorda bıraktınız mı yoksa...
  3. Dilek Doğrusöz

Hep Birlikte Flash Site Yapalım

kerem bey paylaşım için teşekkürler şuan inceliyorum ama bir sorum olacak butonları önizlemede animasyonda görüyorum ama fla sında göremiyorum butonların nasıl yapıldığını görmek istemiştim ayrıca yazıları da fla da göremiyorum bu arada cs3 yüklü onu inceledim ben
  4. Dilek Doğrusöz

devil

eskiz çizmek önemli tabi tasarım için sonuç ise mükemmel olmuş bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim...
  5. Dilek Doğrusöz

devil

cengiz bey yine etkili bir çalışma sergilemişsiniz bişey merak ettim burada figürde tabletmi kullandınız rica etsem biraz anlatırmısınız nasıl bir uygulama yolu seçtiniz bu çalışmayı yaparken teşekkürler...
  6. Dilek Doğrusöz

ActionScript 3.0'da dinamik MovieClip olusturmak

emeğiniz ve paylaşım için teşekkürler Kerem bey...
  7. Dilek Doğrusöz

flash animasyon teknikleri

emeğiniz çin teşekkürler Kerem bey...
  8. Dilek Doğrusöz

Corel Draw'ın Tüm Menüleri ve İşlevleri

paylaşım için teşekkürler mete meral
  9. Dilek Doğrusöz

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı alttaki sana daral geldi sıkıntılısın
  10. Dilek Doğrusöz

özsoy petrol logo tasarımı

m.emre cengiz, ruzgaryeli20, BurWeb, grilangel, mist-one, Cemil Kocabıçak, danisman, Bahattin Dulkadir, DESİGNERRRR, Bedri, Hakan Dağdeviren, Kerim Öksüz, Rebel, isa yıldırım, Abdullah YİĞİT arkadaşlar, aradan fazla zaman geçmesine rağmen hala izleniyor ve olumlu olumsuz öneri ve...
  11. Dilek Doğrusöz

Aİ Formatında Kenarlık

teşekkürler Figen hanım...
  12. Dilek Doğrusöz

30 Ağustos Çalışmam

resim görünmüyor...
  13. Dilek Doğrusöz

Yıllara Göre Baba-Kız Diyalogları

çok güzeldi Abdullah bey çok teşekkürler...
  14. Dilek Doğrusöz

Tattoo Desenleri

paylaşım için teşekkürler...
  15. Dilek Doğrusöz

Alkol içecek için hazırladığım reklam çalışması

font kullanımı ve renk uyumu hoş olmamış bunun için bol bol örnekler incelemenizi araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum...
  16. Dilek Doğrusöz

Bayan yüzlü ve figürlü desenler-2

paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık...
  17. Dilek Doğrusöz

Alternatif Reklam Fikirleri‏ :D

büyük keyif aldım Figen hanım teşekkürler ancak resimlerin bir kısmını görebildim büyük bir çoğunluğu yok bilginize tekrar kontrol edermisiniz...
  18. Dilek Doğrusöz

mavi

biraz çalışmanız hakkında bilgi verirmisiniz merak edenlerin bilgilemesi açısından mesela hangi programda çalıştınız ya da tablet mi kullandınız... bunun gibi bilgiler yeterli olacaktır düşüncenize ve ellerinize sağlık gayet güzel görünüyor...
  19. Dilek Doğrusöz

Fotomontaj Yapımı Kendi Anlatımım İzleyin Öğrenin :)

paylaşım için teşekkürler Hüseyin bey...
Yukarı Alt