Arama sonuçları

1. İsmail ÇOBAN

mimarlık logo

1. deki A harfindeki mavi S şekli bence logo o olmalı ;)
  2. İsmail ÇOBAN

Çelik Grup Kurumsal Kimlik Sunumu

kartvizitde gradient yokki :s sadece C harfini anımsatan gri bi şekil var zarfta var ama oda gradient değil transparan geçiş zarfa uygulamamın sebebi boş durmaması için. Teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar ;)
  3. İsmail ÇOBAN

Desen-Karakalem 3

çizgileri yumuşat biraz ;) harik olmuş beğendim..
  4. İsmail ÇOBAN

İnsan kası-Karakalem

şerife çalışma güzelde sol kol gene ince ;) ama hareketi yakalamışsın önemli olan bu topun yamukluğu hiç önemli değil oda Amerikan futbool u oynuyordur :) kolay gelsin.
  5. İsmail ÇOBAN

Yeni Kartvizit Çalışmam

logo tanıdık geldi biraz ya sizce? kartdan çok tabela vea pankarta benzettim. iyi forumlar..
  6. İsmail ÇOBAN

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

Çok şık sade vs vs kelime bulamıyorum anlatırsanız seviniriz hatta programın linki varsa indirip bende kurcalayım ;) kolay gelsin.
  7. İsmail ÇOBAN

Devasa Bilişim Logo Çalışması 2012

güzelll ;) kolay gelsin
  8. İsmail ÇOBAN

"Emre Ahşap" Logo ve Kurumsal Çalışması

Yanlız ben logoyu beğendim ;) bi kaçı oval bi kaçı keskin çizmişsin sıradanlık yok ;) başarılar ..
  9. İsmail ÇOBAN

coreldraw da dekupe yapmak

etrafındakiler nolacak? en iyisi etrafını tek tek yapmak daha temiz olur.. Kolay gelsin.
  10. İsmail ÇOBAN

Logo Denemelerim

anahtarı beğendim ama C harfini incelt ve o geçiş renklerine dikkat et . 2.si birbirinden ayrı olmuş. Devam et ;)
  11. İsmail ÇOBAN

Çizdiğim Karakter

Güzel ama bana bi karakteri anımsattı özgün olmaya çalış ;) kolay gelsin..
  12. İsmail ÇOBAN

Tabela Denemem

Font çok sıradan oldu herkes kullanıyor farklı fontlar bul değiştir kendi fontunu icat et ;) kolay gelsin
  13. İsmail ÇOBAN

Karakalem çalışmam-Desen

Sol kolda incelik var birazcık ama harika bi çalışma bende çiziyorum kara kalem yayınlayamıyorum :D çizimlerim karikatür çalınır diye tırsıyorum ;) kolay gelsin..
  14. İsmail ÇOBAN

Arkadaşım için yaptığım logo...

benimde o dikkatimi çekti soldaki fontu değiştir bide öyle derne ;) kolay gelsin
  15. İsmail ÇOBAN

Yardımcı Birlik Kurumsal Kimlik ve Logo

Müşterilerin çoğu böyledir güzel olmuş sende başkasına uyarlarsın ;) İyi çalışmalar.
  16. İsmail ÇOBAN

inşaat logo tasarımı

amblemi hiç koyma geçişler olmamış özdin yezısını koy daha kurumsal durur ;) İyi çalışmalar
  17. İsmail ÇOBAN

Ufak Bir Reklam Jeneriği Denemesi

Çok güzel Başarılar dilerim..
Yukarı Alt