@GaspSryga
Paylaşlan dosyalar bildiğiniz üzere filesonic vb....Amerikada çıkan SOPA yasası, kanunlaşmadığı halde megaupload ve videoz sitesi kapatıldı. Sahibinin malvarlığına el konuldu ve kendisini de aldılar.
Bu olayın yayılmasına ilişkin ilgili upload siteleride bu durumdan etkilenmemek...
@Haydar Boztepe
Sayın Haydar Boztepe; 200 sayfalık bir kitabı riske atmamak için,
kullandığınız fontları çalışmanızla beraber alıp götürebilirsiniz baskıya, bu şekilde her türlü
düzeltme ve düzenleme yapma şansınız oluşur benim tavsiyem bu yönde ama,
Yaşarbey 'in verdiği linkteki...
@Arsenal
@Kerim ÖKSÜZ
@Arsenal
@Kerim ÖKSÜZ
@Arsenal
@barts
Bu konuyla ilgili kısa süre önce
Corel Draw 'da İnatçı Sürümlerin Sistemden Kaldırılması!
başlıklı konuda çözümünü sunmuştum.
Faydalı Olması Dileğiyle...
CorelDRAW versiyonlarında Ai, eps, Ps, Pdf, Prn vb. uzantılı dosyaların çekilmesi / açılmasında yaşanan zorlukları ve sorunların çözümlerini ele alacağız bu konumuzda...
Hepimizin başına gelmiştir; CorelDRAW X3 - X4 - versiyonlarında yaşadığımız bu çekilmeme / açılmama olayı CorelDRAW ‘ın X5...
@sedatde
Konu 2008 yılına tam tamına 4 sene öncesine ait,
o dönem için gerekli ve başarılı bir kullanım sağladı,
eski konulardaki paylaşımları bugünler içinde eleştirmek ne kadar doğru olabilir ki?
@sedat aymaz
@sedat aymaz
@Fatih Coşkun
@reborn
Sizinde bazen başınıza gelmiştir Corel Draw 'ın cdr. dosyalarını açarken çok bekleme/bekletme sorunu.
Birgün öncesinde yapıp save 'lediğiniz boyut olarakta 1mb. bile doldurmayan bu küçük çalışma sonrasında çağırdığınızda yada açmaya...
CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla,
CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım.
Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir,
lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
daha çok araştırma yaparak
öncesinde açılmış konu ve paylaşımlara bakmalısınız,
size faydası olacağına inandığım Tasarıma Başlamışsın! Haydi Hayırlısı Olsun! -Bunu da Okumalısın! bu konuya bir bakın...
faydalı olması dileğiyle...
@Kerim ÖKSÜZ
@Ömer YILDIZ
Şu an temellerini atmaya çalışıyoruz bu anlatımlarla
bir sonraki dilimde dersleri işlemeye başlayacağız inşaallah,
İlgi ve yorum için teşekkürler.
CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla,
CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım.
Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir,
lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.