Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Tasarımcı Grafikerin Malzeme Çantası

@GaspSryga Paylaşlan dosyalar bildiğiniz üzere filesonic vb....Amerikada çıkan SOPA yasası, kanunlaşmadığı halde megaupload ve videoz sitesi kapatıldı. Sahibinin malvarlığına el konuldu ve kendisini de aldılar. Bu olayın yayılmasına ilişkin ilgili upload siteleride bu durumdan etkilenmemek...
  2. Murat Vardar

CorelDraW Hakkında Herşey

@Haydar Boztepe Sayın Haydar Boztepe; 200 sayfalık bir kitabı riske atmamak için, kullandığınız fontları çalışmanızla beraber alıp götürebilirsiniz baskıya, bu şekilde her türlü düzeltme ve düzenleme yapma şansınız oluşur benim tavsiyem bu yönde ama, Yaşarbey 'in verdiği linkteki...
  3. Murat Vardar

Taylan Ayık yayınlanmış çizimler

Canlı renkler ve güzel uygulamalar, çok beğendim ... emeğinize sağlık.
  4. Murat Vardar

Yurdum insanı vol. 1

Sözün, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir nokta varsa, O da bu olsa gerek :) teşekkürler paylaşım adına.
  5. Murat Vardar

Corel Draw X5 sistemden Kaldırmak

@Arsenal @Kerim ÖKSÜZ @Arsenal @Kerim ÖKSÜZ @Arsenal @barts Bu konuyla ilgili kısa süre önce Corel Draw 'da İnatçı Sürümlerin Sistemden Kaldırılması! başlıklı konuda çözümünü sunmuştum. Faydalı Olması Dileğiyle...
  6. Murat Vardar

Tüm CorelDRAW Kullanıcı Arkadaşların Dikkatine !

CorelDRAW versiyonlarında Ai, eps, Ps, Pdf, Prn vb. uzantılı dosyaların çekilmesi / açılmasında yaşanan zorlukları ve sorunların çözümlerini ele alacağız bu konumuzda... Hepimizin başına gelmiştir; CorelDRAW X3 - X4 - versiyonlarında yaşadığımız bu çekilmeme / açılmama olayı CorelDRAW ‘ın X5...
  7. Murat Vardar

Corel Draw makroları 3 Tek tıklamayla tüm text'leri "konvertleyin"

@sedatde Konu 2008 yılına tam tamına 4 sene öncesine ait, o dönem için gerekli ve başarılı bir kullanım sağladı, eski konulardaki paylaşımları bugünler içinde eleştirmek ne kadar doğru olabilir ki?
  8. Murat Vardar

Günün Sözü

Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez... İlhan BERK
  9. Murat Vardar

corel de color styles sorunu

@sedat aymaz @sedat aymaz @Fatih Coşkun @reborn Sizinde bazen başınıza gelmiştir Corel Draw 'ın cdr. dosyalarını açarken çok bekleme/bekletme sorunu. Birgün öncesinde yapıp save 'lediğiniz boyut olarakta 1mb. bile doldurmayan bu küçük çalışma sonrasında çağırdığınızda yada açmaya...
  10. Murat Vardar

Layout / Mizanpaj Menüsü (4)

CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla, CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım. Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir, lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
  11. Murat Vardar

View / Görünüm Menüsü (3)

@Hakan Dağdeviren İleriki günlerde hızlanacağız haberin olsun.
  12. Murat Vardar

Ento ilaç maskot çalışması vol.2

Konsept olarak iyi düşünmüşsünüz, uygulama da bir o kadar başarılı, amacına uygun ve başarılı buldum, emeğinize sağlık.
  13. Murat Vardar

Corporate Afiş

amacına uygun başarılı çalışmalar.
  14. Murat Vardar

Özel Bir Üniversite İçin Tasarladığım Kartvizit

emeğinize sağlık Nihat Bey.
  15. Murat Vardar

Silah Firmasına Yaptığım Logo

gelişime açık, daha farklı alternatiflerde denemelisiniz özellikle font seçimi ve tipografiyi tekrar gözden geçirin
  16. Murat Vardar

Kartvizit çalışmam

daha çok araştırma yaparak öncesinde açılmış konu ve paylaşımlara bakmalısınız, size faydası olacağına inandığım Tasarıma Başlamışsın! Haydi Hayırlısı Olsun! -Bunu da Okumalısın! bu konuya bir bakın... faydalı olması dileğiyle...
  17. Murat Vardar

web tasarım kartvizit

amacına uygun başarılı bir çalışma.
  18. Murat Vardar

WordPress Kurulumundan Sonra Bazı Tavsiyeler..

@Ñialis tadalafil You have not understood the full meaning wherever?
  19. Murat Vardar

@Kerim ÖKSÜZ @Ömer YILDIZ Şu an temellerini atmaya çalışıyoruz bu anlatımlarla bir sonraki dilimde dersleri işlemeye başlayacağız inşaallah, İlgi ve yorum için teşekkürler.
  20. Murat Vardar

CorelDRAW X4 versiyonu üzerinden anlatımla, CorelDRAW öğrenmeye giriş bölümünü oluşturma amaçlı bir küçük görsel anlatım. Bu derslerimizi oluştururken gözden kaçırdığımız veya ifadelerde bir takım eksik noktalar yada detaylar olabilir, lütfen konu hakkında gerçek bilgi ve tecrübesi olan...
Yukarı Alt