hüseyin turan (acayip hayvanlara benziyirsen) +full thm
http://www.youtube.com/watch?v=CmIwyd2qqas
Ne var sen üstüme mirildiyisen
Sanki paslanmissin cirildiyisen
Sesinde çikmiyir hirildiyisen
Benzinsiz çakmaklara benziyirsen
Yüz kiloya yakin parazlasmissan
Kartlasmissan çok yaramazlasmissan...
@admin
Yer ile yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü
Kavim göçlerinden bu yana ağlayan
Ve durmadan cep kanyağı yakıcılığında
Ezgiler çalan, çaldırtan, yakalatan
Adı bende gizli bir kadındı İSTANBUL.
tram vereceğin kanalın üzerinde sağ klik yapıp dublicate cahannel seçeneğini seçip ordan new channel dieceksin yeni bir kanalda açmış olucaksın daha sonra halfsone komutunu uygulayıp image mod gray scaleye çevirip ana kanalların içine geri atarsan böyle bir sorunun kalmaz kardeş
eh işte hayat iyi gidiyor kayda değer bişey yok benim hayatımda hep aynı kısır döngü çiz renkleri ayır filme yolla soruları cevapla akşam eve git sabah işe gel hepsi bu sende ne var ne yok
bildigim kadarı ile kontur kalınlıklarını orantılı şekilde büyütme seceneği yok sevgili arkadasım
bütün kırmızıları secebilme olayına gelince edit finder seceneği ile hepsinin rengini değiiştirebilmen mümkündür saygılarımla
arkadasım öncelikle bu resim 2 renk gözüküyor siyah olan kanalı glow efektinden ayırdıktan sonra glow efekti olan kanalı image mod bitmap diffusyon şeklinde ayarlayı dpi sini 130 da tutarsan baskıda kususrsuz çıkar saygılarımla
@kasapcarlos
renkleri ayırırken filme göndereceğin renkleri daima siyah diğerlerini daima beyaz olarak ayarlarsan desen rezerveli olur (birbirinden kesmeli) çalışma şekli budur kolay gelsin
üstadım bu resim üzerinden konusyorum ilk önce desenin altında komple bir beyaz var yani renklerin hepsini seçip bir kanalda toplamalısın geri kalan renkler tramlı dır onlarıda select color range secenekleri ile secip tramlı bir şekilde beyazların üzaerine bindir dikkat etmen gereken husus bize...
selam arkadasım glow efekti verdigin kanali dublicate channel yapıp image mod bitmap halfsone screen seceneklerini secerek tram vermek şartı ile bu görüntüyü baskıda alabilirsin corelin içine atmana gerek yok direk psd den cıkıs alabilirsin corelde tram vererek cıkıs alamazsın büyük film...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.