Arama sonuçları

1. Superturkishman

Bir merhaba da biz diyelim:)

aramıza hoşgeldin kardeş
  2. Superturkishman

müzik

hüseyin turan (acayip hayvanlara benziyirsen) +full thm http://www.youtube.com/watch?v=CmIwyd2qqas Ne var sen üstüme mirildiyisen Sanki paslanmissin cirildiyisen Sesinde çikmiyir hirildiyisen Benzinsiz çakmaklara benziyirsen Yüz kiloya yakin parazlasmissan Kartlasmissan çok yaramazlasmissan...
  3. Superturkishman

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

@admin Yer ile yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü Kavim göçlerinden bu yana ağlayan Ve durmadan cep kanyağı yakıcılığında Ezgiler çalan, çaldırtan, yakalatan Adı bende gizli bir kadındı İSTANBUL.
  4. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

tram vereceğin kanalın üzerinde sağ klik yapıp dublicate cahannel seçeneğini seçip ordan new channel dieceksin yeni bir kanalda açmış olucaksın daha sonra halfsone komutunu uygulayıp image mod gray scaleye çevirip ana kanalların içine geri atarsan böyle bir sorunun kalmaz kardeş
  5. Superturkishman

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

forewer istanbul
  6. Superturkishman

Hangi Takımlısınız ?

o ne yaw sitede başka trabzonsporlu yoqmu teessüf ederim
  7. Superturkishman

Hangi Takımlısınız ?

trabzonspor
  8. Superturkishman

yeni yıl

2008 in herkese sağlık ve başarılarına vesile olması dileklerimle superturkishman
  9. Superturkishman

Yansıma

bilgiler için teşekkür ederiz yaprak deneriz bizde
  10. Superturkishman

brush

teşekkürler yaprak
  11. Superturkishman

Disko topu ve disko style yapımı

paylaşım için teşekkürler güzel olmuş hepsi
  12. Superturkishman

Herkese Selam

selamlar aramıza hoşgeldin
  13. Superturkishman

osmanlı tugrası

tamam tugrayı cizdim ben lazım olan arkadas burdan isterse corel vektörü halinde upload edebilirm iyi çalışmalar
  14. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

eh işte hayat iyi gidiyor kayda değer bişey yok benim hayatımda hep aynı kısır döngü çiz renkleri ayır filme yolla soruları cevapla akşam eve git sabah işe gel hepsi bu sende ne var ne yok
  15. Superturkishman

Emprime Soru - cevap

bildigim kadarı ile kontur kalınlıklarını orantılı şekilde büyütme seceneği yok sevgili arkadasım bütün kırmızıları secebilme olayına gelince edit finder seceneği ile hepsinin rengini değiiştirebilmen mümkündür saygılarımla
  16. Superturkishman

merhaba

hoş geldin garfield
  17. Superturkishman

Glow Efecktinin Kusursuz Çıkması

arkadasım öncelikle bu resim 2 renk gözüküyor siyah olan kanalı glow efektinden ayırdıktan sonra glow efekti olan kanalı image mod bitmap diffusyon şeklinde ayarlayı dpi sini 130 da tutarsan baskıda kususrsuz çıkar saygılarımla
  18. Superturkishman

Üst üste gelen kısımları çıkarmalımıyım?

@kasapcarlos renkleri ayırırken filme göndereceğin renkleri daima siyah diğerlerini daima beyaz olarak ayarlarsan desen rezerveli olur (birbirinden kesmeli) çalışma şekli budur kolay gelsin
  19. Superturkishman

Photoshop Kullanarak Çalışmayı Fil Çıkışına Ayarlama

üstadım bu resim üzerinden konusyorum ilk önce desenin altında komple bir beyaz var yani renklerin hepsini seçip bir kanalda toplamalısın geri kalan renkler tramlı dır onlarıda select color range secenekleri ile secip tramlı bir şekilde beyazların üzaerine bindir dikkat etmen gereken husus bize...
  20. Superturkishman

Bir cvp yazacak desinatör yokmu?

selam arkadasım glow efekti verdigin kanali dublicate channel yapıp image mod bitmap halfsone screen seceneklerini secerek tram vermek şartı ile bu görüntüyü baskıda alabilirsin corelin içine atmana gerek yok direk psd den cıkıs alabilirsin corelde tram vererek cıkıs alamazsın büyük film...
Yukarı Alt