Arama sonuçları

1. danisman

günün sözü

Karşınızda yer alan insanın, ne anlatmak istediğini anlamadan, son sözünüzü asla söylemeyin! Ozan Muhammet CANDAN
  2. danisman

imzamı kullanarak kendime logo yapmaya çalıştım

Merhaba sevgili Kutsi, Yaptığın çalışmada bir sorun gördüm, bu soy isim "bilen" ise yanlış, "biley" ise yine yanlış, tam olarak anlatmak istediğim, son harfte bir sorun görünüyor, bunu netleştirmekte fayda var diyorum, iyi çalışmalar...
  3. danisman

2012 takvim çalışmam son hali

Baskı maliyetini de göz önünde tutmak gerekir, o yüzden, başarılı bir çalışma olmuş Hatice Hanım, tebrikler...
  4. danisman

günün sözü

Huzur mu arıyorsun? Başkalarının yaptıklarını veya anlattıklarını değil, kendini iyi dinle! Ozan Muhammet CANDAN
  5. danisman

2012 Takvim Çalışmamız

güzel çalışma, ellerinize sağlık gençler : )
  6. danisman

günün sözü

Sahiden kendinize güveniyorsanız, çıkın meydana ve cesur olun, konu ne olursa olsun, cesur olanlar kazanır, korkak olanlar kaybeder! Ozan Muhammet CANDAN
  7. danisman

günün sözü

Herkesin kendi aynasında gizlidir o resim : )
  8. danisman

günün sözü

Mutluluk iki dudak arasında gizlidir... Ozan Muhammet CANDAN
  9. danisman

Sıkılıyoruz!

Hayatın sıkıcılığını, kendi sıkıntılarımızla daha da yaşanmaz hale getirmeye hiç gerek yok, gülümseyin : )
  10. danisman

Sıkılıyoruz!

Hayatımızdaki sevimsiz şeylerin, hiç farkında olmadan, yaşamımızın merkezinde yer almalarına alıştık sanırım. Hiç garip gelmiyor bize, yaşadığımız hayatın, anlamsız yanlarının bize kattığı anlamsızlıkların çokluğu ve saçmalığı! Ne çok isterdik değil mi, gereksiz ayrıntıların hem görüntü olarak...
  11. danisman

günün sözü

Hayatınızda olup bitenleri gözlemlerken, sadece kötü yönlerini değil, iyi yönlerini de hesaba katsanız iyi olur... Ozan Muhammet CANDAN
  12. danisman

günün sözü

Güne güzel başlamak için, önce aynada kendinize, sonra çevrenizdekilere gülümseyin... Ozan Muhammet CANDAN
  13. danisman

günün sözü

Başarılı kadrolar ve sonuçlar için, sabırlı ekipler kurulmalıdır... Ozan Muhammet CANDAN
  14. danisman

günün sözü

Mutluluğun anahtarı, doğru insanlarla yaşadığınız ve doğru insanları tercih ettiğiniz sürece, daima sizin elinizde olacaktır! Ozan Muhammet CANDAN
  15. danisman

Yemek yiyen çiftler

PS Formatındadır... https://rapidshare.com/files/186105156/restaurant_çiftler.rar
  16. danisman

Proje İstek

Biliyorsun, ayarlarım her zaman standart moddadır : ) İyi, süper, harika : )
  17. danisman

Proje İstek

Aramıza hoş geldin kıymetli dostum : )
  18. danisman

günün sözü

Hayatınızdaki en önemli şeylerden biri, kendinizi iyi tanımaktır, gerisi mühim değil! Ozan Muhammet CANDAN
  19. danisman

Dünya düşünme günü!

Duraksıyorum zamanın birinde. Tarih nedir, saat kaçtır, hiç umurumda değil zaten! Önemli olan, istediğin bir zaman diliminde bulunmak değil midir? Şaşırıyorum birçok şeye, şaşırmamak mümkün mü? Aşklar başkalaşmış, hasretler başkalaşmış, arzular, tutkular, değişmiş her şey, üstelik kimseler...
  20. danisman

Farkı var mı?

" İki mesajım aslında birbiriyle çelişiyor gibi. O yüzden toparlamak gerekirse; ne ekerseniz onu biçersiniz. Biraz zalimce ama çocuğunuzu yetiştirirken ona farkında olmadan bencillik tohumları ekerseniz, onu önemsemez, sadece acıktığında karnını doyurur ya da suçluluk hissetmemek adına çok...
Yukarı Alt