Arama sonuçları

1. danisman

Merhaba

Merhaba Erhan, Konya'ya selamlar :)
  2. danisman

günün sözü

Telefon defterinizde kayıtlı olan numaralardan, kaç tanesi dostunuz, hiç düşündünüz mü? Ozan Muhammet CANDAN
  3. danisman

By Civ

Teşekkürler Fulya ve Colin...
  4. danisman

Bay Panpiş

Teşekkürler Colin...
  5. danisman

günün sözü

Yanlış kültürlerin enjekte edilmesiyle ortaya çıkan bu nesil, tembel, dedikoducu ve korkak bir toplum ortaya çıkarmıştır! Ozan Muhammet CANDAN
  6. danisman

Bayan veya Erkek Grafiker Arıyorum!ACİL!

Anladığım kadarıyla "tam otomatik grafiker" arıyorsunuz :)
  7. danisman

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

Kızmayın bu arkadaşlara, onlar işin ciddiyetini kavrayacak kadar büyük düşünemezler, çünkü bahsettikleri hayal güçleri, sadece onlar için büyük görünmektedir, oysa, gerçek tasarımcı ve reklamcıların hayal güçlerinin yanında onlarınki, koca deryada minik bir zerre olabilir!
  8. danisman

Sensiz ne yapacağım?

Karardı bulutlar, Şimşekler çakıyor, Zamansız fırtınalar yüreğimde, Ben sensiz ne yapacağım... Ozan MUhammet CANDAN
  9. danisman

By Civ

10. danisman

Bay Panpiş

11. danisman

Grafikerler.org Rütbe

Rütbelerin önemi yok, önemli olan görev aşkıdır Furkan :) ellerine sağlık, ben beğendim...
  12. danisman

Doğrudur ama ben sizin web sitenizde de herhangi bir telefon numarası bulamadım, bilginize...
  13. danisman

Merhaba yka1988; Eleman ve iş ilanları konularını okumanızı ve ilanınızı güncellemeniz gerekiyor, sanırım yönetici arkadaşlar da bu konuda size gerekli uyarıyı yapacaklardır, sabit telefon numaralarınızı, çalışma şartlarınızı, eklerseniz işe ihtiyacı olan arkadaşlarımız sizinle daha kolay bir...
  14. danisman

günün sözü

Bir konu hakkında bilgi sahibiysen, sonuna kadar fikirlerini savunabilirsin, değilsen, susmak en güzelidir... Ozan Muhammet CANDAN
  15. danisman

Kendini Keşfet...

Teşekkürler sevgili Yamo...
  16. danisman

günün sözü

Saygı ve ahlak kardeş gibidir, farklı olsalar da, olgun insanı temsil ederler... Ozan Muhammet CANDAN
  17. danisman

Panpişler

teşekkürler panografik :)
  18. danisman

Kitap kapağı tasarımı nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Kitap dediğimiz zaman, ilk aklımıza gelen, bilgi edinebileceğimiz, faydalanabileceğimiz, zaman geçirmek için vakit harcadığımız, eğlendirici, dinlendirici ve aynı zamanda öğretici yanları olan yazılmış, yayımlanmış, kısacası basılmış, ciltlenmiş ve raftaki yerini almış olan ürünler aklımıza...
  19. danisman

günün sözü

Fikir sahibi olmak, sermaye sahibi olmak kadar önemlidir... Ozan Muhammet CANDAN
  20. danisman

MyNak Logo

Diğer çalışmalarını da inceledim, aferin Furkan iyi yoldasın, bu yaşta, bu performans, tebrik ediyorum seni, ilerleyen zamanlarda, seni çok iyi yerlerde görmek sürpriz olmasa gerek. Fakat bu yazdıklarım seni değişik bir havaya sokmasın sakın, bu işi meslek olarak tercih etmiş olduğunu kabul...
Yukarı Alt