Arama sonuçları

1. danisman

konsept nasıl üretilir.

Bu konu hakkındaki yazımı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz... https://www.grafikerler.org/soylesi/31297-konsept-nedir-nasil-uretilir-reklam-konsept-calismasi.html#post142097
  2. danisman

Konsept nedir, nasıl üretilir / Reklam Konsept Çalışması

Konsept “kelime” olarak, Fransızcadan Türkçeye geçmiştir. Asıl yazılışı "Concept" bu şekildedir. Görüş, anlayış, düşünce, yeni fikir gibi birçok kelimeyi içinde barındırır. Konsept çalışması “kelime olarak” birçok sektörde kullanılabilir. Örneğin bunu bir reklamcı, yapmış olduğu çalışmalar için...
  3. danisman

günün sözü

Rica ederim sevgili Yamo, sevindim iyi geldiğine...
  4. danisman

Sen neden öğren miyorsun?

Git boğaz köprüsüne "at kendini" deselerdi ne yapardınız?
  5. danisman

günün sözü

Umudunu kaybedenler, hayatın bir anda değişebileceğini unutanlardır.... Ozan Muhammet CANDAN
  6. danisman

Efe yada zeybek vektörleri - istek

Buradan... https://rapidshare.com/files/1363953172/Aydin_Efesi_Ozan_Muhammet_Candan.cdr
  7. danisman

günün sözü

Hava soğuk, üzerinde kışlıkları, deniz vururken kıyıya kendini, kulağına fısıldadı... Aşk deniz midir, diye sordu bilgeye, hayır dedi bilge, deniz aşktır... Ozan Muhammet CANDAN
  8. danisman

günün sözü

Leyleğin ömrü lak lakla, Türk'ün ömrü, hayal kurmakla geçer! Ozan Muhammet CANDAN
  9. danisman

günün sözü

Nereye bastığına, nerede uyuduğuna ve neyi yuttuğuna dikkat et... Ozan Muhammet CANDAN
  10. danisman

S Harfini Kademeli Olarak Kalınlaştırma

Merhaba, ben henüz ne anlatmak istediğini tam olarak çözemedim, bence, en azından kara kalem olarak çizip koymalısın, ben yine anlamasam da, bir anlayan olma ihtimali yükselecektir...
  11. danisman

S Harfini Kademeli Olarak Kalınlaştırma

Günaydın, Ne anlatmak istediğini anlayan olacak mı, peki?
  12. danisman

Afiş çalışmalarım

Merhaba, Oklar müşteri isteği ise bile, neden" noktaları" göstermek yerine, boşluğu göstermektedir?
  13. danisman

günün sözü

Yazmak insanın ruhuna bir bulaştı mı, kurtulamazsın, uyuz hastalığı gibidir... Ozan Muhammet CANDAN
  14. danisman

Yeni Et Logo Çalışması

Ben de çok beğendim, reklamcılık işte budur diyorum, sizin gizli kalmış bir yeteneğiniz var bu konuda, yeteneğinizi daha da geliştirmeli, üzerinde yoğun bir şekilde çalışmalısınız.... Dip Not: Yakın bir zamanda artık reklamcı olduğunuzu ve tasarım işleri yaptığınızı tüm kamuoyuna...
  15. danisman

günün sözü

@yamo Tebrikler sevgili Yamo, en doğru biçimde ifade etmişsin...
  16. danisman

çalinan işleriniz???

Bu meslek o kadar ayaklar altına alındı ki, evet en çok mağdur edilen meslek dallarından birisi gibi, fakat aslında tüm işlerde ve mesleklerde bir şekilde mağduriyet yaşanıyor, bizler burada, bir arada olduğumuz için, daha yoğun duyumlar alıyor ve şahit oluyoruz. En büyük sorun, bu mesleği...
  17. danisman

çalinan işleriniz???

Hayatımdaki eksiklikler neler acaba diyordum, böylece tamamlanmış oldu :)
  18. danisman

çalinan işleriniz???

Tek başınızı endişelenmeyin Tuncer Bey, Erkan Bey'in yazdıkları da delil olarak kabul edilecektir :)
  19. danisman

günün sözü

Önemli birisi olmanın yolu, sıradan insan olmaktan geçer... Ozan Muhammet CANDAN
  20. danisman

günün sözü

Hayallerinizi küçümseyen insanlardan uzak durun! Ozan Muhammet CANDAN
Yukarı Alt