Bu konu hakkındaki yazımı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz...
https://www.grafikerler.org/soylesi/31297-konsept-nedir-nasil-uretilir-reklam-konsept-calismasi.html#post142097
Konsept “kelime” olarak, Fransızcadan Türkçeye geçmiştir. Asıl yazılışı "Concept" bu şekildedir. Görüş, anlayış, düşünce, yeni fikir gibi birçok kelimeyi içinde barındırır. Konsept çalışması “kelime olarak” birçok sektörde kullanılabilir. Örneğin bunu bir reklamcı, yapmış olduğu çalışmalar için...
Hava soğuk, üzerinde kışlıkları, deniz vururken kıyıya kendini, kulağına fısıldadı...
Aşk deniz midir, diye sordu bilgeye, hayır dedi bilge, deniz aşktır...
Ozan Muhammet CANDAN
Merhaba, ben henüz ne anlatmak istediğini tam olarak çözemedim, bence, en azından kara kalem olarak çizip koymalısın, ben yine anlamasam da, bir anlayan olma ihtimali yükselecektir...
Ben de çok beğendim, reklamcılık işte budur diyorum, sizin gizli kalmış bir yeteneğiniz var bu konuda, yeteneğinizi daha da geliştirmeli, üzerinde yoğun bir şekilde çalışmalısınız....
Dip Not: Yakın bir zamanda artık reklamcı olduğunuzu ve tasarım işleri yaptığınızı tüm kamuoyuna...
Bu meslek o kadar ayaklar altına alındı ki, evet en çok mağdur edilen meslek dallarından birisi gibi, fakat aslında tüm işlerde ve mesleklerde bir şekilde mağduriyet yaşanıyor, bizler burada, bir arada olduğumuz için, daha yoğun duyumlar alıyor ve şahit oluyoruz.
En büyük sorun, bu mesleği...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.