Arama sonuçları

1. danisman

Okul Posteri

Merhaba, Yapmış olduğunuz çalışmaya baktığımda "deprem" konulu bir afiş çalışması mıdır, sorusu geldi aklıma. Sonrasında bir çok soru geliyor aklıma, kısacası, yapmış olduğunuz çalışma hakkında hiç bir fikir yürütemiyorum. Sizce, bakıldığı zaman iç bir anlam ifade etmeyen bu çalışma, iyi...
  2. danisman

belediye şenlik davetiye eskizleri

Merhaba Hasan, Çalışmaların güzel olmuş, üzerinde küçük değişiklikler yaptığında, daha iyi bir sonuca ulaşacağından eminim. Ben burada bir şeyi merak ettim, Bilecik kaç yılında düşman işgalinden kurtulmuş? Bu şenliklerin kaçıncısı kutlanacak? Sanırım bu davetiyeyi eline alan birçok insan...
  3. danisman

ReaLizm 2 / Altın Dokunus Gercegın Pesınde

Kusursuz, tebrikler Hakan bey... "daha az seviyorum anlamına gelmez" güzel bir parçaydı, şarkı için ayrıca teşekkür ederiz...
  4. danisman

dünya firmaları ve değerleri..

Bizim şirket diye gördüğümüz Koç, Sabancı v.s. firmalar, dış kaynaklı yatırımcıların birer maşasıdır, ne olmasını bekliyorduk, birinci mi :) Onlar ancak bu ülkenin kaynaklarını tüketen ve tüketim toplumu olarak yetişen yeni neslin tedarikçisi olabilirler...
  5. danisman

Adrenalin...

Adrenalin gerçekten yaşanılası bir duygudur, ben tırmanış yapan birisi olarak seviyorum ama extreme sporlarında bu işi fazlasıyla abartıyorlar, resimde de görüldüğü üzere abartılı bir adrenalin söz konusu. Bu kadarı adrenalinden öte bir şey, biz buna kısaca delilik diyebiliriz :)
  6. danisman

Restoran için Logo Tasarımı

Yapmış olduğunuz çalışmalar bir logo çalışmasından çok uzak görünüyor...
  7. danisman

Restaurant menü tasarımım.. yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba, Sevgili Kerim Öksüz zaten cevabı vermiş, kendisine teşekkür ederim... Sizin bu işte herhangi bir katkınız olmadığı ilk görüşte anlaşılıyor, öyle ki, yazdığınız firma ismi bile eğreti duruyor çalışma üzerinde, bir şeyi ben yaptım diyebilmeniz için, kullandığınız materyaller azda...
  8. danisman

Film Şirketim için Logo tasarım yapacak grafiker aranıyor.

Merhaba, İlanınız hakkında bazı bilgileri lütfen giriniz... Film şirketiniz nerede? İrtibat telefonları, adresiniz, yetkili kişi gibi sabit bilgileri yazmalısınız...
  9. danisman

Restaurant menü tasarımım.. yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba, size tek bir sorum olacak, bu tasarımın neresini siz yaptınız?
  10. danisman

günün sözü...

insan sadece kendisini anlayabilir, o da arada bir olur... Ozan Muhammet CANDAN
  11. danisman

Günün sözü...

Yöneticiler insanların umutlarını önemsemelidir, umudunu yitiren toplumlar, tehlikeli bireyler üretir! Ozan Muhammet CANDAN
  12. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Teşekkürler Caglan...
  13. danisman

Günün sözü...

Normal insanlar ancak öğrendikleri kadarını bilirler, normal olmayanlar ise her şeyi bildiklerini sanırlar! Ozan Muhammet CANDAN
  14. danisman

Çay bahçesi...

Her birimiz insan tüketen veya öğüten değirmenler gibiyiz… Eskiden dostluklar vardı, canı gönülden dostum diyeceğiniz arkadaşlarınız olurdu, aylarca belki de yıllarca arayıp sormasanız bile, bilirdiniz bir yerlerde bir dostunuz olduğunu. Ne zaman kapınızı çalsa veya ne zaman siz onun kapısını...
  15. danisman

Günün sözü

Bazı insanlar vardır, kafaları her şeye çalışmadığı için, hayatları stresten uzak ve sakindir...
  16. danisman

PS de render filtresi

Sevgili Günel abla, Sanırım filtreleri veya programı yeniden yüklemek durumundasınız, küçük bir araştırma yaptım ama kesin olarak bir sonuca ulaşamadım...
  17. danisman

photoshop ve corel kardeşliği :)

selamlar, Titiz bir çalışma ortaya çıkarmış olduğunuzu görüyorum, üzerinde yoğun bir emek harcandığı ortada, CorelDraw ile çizmiş olmanız ayrıca takdir edilmesi gerekilen bir konu, benim ilk bakışta gördüklerim sadece bunlar değil elbette, sanırım sol kol ile sağ kol arasında bir dengesizlik...
  18. danisman

El İlanı Ön Çalışmam

Selam TürkGrafi, Bir aralar TDK bile kendi içinde "mönü" veya "menü" yazılması konusunda tartışma yaşamış, uzun süre sonra da, "menü" olarak yazılmasında ortak yol bulunarak, fikir birliğine varılmıştır, ne zaman bir "menü" yazısı görsem aklıma gelir, bunu neden anlattım diye düşünenler...
  19. danisman

Günün sözü...

Kelimelere güç katan, insanın sahip olduğu bilgi hazinesidir, insan, bilgisi kadar güçlü ve kuvvetlidir... Ozan Muhammet CANDAN
  20. danisman

Gülümseyin...

İnsanları anlamaya çalışmak dünyanın en zor ve en yorucu işidir, o yüzden insanları tamamen anlamaya çalışmak boşuna bir uğraştan öteye gitmez... Yukarıda yorum yazan arkadaşımız da bu konuya kendince bir yorumda bulunmuş, ben yorumda bulunmasına sevindim fakat neden ve nasıl bir "şizofren"...
Yukarı Alt