Arama sonuçları

1. Hasan Güner

alpay ekmek, kurumsal..!!

ben çok beğendim eline sağlık ;)
  2. Hasan Güner

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER

teşekkür ediyorum
  3. Hasan Güner

Alpay Ekmek(çaylak)

yeni başlayan biri için çok cesur çalışmalar klişe oluşumları bir kenara bırakıp soyut geometrik şekillen kullanman çok umut verici ben 1. çalışmanın üzerinde durmanı öneririm başarılar dilerim
  4. Hasan Güner

Google alan adı davasını kaybetti

:D ne saçma korkuları var bu dev firmaların şaşırtıcı valla :D
  5. Hasan Güner

Optik Logosu Çizimi (Ders)

@Hamit Kürklü logo nedir? kalıplaşmış kriterleri nedir? bir logo çiziminde nelere dikkat edilmelidir? bu soruların yanıtlarını bildiğini düşünür isem buraya yazacağım hiçbir şey kalmıyor esasen... dersen ki; hayal gücü nedir? nasıl düşünülür? hayaller-düşünceler nasıl işe dökülür? bu...
  6. Hasan Güner

@BURÇİN DAMLA YETEN teşekkür ederim beğenmenize sevindim ;)
  7. Hasan Güner

teşekkürler eleştiriler için
  8. Hasan Güner

Engelleri Kaldır - Reklam

teşekkür ederim :)
  9. Hasan Güner

@Ahmet ALTUN kesinlikle doğru testip ;) @Kerim Öksüz teşekkürler kerim bey
  10. Hasan Güner

5e5

rica ederim ;)
  11. Hasan Güner

teşekkürler
  12. Hasan Güner

4 adet çalışma bilmem beğenirmisiniz.

güzel deneme olmuşlar ama son çalışmada yazım hataları var
  13. Hasan Güner

kendi sitemin logo çalışması

@novalgine_plus aynı noktada buluşmuş olmamız güzel o zaman şimdi banner olarak eleştireyim yazı fontların olmamış renk uyumu yok farklı alternatifler üretmen lazım
  14. Hasan Güner

5e5

@sercan_90 dijital baskıda genelde 72 dpi cmyk layersiz tiff formatlı baskı yapılır ama dediğim gibi ben 40 dpi hatta rgb baskılar da yaptım hem de sorunsuz
  15. Hasan Güner

Böyle nasıl yaparım :(

onu şu şekilde yapabilirsin kare çiz onun üstüne farklı bi layer aç sonrada köşeleri yumuşatılmış bir kare çiz köşeleri yumuşatılmış olanın için seçip alttaki layer'i seçerek delete yap kolay gelsin
  16. Hasan Güner

kendi sitemin logo çalışması

google'a logo yayıp görsellerde arama yapın çıkan sonuçlara bir göz atın ya onlar logo değil ya da sizin çalışmanız
  17. Hasan Güner

5e5

bu kadar büyük bir iş hazırladığına göre ya dış mekan ya da iç mekan baskı makinası basacak bu işi bu makinaların çalışma prensibi için 72 dpi yeterde artar bile 40 dpi iş basıp mükemmel sonuç aldığım oldu kolay gelsin ;)
  18. Hasan Güner

E-devlet projesindeki çok büyük tehlike!!!

:) devlet devlet olmayı başaramıyor e-devlet olmaya kalkıyor ben kaç gündür e-devletten trafik cezalarıma bakmaya çalışıyorum sistem geçici olarak hizmet veremiyor şeklinde hata veriyor :D
  19. Hasan Güner

@Ahmet ALTUN beğenmenize sevindim :rolleyes:
Yukarı Alt