Arama sonuçları

1. Hasan Güner

# LaLL Bölümü.. (:

hoş bir çalışma (tabi imzadaki o kaba fontu görmezden gelirsek) eline sağlık ;)
  2. Hasan Güner

# Merhabalar.. (:

:D ne kadar enerjik bir üyesiniz böyle mesajınızı okurken gülümsedim hoş geldiniz
  3. Hasan Güner

Tam Ekran - Flash Template Lazım (Rica)

@Snek * bu isteğini "net ortamındaki flashları kaydedip editlemeni sağlayabilecek" programlar ile çözebilirsin ( örneğin www.sothink.com ) * iş verenler bölümüne bu konuyu açıp bedelini ödeyerek bu işi yaptırabilirsiniz * flash dersleri bölümündeki dersleri inceleyerek işi kendiniz...
  4. Hasan Güner

Çevremizi Temiz Tutalım

@Serkan Baysal teşekkürler efendim
  5. Hasan Güner

EGADAP / Hasan GÜNER

teşekkürler
  6. Hasan Güner

Çevremizi Temiz Tutalım

@Tuncer Özkan teşekkürler Tuncer Bey; aynı dilekler sizin için de geçerli
  7. Hasan Güner

Windows 7 Canlı Yayında Çöktü

video altındaki yorumlara bakılacak olursak 7'nin bir suçu yok gibi
  8. Hasan Güner

corelde sade kartvizit yapımı

bir kataloğa yetebilecek malzemeyi kartvizite sığdırtanlar kendi adı telefonu yetmezmiş gibi karta vesikalık resmini koydurtanlar vs.vs.vs. piyasa kartvizit olmayı başaramamış işlerle dolu bu doğrultuda senin dersin gerçekten kartvizit dersi olmuş teşekkürler ;)
  9. Hasan Güner

Çevremizi Temiz Tutalım

@Ercan CAN teşekkür ederim @danisman eleştiriniz için teşekkür ederim @Tuncer Özkan öncelikle yorum ve düşünce paylaşımı için teşekkürler çok şükür işsiz değilim şuan antalyada bir firmadayım
  10. Hasan Güner

Levent Uydu Web Arayüzü Eskizi

daha önce logosunu yayınladığım firma için hazırladığım web arayüz taslağı eleştirilerinizi bekliyorum
  11. Hasan Güner

Photoshopta yardım edebilecek kimse varmı ?

@Gacco hem yardım istiyorsun hem çok bilmişsin yapıyorsun allah yolunu açık etsin
  12. Hasan Güner

Çevremizi Temiz Tutalım

13. Hasan Güner

@Gacco yazdığın T harfini seçip ctrl+T yap T'nin köşesine geldiğinde oval ok simgesi çıkacak farenin sol tuşu basılı iken fareyi hareket ettir kolay gelsin
  14. Hasan Güner

Music Typography

15. Hasan Güner

şekle bakınca ilk aklıma gelen şey şu oldu: önce bir siyah daire çiz sonra onun içine ondan daha ufak bir yuvarlak çiz onu da beyaz yap sonra bir T harfini bir ters bir düz olarak açılandırılmış şekilde oluşan siyah alanın üzerine yerleştir kolay gelsin
  16. Hasan Güner

Tarık AKSU_free works / Film Afişi

perili ev yazı karakterin ve altındaki metnin kırmızı olması bana uygun gelmedi
  17. Hasan Güner

profx logo ve kart eskizi

proje aşamasında olan logo ve kartvizit şablonu eleştirinizi bekliyorum :rolleyes:
  18. Hasan Güner

EGADAP / Büşra Giritoğlu

çok başarılı çalışmalar eline sağlık ;)
Yukarı Alt