@Demet YILDIZ
Kesinlikle Demet Hanım :) Ben bir saat önce yaptığıma bir saat sonra baktığımda aynı duyguları hissediyorum.. İnşallah yıllarca sürer bu duygu.. Gelişim için kapı açıyor çünkü..
Mesleğimiz sürekli gelişim içinde.. Bizim de bu sürece en iyi şekilde adapte olmamız gerekiyor..
@varezci
Kendi arşivime almıştım bu paylaşımı link ana konu altında yenilenmiştir.
Keyifli tasarımlar diler, graffikrim arkadaşımıza da bu paylaşımı için teşekkür ederim
İçe kare yada dikdörtgen çizip CTRL+2 ile kilitleyebilirsiniz mesela .. Bunu yapmaktaki amacınız ne ama bu önemli bir nokta .. 5 er mm taşma payı vermek için mi ?
Cetvel aracı hariç manuel olarak da yapabilirsiniz bunu çalışmanın şekline göre ...
Fakat otomatik olarak iç pay veren bir komutu var mı ben yok diye biliyorum açıkcası ..
Geçmiş olsun Demet Hanım'cığım :)
Ben böyle güzel şekilde kırılan fincanlara özeniyorum açıkçası :) Benimkinin parçaları sayılmıyor..
Yarın bende gorsel eklerim kırık fincan :)
Bende Ozan Bey'e ilgisi için çok teşekkür ediyorum... Elime ulaştığında kırık olmayan için de görsel ekleyeceğim...
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlarımızın fikirlerine...Görsel kullanımından vektörel olmadıkça uzak durulmalı...
Ayrıca kartvizit, logo, antetli...kisaca kurumsal kimlik tasarımları da vb..vektorel bir programla çalışmakta fayda var herzaman
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.