Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

elifce Brandday

Başarılar dilerim...
  2. Aslı SAYILIR

Brandday-2 / Aslı SAYILIR

Kesinlikle.. Öğrenirken öğretebildiğimiz, öğretirken öğrendiğimiz, bir o kadar da keyifli bir ortam... Gelişim için bulunmayacak fırsat...:)
  3. Aslı SAYILIR

@Demet YILDIZ Kesinlikle Demet Hanım :) Ben bir saat önce yaptığıma bir saat sonra baktığımda aynı duyguları hissediyorum.. İnşallah yıllarca sürer bu duygu.. Gelişim için kapı açıyor çünkü.. Mesleğimiz sürekli gelişim içinde.. Bizim de bu sürece en iyi şekilde adapte olmamız gerekiyor..
  4. Aslı SAYILIR

Hiç öyle demeyin bence... Sizin çalışmanızda gayet başarılı ..
  5. Aslı SAYILIR

Graffikrim Arşivinden 5000x5000 DPi 50 JPG Resimler

@varezci Kendi arşivime almıştım bu paylaşımı link ana konu altında yenilenmiştir. Keyifli tasarımlar diler, graffikrim arkadaşımıza da bu paylaşımı için teşekkür ederim
  6. Aslı SAYILIR

cs6 iç pay verme

Illustrator ile çalışacaksanız dergi çalışmasını taşma payı vermek için dediğim gibi çalışabilirsiniz. Bir mahsuru olmaz ..
  7. Aslı SAYILIR

cs6 iç pay verme

İçe kare yada dikdörtgen çizip CTRL+2 ile kilitleyebilirsiniz mesela .. Bunu yapmaktaki amacınız ne ama bu önemli bir nokta .. 5 er mm taşma payı vermek için mi ?
  8. Aslı SAYILIR

cs6 iç pay verme

Cetvel aracı hariç manuel olarak da yapabilirsiniz bunu çalışmanın şekline göre ... Fakat otomatik olarak iç pay veren bir komutu var mı ben yok diye biliyorum açıkcası ..
  9. Aslı SAYILIR

Latte'Art

Paylaşımına sağlık.. İzlemek keyifliydi...
  10. Aslı SAYILIR

Dene tabiki Şerife'm .... Bu arada kurumsallar da eklendi ana konuya..
  11. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Geçmiş olsun Demet Hanım'cığım :) Ben böyle güzel şekilde kırılan fincanlara özeniyorum açıkçası :) Benimkinin parçaları sayılmıyor.. Yarın bende gorsel eklerim kırık fincan :) Bende Ozan Bey'e ilgisi için çok teşekkür ediyorum... Elime ulaştığında kırık olmayan için de görsel ekleyeceğim...
  12. Aslı SAYILIR

Brand Day 1 / Demet YILDIZ

Başarılar Demet Hanım :)
  13. Aslı SAYILIR

Ufuk Doğan - BD_01 / BD_02

Başarılar Ufuk bey ..
  14. Aslı SAYILIR

Teşekkürler Hasan bey Teşekkurler Şerifem..eee sende de artık gerekli programlar var ee yetenek de var seni de görmek isteriz aramızda
  15. Aslı SAYILIR

müzisyen kartvizit

Kesinlikle katılıyorum arkadaşlarımızın fikirlerine...Görsel kullanımından vektörel olmadıkça uzak durulmalı... Ayrıca kartvizit, logo, antetli...kisaca kurumsal kimlik tasarımları da vb..vektorel bir programla çalışmakta fayda var herzaman
  16. Aslı SAYILIR

Dekoratif Desenler - 17 Dosya

@selinaa_a Eski tarihli paylaşımlarımızda maalesef bu tarz sorunlar olabiliyor.
  17. Aslı SAYILIR

@Erkal ÇOŞKUN :) Çok teşekkürler..
  18. Aslı SAYILIR

Brandday-1

Başarılar dilerim Erkal Bey :)
  19. Aslı SAYILIR

20. Aslı SAYILIR

Reçel Görselleri...

Güncelliğini kaybetmiş bağlantı sebebi ile konu geri dönüşüme taşınmıştır. Yenilenmesi durumunda tekrar ilgili bölüme taşınacaktır. Keyifli forumlar..
Yukarı Alt