benim düşüncelerimi Yaşar bey belirtmiş Buse hanım logoları küçültüp sol tarafa yayman daha ii olacaktır düşüncesindeyim nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
anlaşılan revolveyi çok sevmişsiniz :) bencede güzel bir oluşum elmalar tamamdır sizinde dediğiniz gibi tabakta sorun var onuda düzeltirseniz tamamlayıcı olacaktır tebrik ederim Yaşar bey...
şekil olarak oturtmuşsunuz tabi üzerinde oynanması gereken şeyler mesela gözüme takılan şey transparan yaptığınız dokular şekilden taşmış gözden kaçırmışsınız onun dışında gelişmeye değer hoş bir çalışma olmuş tebrik ederim...
@danisman
Bu çalışmadaki eleştirel yaklaşımlar herkesin aynı düşünceyi paylaşması. yani o beyaz kısmın olması çalışmadaki en büyük eksiklik denilmesi. Tabiki eleştirilerinize saygı duyuyorum ama sol taraf hayet hareketli ve %100 etkininde çarpıcı belirgin olmasını istemiştim ayrıca logonun bir...
@danisman
Teşekkür ederim Sayın danisman öncelikle hoşgeldiniz diyorum.
Kesinlikle söylediğiniz söze katılıyorum yapmak zor eleştirmek kolaydır...
birincisi; sizinde belirttiğiniz gibi sol üstteki elmanın fazla olduğunu bende düşünmüştüm ancak, orada istenmediğini bile bile kalmayı kabul etti :)...
doğru söylüyosunuz arkadaşlar eksiklerimin oldğunu bende çok rahat görebiliyorum. Eski bir çalışma ve proje ödevidir şimdi baktığım zaman şurası da şöyle olsaydı dediğim ve yazılardaki bariz hataları görebiliyorum. baskı işi olmadığı için şuan rahatım :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.