Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Photoshop'da Çizime Giriş İçin GridMod Ayarlarımız

Hakan bey indirip inceleme fırsatı buldum teşekkürler anatımınız için güzel bir paylaşım yapmışsınız
  2. Dilek Doğrusöz

Kartvizit TasarımLarı/2

Buse hanım bende çalışma göremiyorum... bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğini ii bilenlerdensiniz :)
  3. Dilek Doğrusöz

Selam beyler bayanlar :)

aramıza hoşgeldiniz hexen
  4. Dilek Doğrusöz

Kartvizit Denemesi

benim düşüncelerimi Yaşar bey belirtmiş Buse hanım logoları küçültüp sol tarafa yayman daha ii olacaktır düşüncesindeyim nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  5. Dilek Doğrusöz

Tabakta Elmalar

anlaşılan revolveyi çok sevmişsiniz :) bencede güzel bir oluşum elmalar tamamdır sizinde dediğiniz gibi tabakta sorun var onuda düzeltirseniz tamamlayıcı olacaktır tebrik ederim Yaşar bey...
  6. Dilek Doğrusöz

Illustratörde yaptığım portakal çizimi

şekil olarak oturtmuşsunuz tabi üzerinde oynanması gereken şeyler mesela gözüme takılan şey transparan yaptığınız dokular şekilden taşmış gözden kaçırmışsınız onun dışında gelişmeye değer hoş bir çalışma olmuş tebrik ederim...
  7. Dilek Doğrusöz

Illustratorde yaptığım Balık Çizimi

ii gidiyosunuz Yaşar bey tebrik ediyorum sizi ellerinize sağlık
  8. Dilek Doğrusöz

diş macunu ambalaj tasarımı

@danisman Bu çalışmadaki eleştirel yaklaşımlar herkesin aynı düşünceyi paylaşması. yani o beyaz kısmın olması çalışmadaki en büyük eksiklik denilmesi. Tabiki eleştirilerinize saygı duyuyorum ama sol taraf hayet hareketli ve %100 etkininde çarpıcı belirgin olmasını istemiştim ayrıca logonun bir...
  9. Dilek Doğrusöz

sağlık - elma kişisel bir çalışma

@danisman Teşekkür ederim Sayın danisman öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Kesinlikle söylediğiniz söze katılıyorum yapmak zor eleştirmek kolaydır... birincisi; sizinde belirttiğiniz gibi sol üstteki elmanın fazla olduğunu bende düşünmüştüm ancak, orada istenmediğini bile bile kalmayı kabul etti :)...
  10. Dilek Doğrusöz

merhaba demiş bulundum...

aramıza hoşgeldiniz...
  11. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

tebrik ediyorum sizi kolaydı ama olsun hatırlamak önemli :)
  12. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

şükür... tebrik ediyorum Hatice hanım benim sorumu da yanıtlayın :)
  13. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

Pardon özür dileriz efendim bilenler geelllsssiiiinnn yada ikinciharfi alalım sizden :)
  14. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

ikisi de mi yanlış Süleyman bey
  15. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

Resim yazı. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
  16. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

Piktogram galiba bildim ...
  17. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

Süleyman bey Revizyon olabilir mi? künye galiba... ama böyle oluyo ki benöğrenci gibi hissettim kendimi :) bendesoru sorayım olmaz mı?
  18. Dilek Doğrusöz

tek kırım mönü çalışması

doğru söylüyosunuz arkadaşlar eksiklerimin oldğunu bende çok rahat görebiliyorum. Eski bir çalışma ve proje ödevidir şimdi baktığım zaman şurası da şöyle olsaydı dediğim ve yazılardaki bariz hataları görebiliyorum. baskı işi olmadığı için şuan rahatım :)
  19. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

ambalaj olabilir mi?
  20. Dilek Doğrusöz

Kelime Oyunu

buldum vinyet
Yukarı Alt