Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

ŞARKÜTERİ Resimleri

emeğinize sağlık Emine hanım...
  2. Dilek Doğrusöz

Sound effects

muheteşem olmuş tebrikler...
  3. Dilek Doğrusöz

Doğum Günün Kutlu Olsun

Süleyman Köklü , Sena Demirlerli , cihangraphic, tuğçe soner doğum gününüz kutlu olsun Allahım sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin inş.
  4. Dilek Doğrusöz

Doğum Günümüz kutlu olsun..

grafikerler.org ailesinde saygıyı, seviyeyi, samimiyeti koruyarak her bir kişinin emek paylaşımları vardır. Bunun için ilk oluşumlarında emeği geçenlere ve sonrasındakikilere teşekkürlerimi sunuyorum doğum günümüz kutlu olsun daha nice nice senelere inşallah...
  5. Dilek Doğrusöz

süt reklamı (muhteşem)

@suat durular Suat bey o çalışmaları ben yapmadım dikkat ederseniz altında alıntı yazıyor farklı çalışmaları bulup feyz alalım diye paylaşım yaptım bilginize...
  6. Dilek Doğrusöz

Yok olan seyyar lezzetler...

yazınızı sabah okumama rağmen teşekkürlerimi iletme fırsatı bulamamıştım... inanın sesli sesli okudum ki eşimde duysun diye büyük keyif aldık. Hemen ben bunların arasından sadece pamuk şekerini biliyorum dedim elma şekeri bile almadım görmedim daha doğrusu hemen çocukluğum aklıma geldi küçük...
  7. Dilek Doğrusöz

Türk Hava Yolları Afiş Çalışmam Stand Baskı

kesinlikle en üstteki görsel ve düzenleme harika olmuş ben çok beğendim onun dışında bütünüyle de gayet uyumlu bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  8. Dilek Doğrusöz

Bonus...

klasik olacak ama çok güzel olmuş eleştirilecek ya da öneride bulunabileceğim bir tarafı olmadığı için böyle kısa cümleler oluyor Günel hanım düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  9. Dilek Doğrusöz

Dünyadan Camiler

teşekkürler Yaşar bey...
  10. Dilek Doğrusöz

İslam Tarihinden Tablolar

paylaşım için teşekkürler Abdullah bey emeğinize sağlık...
  11. Dilek Doğrusöz

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Gel bir şeyler yap bizi kurtar Ortada aşktan bir gerçek var Susma sen söyle bizi duyar Ayrılık sözden biraz korkar Anlıyorum seni de üzüle üzüle böylesi daha zor Haksızlık mı yalnızlık mı? Kahreden Bizi böyle ayıran ne haybeden Çektin gittin ne diyebilirim Sen de sevdin buna da eminim Nasıl da...
  12. Dilek Doğrusöz

diş macunu ambalaj tasarımı

@sezer türk Beğenmenize sevindim sayın Sezer Türk teşekkürler @JustDream teşekkür ederim JustDream...
  13. Dilek Doğrusöz

Forumumuzun 3.Yaş Günü Tanıtımı

büyük bir heyecanla izledim Abdullah bey muhteşem olmuş emeğinize düşüncenize ve ellerinize sağlık lütfen forumda dersleriniz bekliyoruz...
  14. Dilek Doğrusöz

Farklı Yuvarlak Çikolata Westly! Çizim Ve Reklam.

yine siz ve yine o süper çalışma:)... Hakan bey gerçekten gıpta ile izlediğim işler çıkarıyorsunuz çok başarılı düşüncenize ve ellerinize sağlık
  15. Dilek Doğrusöz

Particular 2 (Yeni)

supper olmuş müzik efekti filan çok hoş düşüncenize ve ellerinize sağlık
  16. Dilek Doğrusöz

Doğum Günün Kutlu Olsun

Doğum gününüz kutlu olsun Burak Güzey sevdiklerinizle birlikte Allah uzun ömürler versin...
  17. Dilek Doğrusöz

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

önceden geleceği görebilmek ya da öyle görmek ve büyük bir fedakarlıkla severek ayrılmak... ne acı. Ozan bey harika bir hikaye etkilenmemek elde değil paylaşımınız için teşekkürler
  18. Dilek Doğrusöz

3D Yay Çizimi

hayır gayet muntazam yerli yerinde süper bir çalışma olmuş Yaşar bey ellerinize düşüncenize sağlık... Yaşar bey ayrıca uygulama yaparak ve bizimle payşarak çok mutlu ettiniz beni
  19. Dilek Doğrusöz

Foto Albüm Projesi

@tvmapo mümkünse en kısa zamanda hazırlayın ki bizlerde öğrenelim :) ki bu konuda öğrenciniz çok olacak ...
  20. Dilek Doğrusöz

3d Küp Animasyonu (HD)

çok güzel olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Yukarı Alt