grafikerler.org ailesinde saygıyı, seviyeyi, samimiyeti koruyarak her bir kişinin emek paylaşımları vardır. Bunun için ilk oluşumlarında emeği geçenlere ve sonrasındakikilere teşekkürlerimi sunuyorum doğum günümüz kutlu olsun daha nice nice senelere inşallah...
@suat durular
Suat bey o çalışmaları ben yapmadım dikkat ederseniz altında alıntı yazıyor farklı çalışmaları bulup feyz alalım diye paylaşım yaptım bilginize...
yazınızı sabah okumama rağmen teşekkürlerimi iletme fırsatı bulamamıştım...
inanın sesli sesli okudum ki eşimde duysun diye büyük keyif aldık. Hemen ben bunların arasından sadece pamuk şekerini biliyorum dedim elma şekeri bile almadım görmedim daha doğrusu hemen çocukluğum aklıma geldi küçük...
kesinlikle en üstteki görsel ve düzenleme harika olmuş ben çok beğendim
onun dışında bütünüyle de gayet uyumlu bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
klasik olacak ama çok güzel olmuş eleştirilecek ya da öneride bulunabileceğim bir tarafı olmadığı için böyle kısa cümleler oluyor Günel hanım düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Gel bir şeyler yap bizi kurtar
Ortada aşktan bir gerçek var
Susma sen söyle bizi duyar
Ayrılık sözden biraz korkar
Anlıyorum seni de üzüle üzüle
böylesi daha zor
Haksızlık mı yalnızlık mı?
Kahreden
Bizi böyle ayıran ne haybeden
Çektin gittin ne diyebilirim
Sen de sevdin buna da eminim
Nasıl da...
önceden geleceği görebilmek ya da öyle görmek ve büyük bir fedakarlıkla severek ayrılmak... ne acı. Ozan bey harika bir hikaye etkilenmemek elde değil paylaşımınız için teşekkürler
hayır gayet muntazam yerli yerinde süper bir çalışma olmuş Yaşar bey ellerinize düşüncenize sağlık... Yaşar bey ayrıca uygulama yaparak ve bizimle payşarak çok mutlu ettiniz beni
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.