Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

grafikerler.org introsu

sesler ve efektler bazı yerlerde örtüşmemiş onun dışında mükemmel ayrıca savaş gbi hissedenlerden biri de benim galiba :) düşüncenize ve ellerinize sağlık
  2. Dilek Doğrusöz

grafikerler.org intro 2

düşüncenize ellerinize sağlık gayet başarılı olmuş
  3. Dilek Doğrusöz

3D Yay Çizimi

@Emre Zengin teşekkür ederim Emre bey...
  4. Dilek Doğrusöz

arkasını dönmüş insan, çift (istek)

arkası dönmüş çift, aile, yüksek çözünürlükte fotoğrafları lazım elinde bulunan arkadaşlarımın paylaşımını rica ediyorum
  5. Dilek Doğrusöz

3D Yay Çizimi

Nurdan hanım gerçekten tebrik ederim güzel bir uygulama olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...ayrıca buraya eklediğiniz için teşekkürler
  6. Dilek Doğrusöz

3D Yay Çizimi

@Abdullah Şahin çok teşekkürler Abdullah bey... @Nurdan Çil ben teşekkür ederim Nurdan hanım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca illustrator mükemmel bir program vazgeçilmeziniz arasına girenlerden olacağı kesin... Nurdan hanım uygulamanızı görmek isterdim dilerseniz buraya...
  7. Dilek Doğrusöz

3D Yay Çizimi

@Buse Türüdü ben teşekkür ederim Buse hanım... @Yaşar Karadeniz sağolun Yaşar bey... @Erkin KARATAŞ teşekkürler Erkin bey eksik olmayın... @Fatih Coşkun teşekkürler Fatih bey...
  8. Dilek Doğrusöz

İç Mekan Vektörel Eps-Ai-Jpeg

rengin güzelliğiine bak... teşekkürler Buse hanım...
  9. Dilek Doğrusöz

Ramazan Davulcusu Ai Formatında *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

paylaşım için teşekkürler Buse hanım...
  10. Dilek Doğrusöz

3D Yay Çizimi

hadi kolay gelsin :)
  11. Dilek Doğrusöz

Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

muhteşem ne diyebilirim ki hayranlıkla bakakaldım...
  12. Dilek Doğrusöz

Sigara İçilmez Vektörü EPS

teşekkürler Abdullah bey...
  13. Dilek Doğrusöz

yeni sigara içilmez afişi-levhası

paylaşım için teşekkürler Fatih bey
  14. Dilek Doğrusöz

vector zeminler (muhteşem)

@Yaşar Karadeniz ben teşekkür ederim Yaşar bey... @Fatih Coşkun ben teşekkür ederim Fatih bey ayrıca ilginiz için de teşekkürler... @Nurdan Çil ben teşekkür ederim Nurdan hanım... @Süleyman Köklü bende aynı düşüncedeyim kesinlikle arşivinizde bulunması gereken süper çizimler...
  15. Dilek Doğrusöz

2009 Silverline Mutfak Tasarım Yarışması

kesinlikle tam Hakan beye göre bir yarşma olmuş düşünmelisiniz bende başarılı olacağınızdan eminim... Hakan beeeyyyyy umarım fatih bey ve benim çağrımı görmüşsünüzdür :) denemelisiniz
  16. Dilek Doğrusöz

vector zeminler (muhteşem)

çalışmalarınızda şıklığı yaratabilecek vector çizimler hepsi buradaki resimlerden ibarettir |ai| buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/47900813/Asadal_frames.rar.html
  17. Dilek Doğrusöz

Lavaş Ekmekler

inşallah Yaşar bey :)
  18. Dilek Doğrusöz

Oyun oynayan mutlu çocuklar (60 ai)

emeğinize sağlık...
  19. Dilek Doğrusöz

Lavaş Ekmekler

ööffffsss bunlar acayip iştah kabartır ayrıca benim canım çok çekti şimdi bunları ne yaptınız Yaşar bey yaaa... teşekkürler paylaşım için gerçeği daha makbul olurdu valla :)
Yukarı Alt