Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Yukarıda zaten bunu da nasıl yapacağınızı anlattım. Sağdaki renk paletinde (Düzeni ile oynamadıysanız) siyah rengin üzerinde birde X işareti vardır. size gösterdiğim şekilde objeler seçili olmayacak şekilde ona tıklamanız ve gelecek pencereden gerekli ayarlamaları yapmanız yetecektir. Saygılar.
  2. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Sayın seymenkg; Herhangi bir objeniz seçili değil iken objelerinizin almasını istediğiniz rengi sağ taraftaki renk paletine tıklayarak açılan penceredeki gerekli seçimleri yaparak düzenleyebilirsiniz. Mouse'un Sol seçim tuşu objenizin içini (Fill Color) seçmenizi sağlar. Mouse'un Sağ seçim...
  3. Serkan Baysal

Yeni Yapılan logolar...

Hepsi çok basit olmuş. Gösterişli olmamış bana göre. Amblem bakıldığı zaman akılda kalıcı ve kişide birşeyler çağrıştırmalıdır. Bende hiç birşey çağrıştırmadı. Sizden daha başarılı amblemler görmek isterdim. Farklı amlemlerinizi görmek isterim Saygılar.
  4. Serkan Baysal

CorelDraw Menünüzü Düzenleyin

Tools menüsünden Options menüsünü çalıştırın açılan pencerede sırasıyla Workspace/Customization/Command Bar seçeneklerini seçin. Sağ tarafta kullandığınız barların listesini göreceksiniz. Status barı seçin, Alt tarafta reset var. onu tıklayın. Sanırım sorununuzu çözecektir. Eğer çözmezse corel...
  5. Serkan Baysal

Ağız ve Sağlık Merkezi Broşür Çalışması

İkinci eklediğiniz çalışma lokanta broşürü gibi olmuş ;) Valla kebap resimlerini aradı gözüm. İlk çalışmanız gerçekten başarılı. fakat araya attığınız kırmızı bant hoşuma gitmedi sadece. elinize sağlık. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
  6. Serkan Baysal

Denizli de Staj Yapabilecegim Bir Yer Varmı ?

Sayın ilkeryuksel; Lütfen forum kurallarımıza uyalım. Flood yapmak yasaktır. Konunuzla ilgilenen biri çıkarsa mutlaka buraya mesaj bırakacaktır. Saygılar.
  7. Serkan Baysal

logo nasıl çizilir-1 (görsel ders 9)

Sayın gamsizvirane; Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Ard arda mesaj yazmak(Flood) yasak. Logoyu uzatmanız haricinde bir sorun göremedim.
  8. Serkan Baysal

3D maX ModElLLeriMm BüyÜk Arşiv..

Elinize sağlık. Gerçekten başarılı çalışmalar olmuş. Hatalar yok değil. Ama görüntülerin güzelliği kapatmış bu hataları. Saygılar.
  9. Serkan Baysal

fotorafçılar için güzel çerçeve 300 dpi.

Aşağıdaki linki incelerseniz rapidden dosyanızı rahat bir şekilde indirebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/rapidshare-dosya-indirme/696-rapid-den-dosya-indirme.html Saygılar.
  10. Serkan Baysal

Logo Yardım

Sayın godaba. Size bu konuda yardım etmek isteyecek kimse çıkmayabilir. Siz forumdaki dersleri inceleyerek bir logo yaparsanız bizlerde dahada iyi olması adına size yön verebiliriz. Fakat bu isteğinizi karşılayamayız. Saygılar.
  11. Serkan Baysal

yaprak ofset logo çalışması

2.Çalışmanız 1.ye göre daha güzel olmuş. Fakat CMYK'yı simgelemek için 4 adet yaprak kullanmanız gerekmezdi. Ya 50 renk olsaydı ;) Yaprağı değişik şekillerde 4'e bölerek renklendirebilirsiniz. Ofset yazısıda çok büyük olmuş. Onuda küçültürseniz sanırım daha hoş gözükecektir. Saygılar.
  12. Serkan Baysal

Dergi Kapağı (Music Box)

Bu arada başlıkta kullandığınız yazı karakterini sevdim :D
  13. Serkan Baysal

Web Tasarımı

Bu tarzdaki paylaşımlarınızda çalışmanızla ilgili bilgiler verirseniz daha iyi ve sağlıklı yorumlar alırsınız. Hangi programlarla çalıştınız mesela? Saygılar.
  14. Serkan Baysal

Selamlar

Aramıza Hoşgeldiniz. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz. İyi forumlar.
  15. Serkan Baysal

Antivirüs Programlarının Artıları ve Eksileri

Paylaşımın için teşekkür ederim Abdullah.
  16. Serkan Baysal

Sisteminizdeki En Büyük Açık Kendinizsiniz.

Paylaşım için teşekkürler Abdullah.
  17. Serkan Baysal

Kişisel Gizlilik Yazılımları-Zemana AntiLogger

Paylaşım için teşekkürler..
  18. Serkan Baysal

Corel Draw'da Tablo Nasıl Çizilir?

Malesef değil gamsizvirane ;)
  19. Serkan Baysal

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

clipartlarınızın dosya uzantılarını freehand destekliyor ise, inport etmeniz yeterli olacaktır. Ai ve eps clipartlarda sorun yaşamazsınız. Saygılar.
  20. Serkan Baysal

Corel Draw'da Tablo Nasıl Çizilir?

aDoBe :D:D Sayın gamsizvirane aşağıdaki konuyu inceleyiniz. Sanırım sorunuza cevap bulacaksınız. https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/3183-corelde-tablo-fatura-irsaliye-gorsel-ders.html Saygılar.
Yukarı Alt