Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

Adobe Dreamweaver CS3 Görsel Eğitim Seti

Güzel Paylaşım. Teşekkürler. + Rep..
  2. Serkan Baysal

Çocuk Fonları Yüksek Çözünürlükte

Link kontrol edilmiştir. Herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Link çalışıyor. Saygılar.
  3. Serkan Baysal

Çok Güzel Borderlar Bunlar 124 Adet

Paylaşım için teşekkürler. eline ve emeğine sağlık. + repiniz yolda..
  4. Serkan Baysal

Selamlar herkese...

Biz daima sorularınıza cevap vermek için burada olacağız. Saygılar.
  5. Serkan Baysal

Ilk broşür çalışmam

Eminecik söylenecek herşeyi söylemiş zaten. Bende forumdaki broşür, katalog v.b. gibi paylaşımları detaylıca incelemeni tavsiye ederim. Eminim çok daha iyi şryler ortaya çıkaracaksın. Yazım hatalarında çok fazla. Onlarada dikkat etmelisin. Saygılar.
  6. Serkan Baysal

merhabalar

Merhabalar. Aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar.
  7. Serkan Baysal

tost resimleri

nujin verdiğiniz link çalışmıyor. Linki pmden yollarsanız bana ben düzenleme yaparım. Saygılar. Aklıma İzmir'in kömürde sandvici geldi. ;) Olsada yesek :D
  8. Serkan Baysal

Selamlar herkese...

Aramıza hoşgeldiniz.
  9. Serkan Baysal

merhabalar

Aramıza hoşgeldiniz. Forum kurallarını okumayı ihmalk etmeyiniz. İyi forumlar.
  10. Serkan Baysal

Selam

Sayın grape ; Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. 03-) Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bencede, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için...
  11. Serkan Baysal

Emprime Baskı öncesi soru ve sorunlarınız bu başlıkta cevaplanır.

Sayın phototime; Lütfen forum kurallarını okuyunuz. İletişim adresi vermek yasaktır. Saygılar.
  12. Serkan Baysal

logo çizmem lazım

El ilanı yaparak kendisine özel iş alacağını söylemiş olması, o insanın tasarımcı olduğunu göstermez sayın Mint. Su tesisatçısı, kuaför, boyacı v.s. de olabilir. Sert tepki vermeden önce karşınızdaki insanın mesajını iyi algılamalısnız. Saygılar.
  13. Serkan Baysal

logo çizmem lazım

Yeterli bütçeye sahip değilseniz, basitte olsa bir logo tasarlayın ve birlikte şekillendirelim. Fakat ileride mutlaka profesyonel birilerinden yardım almalısınız. Çünkü firma için logo çok önemlidir. Saygılar.
  14. Serkan Baysal

logo çizmem lazım

@Arzu Uluırmak Sayın ghg arzu hanım gerekli cevabı vermiş diye düşünüyorum. Eğer zaten tasarımcıysanız logonuzu hazırlayın olumlu olumsuz yorumlarla şekillendirmeniz daha kolay olacaktır. Yok hayır değilim ama kendi logomu kendim yapacağım diyorsanız, bu işi profesyonellere bırakmanızı...
  15. Serkan Baysal

ajanda kapağı tasarımı yapmam lazım. yardım.

Sanırım deri veya kumaş olacak kapak. Serigraf baskı el ile (Manuel) yapılacağı için çok renkli bir çalışmadan maliyet açısından kaçınmanızı tavsiye ederim. Tasarım size kalmış tamamiyle. Fakat rengin tramlı değilde %100 olmasına dikkat edin. Filminizi alırken serigrafa göre (Düz emisyon) almayı...
  16. Serkan Baysal

ajanda kapağı tasarımı yapmam lazım. yardım.

Ajanda kağağını ne şekilde hazırlamak istediğinizi belirtirseniz bende size ona göre yardımcı olayım. Klişeli sıcak baskılımı olacak, serigraf baskılımı? yoksa ofset baskılımı? Saygılar.
  17. Serkan Baysal

photoshop türkçe

O zaman ingilizce olan bir sürümünü bulmanız gerekecek.
  18. Serkan Baysal

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

Ai ve eps formatında bir çok clipart forum içerisinde mevcut. Onları download ederek freehand de sorunsuzca kullanabilirsiniz. (İmportlamanız yeterli olacaktır.) Saygılar.
  19. Serkan Baysal

imsakiye çalışması

Bu çalışmadaki efectleri farklı bir kaç şekilde yapmanız mümkün. Size kolay olan bir kaç yöntem söyliyeyim. Soldaki araç çubuğunda Fountain Fill Dialog (F11) aracını kullanarak benzer efectler verebilirsiniz. Effects/Contour (CTRL + F9) seçeneği ilede buna benzer efetler verebilirsiniz...
  20. Serkan Baysal

tişört desenler

Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık
Yukarı Alt