Arama sonuçları

1. Sinan KAYA

Logo Çalışmalarım

Merhaba kendi çapımda birşeyler yapıyorum işte;
  2. Sinan KAYA

Site İçin Logo

Merhaba üstadlarım.. Acizane logo çalışmam..Corele yeni başladım..Ama öğrenmeyi inanın çok istiyorum..Hatalarımı söyleyin ki kendimi geliştireyim..
  3. Sinan KAYA

After Effects Çalışmalarım

Merhabalar prof olamadım ama inşallah olurum. After Effects ile yaptığım çeşitli videolar;
  4. Sinan KAYA

Kartvizit çalışması denemesi

merhaba eleştirin hatalarımı göreyim lütfen.
  5. Sinan KAYA

Photoshop

Merhaba kendimi geliştirmek için sürekli birşeyler deniyorum uğraşıyorum bunlarda birkaçı
  6. Sinan KAYA

Afiş Denemesi

Merhaba; ben prof değilim ama kimse öğrenip gelmedi onu biliyorum.. Dünyada öğrendi bilenlerlerde..Hatalarımı söylerseniz memnun olurum. Deneme çalışması;
  7. Sinan KAYA

Kendim İçin Logo

Selamlar kendim için logo hazırladım yorumlarınızı rica edebilir miyim..Fikir verir misiniz
  8. Sinan KAYA

İş arıyorum

Selamlar..19 yaşındayım öğrenciyim..İstanbulda avrupa tarafında ikamet ediyorum..Tanıtım ajanslarında yetişttirilmek üzere çalışmak istiyorum..İlgilenenler özel mesaj atabilir mi lütfen.. Kullandığım programlar Adobe aftereffects(iyi derece) Adobe photoshop(iyi derece) wondertouch(orta derece)...
  9. Sinan KAYA

Arayüz denemem

Selamlar..Ben bu arayüz işinde yeniyim daha ilk çalışmalarımı yapıyorum hatalarımı söylerseniz düzeltir kendimi geliştirebilirim. buyrun;
  10. Sinan KAYA

Karakalem Denemelerim :)

Selamlar ben sizin kadar yetenekli değilim ama internette gördüğüm kara kalem çalışmalarına benzetmeye çalıştım...Grafik bölümünü okumak istiyorum inşallah nasip olursa..Ama bu çizimlerle mülakatı geçeceğimi sanmıyorum..Yorumlarınız ve önerileriniz benim için değerlidir. Acizane çalışmalarım...
  11. Sinan KAYA

arayüz tasarımım

ikinci defa deniyorum arayüz tasarımını inşallah beğenirsiniz..ilk sayılabilir... Deneme,geliştirme amaçlı...
  12. Sinan KAYA

Sim kart tasarımı :)

Selamlar..Sim kart tasarımı yapmaya çalıştım..Ben grafik tasarımı hobi olarak yapıyorum uzman değilim arkadaşlar..Hatalı olmam normaldir o yüzden:
  13. Sinan KAYA

Dergi kapağı

National Geoprapic dergi kapağına benzetmeye çalıştım oldumu bilmiyorum yoruma açıktır;
  14. Sinan KAYA

Montaj tasarımım

Selamlar Dayım ve yiğenimi montajla bu resme yerleştirdim biraz komik oldu;)
  15. Sinan KAYA

kompozit çalışması

istediğimi yapamadım ama ateş topu iyi oldu kale sağlam:) http://www.youtube.com/watch?v=KTfAm_nwfag&feature=channel
  16. Sinan KAYA

Tanıtım ekranı

TNT'nin eski grafiklerinebenzetmeye çalıştım; http://www.youtube.com/watch?v=UndmzgJtRmY
  17. Sinan KAYA

Dergi kapağı denemesi

selamlar oyun dergi kapağı yapmaya çalıştım arkadaslar;
  18. Sinan KAYA

İş arıyorum

Selamlar.Zonguldak Ereğli'de ikamet etmekteyim. After Effects ve Photoshop programları kullanmaktayım. Adobe photoshop programı için referanslar; http://g1203.hizliresim.com/v/t/3typ8.png böyle bir dergi varmı bilmiyorum ama isimi rastgele seçtim dergi kapak...
  19. Sinan KAYA

Dergi kapak tasarımı

Selamlar.Aranızda yeniyim..Kendimi denemek için dergi kapak tasrımı yapmaya çalıştım. Deneme sınavı kapak tasarımı;
  20. Sinan KAYA

S.a arkadaslar Photoshop ve After effects kullanarak yaptığım bir çalışma.Eleştirilerinize açıktır. Buyrun;
Yukarı Alt