Arama sonuçları

1. Seda Başer

Sn. Admin Ömer YILDIZ'a:

Ömer Yıldız, doğum gününüzü kutlar, mutlu ve sevdiklerinizle beraber nice seneler dilerim...
  2. Seda Başer

tv ünitesi çalışması

Oldukça belirgin çizim hataları var ancak yine de amatörce olarak belirttiğiniz için iyi olmuş. Grafik tableti kullanmıyorsanız bu tarz çizimlerde bence önce kağıda çizin ve sonra tarayıp üzerinden çizmeyi deneyin. Daha başarılı olacağınızı göreceksiniz. Kolay gelsin...
  3. Seda Başer

Logomuzu Hiç Böyle Görmediniz(MC4D Release10)

Değişik bir çalışma olmuş Hakan Bey. Tebrikler...
  4. Seda Başer

Mrb grafikerler

Ailemize hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim.
  5. Seda Başer

1.Kendi Logo Çalışmam

Çok karışık bir logo olmuş Vahit Bey. Logonuz göz yoruyor. Ama denedikçe daha güzelleri olacaktır. Diğer çalışmalarınızı bekliyoruz.
  6. Seda Başer

Çevre Hakkında Afiş Çalışmalarım

İlerde çok başarılı bir tasarımcı olacağınıza eminim. Bence ilk çalışma üzerinde ilerlemelisiniz. Öncelikle temiz hava... yazan yazıyı ortaki yeşil renkten yapabilirsiniz. Böylece daha belirgin olur. İkinci olarak madem ki yapraktaki yorumlara katılıyorsunuz o zaman zaten çiçek olduğu belli...
  7. Seda Başer

0'dan 100'e çıkıyor :)

Çok beğendim, güldürdüğünüz için teşekkürler... :)
  8. Seda Başer

iki resmi yanyana açmak

@mustafa avcu Ps de kafaları değiştirmek için öncelikle dekope yapmanız gerekiyor. Sanırım yeni bir kullanıcısınız. Dekope yaptıktan sonra kolaylıkla dekopeli resmi diğer resmin üzerine taşıyabilirsiniz. Ama 2 ayrı resimi açıp da tek sayfaya almak isterseniz de öncelikle daha kolay olması için...
  9. Seda Başer

Selamlar

Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim.
  10. Seda Başer

dünyanın en iyi web siteleri (top20)

grafikerler.org olarak listeye girmek dileğiyle... :)
  11. Seda Başer

İlk çalışmam (Kurtlar Vadisi)

Başlangıç için hiç de kötü değil ve gerçekten ürkütücü olmuş bu da başarı demektir. Tebrikler.
  12. Seda Başer

Serbest Logo Çalışmaları

Aslında hepsi güzel olmuş ama alışagelmişlik seziyorum yanlış anlaşılmassa. Sanki başka başka logolar başka isimlerin altında birleşmiş gibi. Başarılarınızın devamını dilerim.
  13. Seda Başer

2. kitap kapağım

İlk bakışta güzel görünüyor. Ancak bir eksiklik ya da göze hoş gelmeyen bir yanı var. Ben font seçimini beğenmedim. Bence fotoğrafa göre daha sert bir font seçilebilirdi. Fotoğraf da oldukça koyu, bu sebeple zemindeki siyah renk yerine füme ya da fotodaki çocuğun üstündeki rengin 2 ton koyusu...
  14. Seda Başer

Serbest çalışmalar

Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık, devamını dilerim...
  15. Seda Başer

portfolyomdan bazı örnekler

@omerfarukciftci Süleyman Bey adına konuşmak istemem ama belki sizden kaynaklanan değil de yazılarınızdan kaynaklanan bir kibir havası algılanmış olabilir. Yanlış anlaşılmasın değil mi Süleyman Bey? :)
  16. Seda Başer

portfolyomdan bazı örnekler

Ömer Faruk Bey, ben de çalışmalarınızı çok beğendim. Başarılarınızın devamını dilerim.
  17. Seda Başer

quark xpress en çok kullanulan kısayolları olan varmı türkçe ama...

Quark'ta en çok kullanılan kısayol ctrl+shift+F dir. Bu text alanı için kullanılır. F12 renkleri gösterir.. v.b. Ama ben şunu belirtmek isterim ki quark 8 de ilk söylediğim kısayol dışında diğerlerini kullanmanıza çok gerek yoktur. Çünkü menü çubuğu herşekilde bize yardımcı olmaktadır...
  18. Seda Başer

Freehand için çerçeve

@Melek Kaya Ayrı ayrı yerlerdeki teşekkürlerinizin hepsine cevaben rica eder, kolaylıklar dilerim.
  19. Seda Başer

Çılgın Yumurta, Tavuk, Güneş, Tavşan (Vektör)

Sait Bey, Elleriniz dert görmesin. Çok güzel bir paylaşım.
  20. Seda Başer

jpeg olan logoyu yeniden çizmek

@Melek Kaya Ai kullanbiliyrsanız resimleri çizime dönüştürebiliyor. Ancak ben freehand de resim kullanmaktan yana değilim. Şirketin adını verebilrseniz bende var mı diye bakabilirim.
Yukarı Alt