Arama sonuçları

1. Seda Başer

25 Real Spray Splashes! 25 AI Dosyası ve JPEG dosyaları | 11 MB değerinde Vektörel

indirdiğim dosyanınn içinden birşey çıkmadı. Boş dosya yani. yeniden atarmısınız
  2. Seda Başer

freehandden photoshopa eps

Freehand de kaydetmek istediğin dosyatı ctrl+shift+R yapıp çıkan seçeneklerde eps yi seçeceksin. Tekrar dene olmadı at bana ben sana yapıp yollayayım.
  3. Seda Başer

boş zamanımda grafikerler.org için yapmış olduğum bir çalışma

Hiç yorumun yok. En iyisi ben bi yorum yapayım. Bence grafikerler.org'un yeni bu logosu daha güzel.
  4. Seda Başer

yeni logo tasarımlarım

Bir reklam şirketine a olmamış bence. Başka dene bence arkadaşım
  5. Seda Başer

freehande yeni başlıyorum yardım

Merve 41 merhaba, Freehand de nasıl log yapabilrim sorusunu sorabilmen için önce programın özünü anlaman gerekmekte. Yani toolbar ı ve özelliklerini bilmen gerekiyor. Tek tek sor sana her konuda yardımcı olurum.
  6. Seda Başer

Freelance iş arıyorum (özellikle dergi)

Ben yaklaşık 8 yıldır grafikerim. Evde dergi, broşür, el ilanı, insört v.b. işler yapıyorum. E-mail: seda.baser@hotmail.com
  7. Seda Başer

SUPERR BİR ARŞİV --Focus Multimedia: ClipArt «500,000 Images

indiriyorum şimdi, eğer açılırsa çok güzel bi paylaşım. teşekkür ederim
  8. Seda Başer

Bakanlığa logo_10 bin YTL

bilgi için sağolun...
  9. Seda Başer

İn Design CS3 Türkçe Kitap (600 küsur sayfa)

çok güzel bi paylaşım. sağolasın...
  10. Seda Başer

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Melih Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aslında ben freehand le çok mutluyum ama freehand in bir üst sürümü çıkmayacakmış. o yüzden ben de başka bir çizim programına yönelmek zorunda kaldım. fakat corel i hiç sevmiyorum. ya ai de deniyorum şansımı ya indesign da. umarım olur...
  11. Seda Başer

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

merhaba ben freehand de çok iyi bir grafikerim. ancak Illustrator e yeni başladım ve freehandle birbirlerine çok benzediklerini gördüm. artık Illustrator de çalışmak istiyorum ama yapamadığım bir sürü şey var. mesela sayfayı yan yatıramıyorum. ben freehand de ctrl K yapıp dosyayı keyline modunda...
  12. Seda Başer

serbest çalışma bi göz atın

merhaba, ben yaklaşık 7 yıldır grafikerim. Uzman bir freehand kullanıcısıyım ancak illustrator cs3 e yeni başladım. bana yardımcı olabilir misiniz? bildiğiniz eğitim cd leri olabilir püf noktalar olabilri mesela. şimdiden teşekkür ederim. SEDA
  13. Seda Başer

Bilboard Tasarımı

Bence düşünce çok güzel. emeğinize sağlık. sadece tek bozan font olayı ve oradaki tick işaret. O tück işaretini kaldırısan sorun yok. çok iyi...
  14. Seda Başer

Muhteşem Bir Arşiv. 10.000 Adet Vektör logo..

bu muhteşem arşiv için çok teşekkürler
  15. Seda Başer

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

merhabalar, ben sizin siteden clipart indirdim ama freehand de nereye atacağımı bilemiyorum. Denedim ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz???
Yukarı Alt