Merve 41 merhaba,
Freehand de nasıl log yapabilrim sorusunu sorabilmen için önce programın özünü anlaman gerekmekte. Yani toolbar ı ve özelliklerini bilmen gerekiyor. Tek tek sor sana her konuda yardımcı olurum.
Melih Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aslında ben freehand le çok mutluyum ama freehand in bir üst sürümü çıkmayacakmış. o yüzden ben de başka bir çizim programına yönelmek zorunda kaldım. fakat corel i hiç sevmiyorum. ya ai de deniyorum şansımı ya indesign da. umarım olur...
merhaba ben freehand de çok iyi bir grafikerim. ancak Illustrator e yeni başladım ve freehandle birbirlerine çok benzediklerini gördüm. artık Illustrator de çalışmak istiyorum ama yapamadığım bir sürü şey var. mesela sayfayı yan yatıramıyorum. ben freehand de ctrl K yapıp dosyayı keyline modunda...
merhaba,
ben yaklaşık 7 yıldır grafikerim. Uzman bir freehand kullanıcısıyım ancak illustrator cs3 e yeni başladım. bana yardımcı olabilir misiniz? bildiğiniz eğitim cd leri olabilir püf noktalar olabilri mesela. şimdiden teşekkür ederim.
SEDA
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.