Arama sonuçları

1. LaNethLi

Güzel bir foto

@Burak poz vermiş resmen yaa çok şeker.. çirkin ördek yafrusu :p saol paylaşım için agaç'a bittim çocugu çıkarmak lasım tabi aradan :)
  2. LaNethLi

nette gezerken rastladıklarım

saol yaa .. bustiyer çok ilginç kaçmışş kaldım böle 0_o şahmaran daha iyi olabilirmiş çok basit ve mavi mavi baymış :S (tasarımcısınada burdan bir taşş..nerden haberi olçaksa neysee..)
  3. LaNethLi

içki dubleler

hani nerde? ne zaman? :D çok güseller yaa saolasın özellikle dömisek ve rozelar çok harika duruyo tabiki viskiyi atlamamak lazım yaa (heleki bide jack yda black lebelsa mmmm ) =/
  4. LaNethLi

Paintle 7 Ay da cizilen resim ! (5000 Saat)

paylaşım için saol :) bunu görmüştüm hatta bundan daha manyak paintçiler var yaa :D en kısa zamnda nerde oldugunu bulup paylaşıçam :)
  5. LaNethLi

duvar kağıtları

bacaklar hoş punk ve gothic birleşimi hmm.. saol paylaşım için.. favorim kesinlikle :D gözlere bak bee :p buda idarelik :p duygunun kedisini kıskandım ondan :p
  6. LaNethLi

işinize yararmı bilmem ama çok saglam resimler bakın..!!skull agırlıklı ;)

rock fest. afişlerinde albüm kapaklarında (mümkünse yerli olsun yabancı bi çogu zaten :D) bence bi çok kullanım alanı var :D farklı bakmak lazım bazen klasiklerin dışına çıkıp :) bide programları kullanabilsem neler yapçamda yok iştee sadece kurgusal kalıyo benmki :) neysee iyi kullanımlar ..
  7. LaNethLi

işinize yararmı bilmem ama çok saglam resimler bakın..!!skull agırlıklı ;)

http://rapidshare.com/files/68596287/skull-grafikerler.org.rar.html çözünürlükler saglam ;)
  8. LaNethLi

Bayan yazlık tramlı desenler

2. desen çok iyiymiş emeginize saglık..
  9. LaNethLi

Rock festivali için çalışılmış bir desen

mm hoş olmuşş ellerinize saglık.. nerdeymiş bu fest. ? :D
  10. LaNethLi

cerceveden fırlayan resim

çok güzel bir çalışma olmuş yaa etkileyici 0_o
  11. LaNethLi

Fırçalardan şaheserler yaratmak ( resimli anlatım )

çok hoş olmuş özellikle rengi :eek: daha siyahımsı olsa bnce öylede daha güzel olurdu onuda bn denim bi ara ya :cool: ellerine saglık bu arada :)
  12. LaNethLi

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

@By_ExE kapıya sıkışmıştır belki :D :D :D .. cidden çok iyi olmuş bnce çirkinleşmemiş aksine hoş olmuş biraz götik :p gördüm anjelinayı :D:D
  13. LaNethLi

Adobe Photoshop Kısayolları !!!!!

teşekkürler bilgiler için..
  14. LaNethLi

T-shirt Çalısmalarım //photoshop

:eek: 2. ve 3. çalışman harika olmuş ellerine saglık 1 ise (bence) kötü :D birde 3.de sanki ortadaki boşluga 2-3 (göz ve agız gibi) ufak nokta koyup farklı bir resim daha elde edebilirdin gibime geldi .. benimki kötü oldu ama umarım dedigimi anlamışındır bana o görüntü direk scream gibi...
  15. LaNethLi

Kumaş- parca üzerinde baskı

2.resimdeki baskıyı bi çok kıyafette gördüm çok hoş duruyo..
  16. LaNethLi

varak baskı

1,2 ve 6. baskılar süpermiş yaa :eek: paylaşım için teşekkürler..
  17. LaNethLi

Standart Sıklık Parametreleri

bilgiler için saol güya üni.de eos gösterceklerdi birgün hoca demoları almış geldi bakın dedi :D baktık bitti .. teorik olarak gördük pratik 0 :D nasıl ama türkiyemin okulları işte :D
  18. LaNethLi

160 Geometrik Vektör

saol paylaşım için güzeller ;)
  19. LaNethLi

Mausuna güvenenler buyursun

@Yas_aK yas_aK kardeş kaçta bitio onu söle bari be :( millet yiyo bni :(
Yukarı Alt