Arama sonuçları

1. LaNethLi

Mausuna güvenenler buyursun

ben yedim heralde yaa :D oynuyom oynuom bitmio :D 30ncu bölümde tıkandı kaldı :D neysee biri bilgi versin bea :D aslında güzel kafa yoruyo ben dagılıyorum şahsen böle saçmalıklara ihtiyacım var yada n bilim :D
  2. LaNethLi

Karima Abedibe wallpaper (Korku film efektli) !!!!

hmm korkuyu çıkarırsak aradan gayet iyi olmuş.. kadın bişiye benzemiş :D
  3. LaNethLi

Clone stamp tool aracı ve blur efekti çalışması

göz takma gibi ve küçük garip bişi dikkatli bakılırsa çok garip hemde :eek: :eek: :eek:
  4. LaNethLi

Photoshop Tasarımım

alttaki güzelmiş özellikle saç rengi çok iyi olmuş :eek:
  5. LaNethLi

Beauty retouch Çocuk resmi (çok sevimli) !!!

gayet güzel gözüküyor.. eline saglık
  6. LaNethLi

logo tasarımı

sonuç çok güzel gerçekten farklılık var düşünce çok saglammış.. ellerinize saglık
  7. LaNethLi

1 adet menü tasarımı

çok iyi olmuş emege saygı ellerinize saglık.. geçekten çok hoş bi havası var
  8. LaNethLi

Bide Buna Bakın

30.bölümde kitlendim kaldım :( her yolu denedim yok :( kör olcam yakında.. yarım günde 30 bölüm :) kendimi kutluyorum bu gereksz davranışımdan dolayı :D
  9. LaNethLi

Bide Buna Bakın

29 yaptım daa :S bunun sonu gelçekmi yaa bitmiçek gibi bişi bu :S
  10. LaNethLi

CorelDraw Kısa yolları

çok saolun ya ilaç gibi geldi kısayollarda sorun yaşıyodum :D
  11. LaNethLi

Resim İstek

tam olarak senin istedigin gibi degil sanırım ama çok GÜZEL ve KALİTELİ çalışmalar paylaşmadan edemedim.. :o öfke ve karmaşıklık duygularının en güzel anlatımı diye düşünüyorum..
  12. LaNethLi

18 de bıraktım valla uyucam artık yaa saat kaç oldu gündüz oldu :p :D
  13. LaNethLi

:D iyimiş :D oynuos bakalım kaça gelçes yazarız bi ara :D
  14. LaNethLi

müzik

Uaral'ın tüm albümleri deli gibi 2 haftadır playerimda dönüyo gece gündüz doom'cu oldum çıktım =) psikolojik vaka diyorum kendime .. acil tedavilik :( tedavisi olmayan..:(
  15. LaNethLi

bir adet yaglıboya tablo (röprödiksiyon)

yaa çok güzel olmuş fakat bnmi kusur bulmak için takıldım yoksa içerdeki derinlik yaratmak amacıyla yapılmış olan hanın duvar çizgilerinden soldaki biraz daha aşşagı ve sola dogru olsa derinlik dha çok saglanmış olmazmıydı? bana orda ufak bi sorun varmış gibi geldi.. :S neysee yinede böyle...
  16. LaNethLi

Emprime desen psd dosyaları

TeŞekkÜrler Admİn..
  17. LaNethLi

merhabalar =)

hoşbuldum .. :)
  18. LaNethLi

merhabalar =)

grafikerler ailesine selamlar.. yeni keşfettim siteyi ama nasıl olmuşta gözümden kaçmış anlamadım :( geç olsun ama güç olmasın :) artık bnde burdayım,deneyim sahiplerinden ögrencek çok şeyimiz var.. tekrardan herkeslere selamlar..
Yukarı Alt