Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

3ds max eğitim kitabı

bu harika bir paylaşım. öğrenmeyi çok istediğim bir program. Çok tşkler sebograph. eline sağlık.
  2. Serkan Baysal

Typo_fight

bencede çok güzel bir çalışma. Eline sağlık.
  3. Serkan Baysal

merhaba

Aramıza hoşgeldin o zaman. Eminim senin için faydalı olacak bilgiler bulacaksın burada. İyi forumlar..
  4. Serkan Baysal

benım çalışmalarım yorumlayın lutfen

kartvizitin bu şekilde basılırsa yüksek bir ihtimal kesimde yazılarda uçar. Bence daha içeriden çalışman gerekiyor. Eğer yazı puntosuda 7 civarıysa bence büyük sayılmaz. Çalışmaların genel anlamda güzel. Emeğine sağlık.
  5. Serkan Baysal

haritadan kendi küremizi yapalım

Aynı çalışmayı Corel Draw da Bitmaps/3D Effects/Sphere komutu ilede yapabilirsiniz. Fakat daha sonra Power Clip yapmanız gerekir. Photoshop kadar başarılı olmasada işe yarar. Dipnot olarak geçmek istedim.
  6. Serkan Baysal

knockout ile saç kesme arkaplan temizleme ...

Ders için teşekkürler eminecik. eline ve emeğine sağlık.
  7. Serkan Baysal

iki resmin iç içe geçirilmesi (DERS)

Güzel iki resim seçimi ve gerçektende çok hoş bir sonuç. Eline sağlık.
  8. Serkan Baysal

Etiket çalışmaları..

Söylediklerinizi daha sonraki çalışmalarımda dikkate alacağım. Yorumunuz için tşk ederim.
  9. Serkan Baysal

Etiket çalışmaları..

Yaklaşık 2 Yıl önce yaptığım bazı etiket çalışmaları. Umarım beğenirsiniz..
  10. Serkan Baysal

Yine ben yine bi araç :)

Bencede çok güzel olmuş. Fakat Yumurta adam figürü ve Eggy yazısı kapılar açıldığı zaman parçalanacaktır. bunada özen gösterseydin eminim mükemmel olacaktı. emeğine sağlık.
  11. Serkan Baysal

Bayanlar daha mı iyi tasarımcıdır ?

Bence hayal gücünün yannda, kabiliyet ve yetenekte çok önemli. her insan farklı yeteneğe ve hayal gücüne sahiptir bence. İki kişi bir tasarımı yaparken farklı şeyleri hayal ederler. belki sonuç yakın olabilir. ama aynı olamaz sanırım. Hangisi iyi derseniz? Buda tasarımı yapanın kabiliyeti ve...
  12. Serkan Baysal

Kurumsal Kimlik Çalışmam

Gerçekten çok başarılı ve çok detaylı bir çalışma. Elinize sağlık.
  13. Serkan Baysal

BU DESENLERİ DE BEN YAPTIM !!..nasıl???..

Ben desen olayına baya bir yabancıyım ama bence dışardan görünüşü gayet güzel. Eline ve emeğine sağlık.
  14. Serkan Baysal

Kapak çalişmam

Bencede çok fazla efect uygulamışsınız. Her şey çok kalabalık gözüküyor bu yüzden. daha sade çalışmaların ile daha şık tasarımlar elde edebilirsin. Emeğine sağlık. Bir yerde yapa yapa boza boza öğreniliyor bu meret. ne kadr çok çalışırsan o kadar iyi olacaksın. buna inan. Saygılar.
  15. Serkan Baysal

Quark ilan çalışması

Çalışman güzel fakat türkçe karakterlerde sorun var zannedersem. ;)
  16. Serkan Baysal

Dünyanın en çok dinlenen parçasını tersten dinleyin..

Boş adamlar işte. Uğraşıcak bişey olmayınca bunlar çıkıyor ortaya. :D:D
  17. Serkan Baysal

Dünyanın en çok dinlenen parçasını tersten dinleyin..

Site açıldığında Go ya tıklayın. Önce müziği normal duyacaksınız. Daha sonra Tekrar Go ya tıklayın ve tersten dinleyin :) İlginç bir fikir, İlginç bir yaklaşım :D:D:D Tıkla Dinle
  18. Serkan Baysal

Farklı Bir Davetiye Daha :)

Gerçekten güzel bir düşünce. Bence tasarımında kötü değil. Biraz daha vakit ayırabilseydin çok daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. emeğine sağlık.
  19. Serkan Baysal

Selam forum sakinleri

Aramıza Hoş Geldiniz.
  20. Serkan Baysal

sitemize nasıl ulaştınız ?

Bende googleda resim ararken tesadüfen karşılaştım. genelde siteyi incelemeden resimle ilgilenirim ama kader işte :)
Yukarı Alt