Bence çalışanların memnuniyeti daha önemlidir. Sonuçta memnun insanlar daha verimli çalışır ve daha iyi iş çıkartırlar. buda doğal olarak iş vereni memnun eder.
Ben de bu konu ile ilgli bir şey eklemek istedim.
Copy Properties Form.. komutunu çalıştırdığınız zaman allta birde Text Properties var. Bu özelliğide yazıların özelliklerini birbirine kopyalamak için kullanabilirsiniz.
Örneğin; Yazı tipi, Yazı Puntosu, Karakter aralığı, Satır aralığı gibi...
Benim fikrimce farklı fontlarla çok daha iyi bir anlatım olabilirdi. ayrıca resmin duruş şekli ve zemindeki değişiklikte farklı ve daha güzel sonuçlar verebilir. biraz farklı çalışmanızı tavsiye ederim. Daha çok kitap kapağı gibi durmuş. Saygılar
Tasarımlarınızı film aşamasına getirdiğiniz zaman kullanabileceğiniz bazı kroslar.
Kullanırken renk değerleri ve ebatlarını değiştirebilirsiniz.
En ideal kros kalınlığı 0,15 mm dir. Ne çok incedir, nede çok kalındır. Eğer daha ince olursa üst üste oturtmada sıkıntı olabilir. kalın...
@emrah_03
bende farklı bir mısır kutusu çizimi ve bıçak izi var arkadaşım. ama sabahtan önce gönderemem. iş yerinde çalışma. eğer ihtiyacın olacaksa hala sabah erkenden eklerim. saygılar.
@sebograph
sebograph arkadaşa katılıyorum fakat farklı yollar öğrenmekte mutlaka işe yarayacaktır. Alternatif işlemler bazen daha hızlı hareket etmemizi sağlar. Paylaşım için tşkler.
Uyguladığınız efect'ten sonrada dilediğiniz gibi renk değişimi yapabilirsiniz. Fakat Arrange / Break Apart komutu ile efecti ayırdığınızda, Efect resme dönüştüğü için renk değişimi yapamazsınız.
Bildiğim kadarıyla Bevel efecti sadece X3 ve X4'te bulunmaktadır. 12 sürümünde olmadığından eminim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.