Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

bi hoşgeldin yokmu........:)

Biraz geç oldu ama Aramıza Hoş Geldiniz.
  2. Serkan Baysal

işyeri Memnuniyeti

Bence çalışanların memnuniyeti daha önemlidir. Sonuçta memnun insanlar daha verimli çalışır ve daha iyi iş çıkartırlar. buda doğal olarak iş vereni memnun eder.
  3. Serkan Baysal

nesne özelliklerini kopyalamak

Ben de bu konu ile ilgli bir şey eklemek istedim. Copy Properties Form.. komutunu çalıştırdığınız zaman allta birde Text Properties var. Bu özelliğide yazıların özelliklerini birbirine kopyalamak için kullanabilirsiniz. Örneğin; Yazı tipi, Yazı Puntosu, Karakter aralığı, Satır aralığı gibi...
  4. Serkan Baysal

16.hazar şiir akşamları afiş çalışmam

Benim fikrimce farklı fontlarla çok daha iyi bir anlatım olabilirdi. ayrıca resmin duruş şekli ve zemindeki değişiklikte farklı ve daha güzel sonuçlar verebilir. biraz farklı çalışmanızı tavsiye ederim. Daha çok kitap kapağı gibi durmuş. Saygılar
  5. Serkan Baysal

hazır logolar

paylaşım için tşkler.
  6. Serkan Baysal

Bazı baskı krosları..

Tasarımlarınızı film aşamasına getirdiğiniz zaman kullanabileceğiniz bazı kroslar. Kullanırken renk değerleri ve ebatlarını değiştirebilirsiniz. En ideal kros kalınlığı 0,15 mm dir. Ne çok incedir, nede çok kalındır. Eğer daha ince olursa üst üste oturtmada sıkıntı olabilir. kalın...
  7. Serkan Baysal

Afiş Çalışması

@suleymankoklu Yağdanlıkta ne yazıkki etiket yok. Göründüğü gibi sadece oyma yunda yazısı işlenmiş üzerine.. Yorumun için teşekkürler.
  8. Serkan Baysal

çok güzel backgroundlar yüksek kalite

Gerçektende çok güzeller. Paylaşım için Tşk Ederim.
  9. Serkan Baysal

Acil Mısır Kutusu çizimi Cdr

@emrah_03 bende farklı bir mısır kutusu çizimi ve bıçak izi var arkadaşım. ama sabahtan önce gönderemem. iş yerinde çalışma. eğer ihtiyacın olacaksa hala sabah erkenden eklerim. saygılar.
  10. Serkan Baysal

Coreldraw'da Siyah-Beyaz effect verme

@maqara Yukarda da belirttiğimiz gibi bu işlemi sadece bir komutlada yapmanız mümkündür. farklı bir yol gösterilmiştir burada. Saygılar..
  11. Serkan Baysal

Font Bilginizi test Edin...

O kadar çok font bilirdim, ama unutmuşum hepsini. askerlik yaramadı sanırım bana ;) 34/17 berbat bi sonuç.. :D:D
  12. Serkan Baysal

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

Twigy: Bu terlik, tam benlik! Biskrem: Bi’ Biskrem versem Yapı Kredi: Tık tık tık eyi günler. Omo: Kirlenmek güzeldir ;);)
  13. Serkan Baysal

BMW Wallpapers

Otomobil arşivi için gerçekten güzel bir paylaşım. Tşk. ederim..
  14. Serkan Baysal

en güzel avatar kimde ?

Teşekkür ederim arkadaşlar. Tabi bahsedilen designer bensem :D:D:D
  15. Serkan Baysal

Anahtar kutusu tasarımım

Tek kelimeyle göz alıcı. Gerçektende çok güzel bir çalışma. eline ve emeğine sağlık.
  16. Serkan Baysal

Plaj Resimleri Beach (1600x1200)

Buradan İndirebilirsiniz...
  17. Serkan Baysal

Coreldraw'da Siyah-Beyaz effect verme

@sebograph sebograph arkadaşa katılıyorum fakat farklı yollar öğrenmekte mutlaka işe yarayacaktır. Alternatif işlemler bazen daha hızlı hareket etmemizi sağlar. Paylaşım için tşkler.
  18. Serkan Baysal

Corel Draw X3 ve üzeri Bevel (Kabartma) Efecti...

@eminecik Teşekkür ettim eminecik. Unutmayalımki bilgi, paylaştıkça artar. İyi paylaşımlar..
  19. Serkan Baysal

spor ayakkabılar ...

eline sağlık eminecik. güzel bir paylaşım..
  20. Serkan Baysal

Corel Draw X3 ve üzeri Bevel (Kabartma) Efecti...

Uyguladığınız efect'ten sonrada dilediğiniz gibi renk değişimi yapabilirsiniz. Fakat Arrange / Break Apart komutu ile efecti ayırdığınızda, Efect resme dönüştüğü için renk değişimi yapamazsınız. Bildiğim kadarıyla Bevel efecti sadece X3 ve X4'te bulunmaktadır. 12 sürümünde olmadığından eminim...
Yukarı Alt