Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ :) Bende işimi seviyorum - çalıştığım işi iş olarak görmüyorum :rolleyes: - çaktırma :) Dalmışım derse :) yaz yaz :s8: yaa gözlerimde akmaya başladı walla sonum ne olacak acaba bu Grip'le
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ ne mutlu :) İnşallah daha da başarılı olacaksın. MEsleğin en sevdiğim yanı sürekli gelişime açık olması gün geçtikçe daha tam öğrenemeden yeni birşeylerin eklenmesi :cool: bende hazırım dediğimde bir de ajans ile anlaşırsam değme keyfime o zaman ki heyecanlarımı da hep beraber...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ Müşteri kendince tasarımını hazırlamış desene :) O da iyiymiş .. Bende burada sizlerden bu şekilde tecrübe kazanıyorum :) Çok sağol(un).. Düşüncelerin için çok teşekkür ederim benim için çok önemli. Yanlış anlaşılsın istemem ama piyasaya bakarak kendimi değerlendiremiyorum...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ ya kıyamam kolay gelsin.. Zor olsa gerek ama ben özeniyorum desem :o darısı başıma olur birgün inş. gece gündüz çalışmaya razıyım :) inşallah daha fazla zorlamadan bitirir müşteri işi :) ee burada da paylaşırsın artık :cool:
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ eşim beğendi resmi :) hastalık desen barıştım onunla idare eder durumdayım :) sen nasılsın ?
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

kartal dan yuva ya gibi olmuş :D iyi akşamlarr
  7. Aslı SAYILIR

Font Arıyorum Yardım.

Buradaki font aradığınız fonttur. Buradan indirip kullanabilirsiniz ;)
  8. Aslı SAYILIR

Ne zamandır su resimdeki fontu arıyorm !

=&ch[1]=a&ch[2]=m&ch[3]=l&ch[4]=t&ch[5]=c&ch[6]=a&ch[7]=&ch[8]=d&ch[9]=a&ch[10]=n&ch[11]=S&ch[12]=e&ch[13]=y&ch[14]=r&ch[15]=e&ch[16]=y&ch[17]=l&ch[18]=e&ch[19]=I&ch[20]=s&ch[21]=&ch[22]=t&ch[23]=a&ch[24]=n&ch[25]=b&ch[26]=u&ch[27]=l&ch[28]=&ch[29]=u&wtfserver=aws_wtf1&id=000eaf47500d56c500015ee1...
  9. Aslı SAYILIR

Resim Çizmek - Grafik Tasarım bölümü

Merhaba, Resim çizmek ne kadar yetenek gerektirse de bu yeteneği çok çalışmakla geliştirebileceğiniz de malum bir gerçek . Bu konuda sitemizde yer alan buradaki konuları okuyabilirsiniz. Yardımcı olacağına inanıyorum.Ayrıca basılı kaynaklar var bunları da temin edebilirsiniz.(Ben öyle...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp yok ya Zeynep'im boş oturmak güzel değil :) İşyerindeki bilgisayar 1 gb ramli hiçbir programı doğru düzgün kaldırmıyor ki burada biraz çalışabileyim :) kötülükler uzak dursun çevrenden :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@zynp Bu saate kadar geldiyse bıdıbıdıcı aslında gün bitiyor diye daha da keyifli hale gelebilmeli :D bıdıbıdı bizim tabiatımız tabisi dinlemes :) iyidir bea yavrum boş boş uğraşıp günü heba ediyorum sanıyorum ki :D Sendne nbr
  12. Aslı SAYILIR

Erol Günaydın'ı kaybettik

Bir efsane daha bugün gözlerini hayata yumdu. Allah'tan kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Biraz kendisini tanıyalım istedim. Tiyatroya Galatasaray Lisesi bünyesinde başlayan Günaydın, 1955'te Haldun Dormen Cep Tiyatrosunda "Papaz Kaçtı" adlı oyun ile profesyonel...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ama bir bıdı bıdıcının hiç hali yokken bile bıdıbıdılayabilmesi ne tuhafmış :) geldim bıdıbıdıcığım
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel cıkk vazcaydım tımam :D: demedim say :rolleyes:
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Kolum o kadar uzun değil ki :D hehe .. Nişanlını çağır çay içmeye bak gör tertemiscik olar heheh
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel İsmail ne yapsın :) tadını çıkartır :)
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Murat bey , teşekkürler :) ---------------------------------------------------------- N.Farukoğlu :) yanılıyorsun ben memnunum hayatımdan Grip'im dışında..Ona bile bir kişilik kattım saygı duyuyorum :) :) tabisi eldekine kanaat etmek benimki de çaktırma :cool::cool:
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@N.FARUKOĞLU 1000 mg antibiyotik ile tek temennim bu doğrultuda :) @zynp Aminnnnnnnnnnnnnn :) 1000 mg antibiyotiki içtim hehe nane limon halt yemiş :) aslında akşam denedim emme çözüm etmedi bal limon ;)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hay Allahhh :) Zeynep sabah sabah bu ne motivasyon :) Maşallahhh maşaalllahhh ... Cümleten günaydın .. Gününüz bomba gibin geçsin.. Yeni işler sizi bulsun .. Zeynepppp gün nasıl başladıysa öyle bitmesin nolurr çünkü hala çok fena gribim ben :(
Yukarı Alt