@Emre DEMİRCİ
:) Bende işimi seviyorum - çalıştığım işi iş olarak görmüyorum :rolleyes: - çaktırma :) Dalmışım derse :) yaz yaz :s8: yaa gözlerimde akmaya başladı walla sonum ne olacak acaba bu Grip'le
@Emre DEMİRCİ
ne mutlu :) İnşallah daha da başarılı olacaksın. MEsleğin en sevdiğim yanı sürekli gelişime açık olması gün geçtikçe daha tam öğrenemeden yeni birşeylerin eklenmesi :cool: bende hazırım dediğimde bir de ajans ile anlaşırsam değme keyfime o zaman ki heyecanlarımı da hep beraber...
@Emre DEMİRCİ
Müşteri kendince tasarımını hazırlamış desene :) O da iyiymiş .. Bende burada sizlerden bu şekilde tecrübe kazanıyorum :) Çok sağol(un)..
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim benim için çok önemli.
Yanlış anlaşılsın istemem ama piyasaya bakarak kendimi değerlendiremiyorum...
@Emre DEMİRCİ
ya kıyamam kolay gelsin.. Zor olsa gerek ama ben özeniyorum desem :o darısı başıma olur birgün inş. gece gündüz çalışmaya razıyım :) inşallah daha fazla zorlamadan bitirir müşteri işi :) ee burada da paylaşırsın artık :cool:
Merhaba,
Resim çizmek ne kadar yetenek gerektirse de bu yeteneği çok çalışmakla geliştirebileceğiniz de malum bir gerçek . Bu konuda sitemizde yer alan buradaki konuları okuyabilirsiniz. Yardımcı olacağına inanıyorum.Ayrıca basılı kaynaklar var bunları da temin edebilirsiniz.(Ben öyle...
@zynp
yok ya Zeynep'im boş oturmak güzel değil :) İşyerindeki bilgisayar 1 gb ramli hiçbir programı doğru düzgün kaldırmıyor ki burada biraz çalışabileyim :) kötülükler uzak dursun çevrenden :)
@zynp
Bu saate kadar geldiyse bıdıbıdıcı aslında gün bitiyor diye daha da keyifli hale gelebilmeli :D
bıdıbıdı bizim tabiatımız tabisi dinlemes :)
iyidir bea yavrum boş boş uğraşıp günü heba ediyorum sanıyorum ki :D Sendne nbr
Bir efsane daha bugün gözlerini hayata yumdu. Allah'tan kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.
Biraz kendisini tanıyalım istedim.
Tiyatroya Galatasaray Lisesi bünyesinde başlayan Günaydın, 1955'te Haldun Dormen Cep Tiyatrosunda "Papaz Kaçtı" adlı oyun ile profesyonel...
Murat bey , teşekkürler :)
----------------------------------------------------------
N.Farukoğlu :) yanılıyorsun ben memnunum hayatımdan Grip'im dışında..Ona bile bir kişilik kattım saygı duyuyorum :) :) tabisi eldekine kanaat etmek benimki de çaktırma :cool::cool:
@N.FARUKOĞLU
1000 mg antibiyotik ile tek temennim bu doğrultuda :)
@zynp
Aminnnnnnnnnnnnnn :) 1000 mg antibiyotiki içtim hehe nane limon halt yemiş :) aslında akşam denedim emme çözüm etmedi bal limon ;)
Hay Allahhh :) Zeynep sabah sabah bu ne motivasyon :) Maşallahhh maşaalllahhh ...
Cümleten günaydın .. Gününüz bomba gibin geçsin.. Yeni işler sizi bulsun ..
Zeynepppp gün nasıl başladıysa öyle bitmesin nolurr çünkü hala çok fena gribim ben :(
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.