Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Cümleten tünaydın hatta iyi akşamlar deme vaktim gelmiş :) Umarım bu güzel pazar gününün tadını çıkarıyorsunuzdur. Beni hiç sormayın berbat haldeyim :) Grip'im kendini aştı ! Faranşit olmuş :) Bütün günü tv başında yatarak geçirmek inanılmaz dokunuyor hele birde böyle güzel bir pazar gününde...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Buradan işine yarayanı kullanabilirsin ;) İstanbul vektörel
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

haydi ben kaçtım :) iyi geceler
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bayram :) evet aslında o açıdan bakmadım hiç :) biz bayramda pek evde olamıyoruz ...Walla ama sağolun yani .. Hayat müşterek ;)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ abow sorma Emra ya birde kıs temizliği köşe bucak temizledim :) şeklini de değiştirdim arada değişiklik iyi ;) Allahtan herif evdeydi de çekti kaktı :D:
  6. Aslı SAYILIR

3 boyutlu köpekbalığı çizimim :)

Emeğinize sağlık Hakan bey
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) ahanda geldim ben de ancak gelebildim :) sabah kalktım iyi gibiydim :) bir giriştim ev işine abowww gece 10 a kadar :D hehehe
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Herkeslere iyi geceler diliyorum :) Umarım sabah gözlerimi gripsiz bir güne açarım :) Diğer tüm grip arkadaşlarım içinde aynı temenniler ile hoşçakalın ..
  9. Aslı SAYILIR

haskaya logo çalışmaları

Ben ilk çalışmanızı daha çok beğendim açıkcası ;) Ayrıca müşterinin renk ve dağ konusundaki ısrarını anlayabilmiş değilim.. Müşteri herzaman haklıdır :rolleyes:
  10. Aslı SAYILIR

mepar kurumsal çalışmaları

Bende ilk çalışmada ki espriyi beğendim. Fakat P harfi biraz D harfini andırmış gibi geldi bana .. Üzerinde oynanabilir biraz .. :s8: :clap2: Birde çalışmalarına üretim sektöründe çalışan birinin gözüyle bakıyorum.. İlk çalışmanın karakteristiği daha güçlü ..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Koku ağızdan değil zaten mideden ister istemez geliyor :) Süt iyi bir yöntem olabilir denemek lazım :)
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Teşekkürler Ozan bey , babam ileri derece kalp ve şeker hastası kendisi sürekli kullanıyor.. Kokusu katlanılmaz derece kötü bile olsa yararlarını ben gözlerim ile görüyorum.. Kendim kullanabilirmiyim hayır çünkü sarımsak beni rahatsız ediyor :) Kullanabilecek olan arkadaşlara tavsiye ederim ..
  13. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ben üye oldum :) Başarılar dilerim
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ ahaa aramıza hoşgeldin :) sana da geçmişler olsun :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

bende özendim galiba grip oluyorum yaa... hatta olmuşum bile ..
  16. Aslı SAYILIR

Deneme Kurumsal Kimlik

imgur da görsel linkini imgurun sitesinde resmi upload ettikten sonra yan tarafta açılan link seçeneklerinden BBCode (message boards & forums) kopyalayarak koyarsanız burada arkadaşlarda direk görseli görebilirler. Ben sizin için ekledim
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kıyamam... Büyük geçmişler olsun ... Hepimizde aynı durum :) Bende tam 6 da kaçıyorum eve gelip ders çalışıyorum mesaim uzun :D
  18. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

aman yaa gece 3 e kadar kitap okumusum :) görsel iletişim ve grafik tasarım diye :) bende ki azim .................. da olsa ohoooo :) taşı bilem deler de ben daha birşey olamadım :D Senin işler güçleri sormalı ... Has mı ? İyi mi ? :D
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

saniye farkı var hakem seçelim bence :D:
Yukarı Alt