Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Grup Nezih Kartvizit Çalışması

Emeğinize sağlık Tayfun bey güzel olmuş çalışmanız. Özel kesim bir kart çalışması da gidebilirdi bu konsepte .. Başarılarınızın devamını dilerim..
  2. Aslı SAYILIR

güvenlik firması kurumsal

Emeğinize sağlık olsun ..
  3. Aslı SAYILIR

Kros koyma

@ferhat kasımoğlu benim bildiğim özel makrolar var bunun için ama ben kullanmadım :allalla:
  4. Aslı SAYILIR

Kros koyma

object menüsü altında create trim marks
  5. Aslı SAYILIR

Bıçak izine ortalama

illustratorde objeyi kilitlediğinizde üzerinde sabitlenir bir işlem yapamazsınız diye biliyorum ben onun yerine sen üzerine yerleştireceğin çalışmayı grupla .. ayrıca bıcak izini de grubla sonra ortalama yada nasıl yerleştirilecek ise yapmayı dene.. Süreci bir an önce çözme adına fikirdi benimkisi
  6. Aslı SAYILIR

Photoshopu ingilizce yapmak istiyorum..

@Murat Güler akşam halledelim :) şu an şirketten halletme şansım yok :cool:
  7. Aslı SAYILIR

okul yıllık çalışmam

sizin adınıza imajları tekrar yükledim :) Emeğinize sağlık
  8. Aslı SAYILIR

Smart Obje ile ilgili sorun

@orhan43 Mockup dosyanda smart object in yer aldığı layer ı iki kere tıkladığında yeni bir çalışma sayfasında açılır. Açılan çalışma sayfasında varsa smart object in içindeki layerde ayrı ayrı açılır. Burada istediğin ayarlamaları yap ve sonra tüm layerları seç ve mockup ın yer aldığı alana...
  9. Aslı SAYILIR

Smart Obje ile ilgili sorun

Ben bu tarz durumlar ile karşılaştığımda üzerine çift tık ile yeni bir çalışma alanında açıyor kendi çalışmamı giydiriyorum ve tüm layerları seçip tekrar mockup ın yer aldığı çalışma sayfasına taşıyor eski smart object'i silip kendi taşıdıklarımı smart object e çeviriyorum.. Geçici de olsa çözüm...
  10. Aslı SAYILIR

Photoshopu ingilizce yapmak istiyorum..

@Murat Güler illustrator cs6 - 64 bit kullanıyorsan ben gönderebilirim dosyayı ;)
  11. Aslı SAYILIR

deneme katalog

sizin için resimleri bu şekilde yükledim ki arkadaşlarımız çalışmanızı daha rahat incelesin :) Emeğinize sağlık ...
  12. Aslı SAYILIR

Yapmış Olduğum Bir Kaç Çalışma

Emeğinize sağlık diyorum :) Ben beğendim çalışmalarınızı
  13. Aslı SAYILIR

Biraz kurcalayayım dedim

@Murat Güler Teşekkür ederim yorumunuz için ;) Zevk almak mı bilmiyorum ama saatlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum çalışırken hatta geçti diye üzülüyorum :) gerek max olsun gerekse diğer programlar hepsi için aynı durum geçerli :)
  14. Aslı SAYILIR

Wordpress Tema- ACİL YARDIM

bende benzer bir sıkıntı yaşadım luxury temasında size yardımcı olan arkadaşın verdiği bilgiler umarım benimde işime yarar ;)
  15. Aslı SAYILIR

roll banner çalışması

Amacına uygun, sade ve şık bir çalışma :) Emeğinize sağlık
  16. Aslı SAYILIR

deneme kartvizit çalışmam

sizin için görselleri buraya aldım ;)
  17. Aslı SAYILIR

Biraz kurcalayayım dedim

@Hasan YILDIZ Teşekkür ederim :) Bende bu doğrultuda kararlıyım fakat daha 2d de çok eksiklerim var diye düşünüyorum ;) @Mehmet ÖZDEMİR Teşekkürler , bakalım ilerde hep birlikte göreceğiz ;)
  18. Aslı SAYILIR

Biraz kurcalayayım dedim

:) walla bende bayılıyorum ama daha erken gibime geliyor ..
Yukarı Alt