illustratorde objeyi kilitlediğinizde üzerinde sabitlenir bir işlem yapamazsınız diye biliyorum ben onun yerine sen üzerine yerleştireceğin çalışmayı grupla .. ayrıca bıcak izini de grubla sonra ortalama yada nasıl yerleştirilecek ise yapmayı dene.. Süreci bir an önce çözme adına fikirdi benimkisi
@orhan43
Mockup dosyanda smart object in yer aldığı layer ı iki kere tıkladığında yeni bir çalışma sayfasında açılır. Açılan çalışma sayfasında varsa smart object in içindeki layerde ayrı ayrı açılır. Burada istediğin ayarlamaları yap ve sonra tüm layerları seç ve mockup ın yer aldığı alana...
Ben bu tarz durumlar ile karşılaştığımda üzerine çift tık ile yeni bir çalışma alanında açıyor kendi çalışmamı giydiriyorum ve tüm layerları seçip tekrar mockup ın yer aldığı çalışma sayfasına taşıyor eski smart object'i silip kendi taşıdıklarımı smart object e çeviriyorum.. Geçici de olsa çözüm...
@Murat Güler
Teşekkür ederim yorumunuz için ;) Zevk almak mı bilmiyorum ama saatlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum çalışırken hatta geçti diye üzülüyorum :) gerek max olsun gerekse diğer programlar hepsi için aynı durum geçerli :)
@Hasan YILDIZ
Teşekkür ederim :) Bende bu doğrultuda kararlıyım fakat daha 2d de çok eksiklerim var diye düşünüyorum ;)
@Mehmet ÖZDEMİR
Teşekkürler , bakalım ilerde hep birlikte göreceğiz ;)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.