Merhaba arkadaşlar,
Çalışmalarınıza bakıp merak sarmamak elde değil. 3Dmax programını kurcalama imkanı buldum bu merak ile ve ilk kurcalamalarım sonucu ortaya çıkanları paylaşmak istedim sizler ile :) Evet ilk oldukları için hataları çok ve aslında daha 3d çalışmalara başlamam için çok erken...
Burada ben kesinlikle gezegen'e katılıyorum :)
Ben aslında mühendisim tanıyanlar bilir, grafik tasarım eğitimini kursta aldım. Sadece 1 ay kursa gittim genel olarak kursların büyük çoğunluğunda bir kur kursta 72 saat ders veriyorlar ve bu 72 saate bir vektörel program, photoshop ve indesign...
Evet arkadaşlar,
Yarışma sonuçlandı .. İşler güçler ekibinin yarışma ile ilgili metni
"Gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. O kadar güzel tasarım arasından tek bir kazanan ile bu yarışmayı sonlandırmak istemedik.İşler Güçler ekibi ile Star TV olarak baş başa verdik ve burada...
ama hemen vazgeçerseniz olmaz. Olmuyor yapamıyorum diye birşey yok !!!
Forumumuzda Özge MArdi hanım ın pentool ile dekupe nasıl yapılır videosunu izleyin
https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/39631-photoshop-dekupe-calismasi-video-egitim.html
yetmezse biraz daha araştırın
o da...
Hemen yardımcı olayım ben size..
Öncelikle Ps de yeni bir çalışma sayfası açın ardından yazınızı yazın ve fontunuzu seçin .
resimde gördüğünüz gibi text layerının üzerine sağ tıklıyorsunuz ve "convert to shape" seçeneğini seçiyorsunuz. Yazınız şekile dönüşecek bu özellik ile..
Ardından...
her görselde kullanacağın araç değişir .. magic tool dediğin ile arka plan rengi düz renklerse kullanabilirsin.Bu tarz dekupe işlemlerinde pen tool en idealidir. Pen tool ile titretmemek için ekrana mümkün olduğunca yakınlaştır görseli.. Alıştırma yaptıkça elin pratiklik kazanacak ;)
@GRACİOUS
Zeynep ablan burada seninle dalga geçmemiş.Olumlu yada olumsuz tüm yorumlara açık olmalısın gelişmek adına.. Sonuçta hiç bir yol gül bahçesi değil hayatta
@GRACİOUS
Ne demek ! Uğraşmışsın, çaba sarfetmişsin .. Ama sana birşey söyleyeyim bende evet 1 aylık iken seninkine...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.