Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Biraz kurcalayayım dedim

Merhaba arkadaşlar, Çalışmalarınıza bakıp merak sarmamak elde değil. 3Dmax programını kurcalama imkanı buldum bu merak ile ve ilk kurcalamalarım sonucu ortaya çıkanları paylaşmak istedim sizler ile :) Evet ilk oldukları için hataları çok ve aslında daha 3d çalışmalara başlamam için çok erken...
  2. Aslı SAYILIR

Diyetisyen One Page Site

Emeğinize ve paylaşımınıza sağlık ..
  3. Aslı SAYILIR

Grafik Tasarım Kursunda Başarı Şansı

Burada ben kesinlikle gezegen'e katılıyorum :) Ben aslında mühendisim tanıyanlar bilir, grafik tasarım eğitimini kursta aldım. Sadece 1 ay kursa gittim genel olarak kursların büyük çoğunluğunda bir kur kursta 72 saat ders veriyorlar ve bu 72 saate bir vektörel program, photoshop ve indesign...
  4. Aslı SAYILIR

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim ..
  5. Aslı SAYILIR

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması

Evet arkadaşlar, Yarışma sonuçlandı .. İşler güçler ekibinin yarışma ile ilgili metni "Gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. O kadar güzel tasarım arasından tek bir kazanan ile bu yarışmayı sonlandırmak istemedik.İşler Güçler ekibi ile Star TV olarak baş başa verdik ve burada...
  6. Aslı SAYILIR

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması-deneme tasarım

:) tabi neden olmasın ;) :) şu an yoldayım akşam kazananları sizlerle paylaşacağım :)
  7. Aslı SAYILIR

Yazıyı nasıl böyle yapabilirim ?

işte bu :) ben teşekkür ederim :)
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

konuyla özel olarak ilgilenicem şimdi :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

maalesef bende hiçç vista tavsiye eden biri değilim ya ... win 7 de sıkıntı yaşadıysan sanki vista da daha çok yaşarsın gbime geliyor benim
  10. Aslı SAYILIR

Photoshop decupe / ayırma sorunu, nasıl yapılır?

ama hemen vazgeçerseniz olmaz. Olmuyor yapamıyorum diye birşey yok !!! Forumumuzda Özge MArdi hanım ın pentool ile dekupe nasıl yapılır videosunu izleyin https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/39631-photoshop-dekupe-calismasi-video-egitim.html yetmezse biraz daha araştırın o da...
  11. Aslı SAYILIR

Yazıyı nasıl böyle yapabilirim ?

Hemen yardımcı olayım ben size.. Öncelikle Ps de yeni bir çalışma sayfası açın ardından yazınızı yazın ve fontunuzu seçin . resimde gördüğünüz gibi text layerının üzerine sağ tıklıyorsunuz ve "convert to shape" seçeneğini seçiyorsunuz. Yazınız şekile dönüşecek bu özellik ile.. Ardından...
  12. Aslı SAYILIR

her görselde kullanacağın araç değişir .. magic tool dediğin ile arka plan rengi düz renklerse kullanabilirsin.Bu tarz dekupe işlemlerinde pen tool en idealidir. Pen tool ile titretmemek için ekrana mümkün olduğunca yakınlaştır görseli.. Alıştırma yaptıkça elin pratiklik kazanacak ;)
  13. Aslı SAYILIR

Photoshop programında pen tool var pen tool ile kenarlarından çiz.Sonra CTRL+ENTER yap ardından CTRL+SHIFT+I yap ve DEL tuşuna bas ;) bir dene bakalım
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

7 var işine yararsa :D: sorma bende ucunu es zamanlı hallettim az önce bitti ama bana sor sen :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

he walla bayrak elimizde sallıyoruz haybeye gibime geliyor :) iso kafam şişti sabahtandır 3 tane bilg formatladım yaa imdatt
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

pişşttt sohbetin ortasına damlayayım hemen :) bilg a format attım o yüzden geç kaldım bu sabah günaydına :) geç olsun güç olmasın geldim :)
  17. Aslı SAYILIR

günün sözü

18. Aslı SAYILIR

Arkadaşıma Yaptıgım Wallpaper

@GRACİOUS Zeynep ablan burada seninle dalga geçmemiş.Olumlu yada olumsuz tüm yorumlara açık olmalısın gelişmek adına.. Sonuçta hiç bir yol gül bahçesi değil hayatta @GRACİOUS Ne demek ! Uğraşmışsın, çaba sarfetmişsin .. Ama sana birşey söyleyeyim bende evet 1 aylık iken seninkine...
Yukarı Alt