Baktım da ne zamandır canım sıkılmıyormuş gibi değil mi? Aslında canım inanılmaz sıkkın.. Hayatla kavgam var bir kere benim.. :) Ne kadar saçma halbuki değil mi ? Gücünün yetmediğine....
Geçenlerde bir söz duydum radyoda.. Evet çok haklıydı.. "Eskiden domatesin tadı merhaba nın adı vardı"...
@eratasarim2012
http://www.youtube.com/watch?v=HTk5-itwRBk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=A3vkGYvoJgI
bu tarz linklerde kırmızı ile belirttiğim alan yani eşittir işaretinden sonraki kodları bir cevap yazarken mesaj panelindeki youtube ikonuna tıklayıp açılan bu iki...
Çok kolay o zaman aracın fotoğrafını çek öncelikle giydireceğin kısımları ve uzaktan bir fotoğrafını..
Çalışmanı üzerine koy ayrı bir layer da gelecek zaten.. CTRL+T yap transform özelliğini aç.. İstediğin ebatta küçült büyüt sonra onaylamadan yerleştirmeye devam ederken sağ tık ile disort yap...
Hım daha çekici olmuş. Çok mu karışıyorum acaba diyeceğim ama bir kaç birşey olacak.
Yazıda çok sarmalamış yazar sarmalla :) Şu şekil de mi olsa ;)
" Kimi okurlar romanlarını , kimi romanlar okurlarını arar. Sarmal' da okurunu arayan bir roman.Aşkın nefretle, yaşamın ölümle, duyguların...
Öncelikle emeğinize sağlık.. Çalışmayı inceledim tema güzel fakat ben oyuncular için kullandığın yazı karakterini beğenmedim açıkçası. Çok zayıf durmuş.Alt kısımda kullandığınız font ise ona keza kalın.. Bir de kullandığınız fontla alakalı türkçe karakter sorunu olduğundan dolayı noktalama...
:) Emeğinize sağlık.Son halini inceledim . Gözüme çarpan başka birşey göremedim.. Çalışma genel olarak göze hitap ediyor. Fakat yazarı uyarmak lazım :) Arka kapak yazısını daha ilgi çekici düzenleyebilir :)
Herkese merhaba arkadaşlar ;
Güne pazartesi sendromu ile başlamak mı dersiniz ? Günün deli gibi yoğun geçmesi mi ? :) Gün içinde telefonlar hiç susmadı dersek yeridir.Bir ara yanağıma cep yaptırmayı düşündüm :D :D şu an hala kulağım ağrıyor :) bir çağrı merkezi elemanı ancak bu kadar konuşur...
Emeğinize sağlık genel olarak beğendim ben tasarımınızı.
Bir kaç nokta var dikkatimi çeken ,
serüvenü değil serüveni olarak düzeltmek lazım ;)
en altta barkodun üzerinde kivi yayınevi yazısında "e" nin duruşu fontun özelliğinden midir ?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.