Arama sonuçları

1. yakan

insan olmak, insan kalmak.

En güzel yoğa ve meditasyon aracı dediğiniz gibi kişinin kendiyle başbaşa kalması, kendini sorgulaması,kendi muhasebesini yapması, af dilemesi,yaradanını bolca zikretmesi. Bu bedenimizin ruhumuzun bir çeşit ihtiyacı ve arzusudur. Elinize sağlık güzel bir konuya değinmişsiniz bu mubarek Ramazan...
  2. yakan

tarafken, tarafsız kalabilmek...

Tarafım ama önyargılı değilim.
  3. yakan

Fil mi? Sincap mı?

Ozan Bey'in yazılarında sanki " kendi mi buluyorum" dersem yeridir . Üye olduğum günden bugüne kadar tüm yazılarını okumaya gayret ediyorum.Şu an tatilde olsam bile çok kısa süreliğine oturduğum şu bilgisayar başında mail kutuma baktıktan sonra açtığım ilk site olan grafikerlerde aradığım ilk...
  4. yakan

İsmail (Arkası Yarın)

Bende bu dizinin takipçisiyim artık:)
  5. yakan

Temmuz ayı yarışma sonuçları

İlk üç çalışmada gerçekten güzeldi.Tebrikler arkadaşlar
  6. yakan

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

Bu gece tatile çıkıyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
  7. yakan

Deliçay Köyü

Güzelmiş.Güle güle nimetlerinden faydalanın Deliçay'ın
  8. yakan

Askeri Psd (jet-Tank)

Ekran Görüntüleri İndirme Linki; http://www.4shared.com/file/123514172/f2111b3b/askeri.html Boyutu; 22.5 MB
  9. yakan

Merhabalar...

Kardeşim hoşgeldin,bende fazla eki sayılmam ama size göre daha eskiyim :) Türkçeyle ilgili uyarıları arkadaşlar yapmışlar, bende Arapça ile ilgili yapayım ama lütfen alınmayın kızmayın.Bu hatayı yapan sadece siz değilsiniz. Arapçada "selam" iki şekilde verilir yada yazılır. Ya "Selamun Aleykum"...
  10. yakan

Bizim köyün otobüsü...

@Emine Şahin Doğru, unutmuşum " Sana" yağını :)
  11. yakan

Bizim köyün otobüsü...

Yazınızı büyük bir keyifle okudum,kendi ilçeme gidip geldim bir an olsun, ilçemize gelen köylüler geldi gözümün önüne.Bizimde dükkanımız vardı .Pazar alışverişine gelen köylüler genelde deterjan almak için uğrardılar bizim dükkana, onlara göre bütün deterjanlar " Tursil" di. Aşağı "Tursil"...
  12. yakan

After Effects Dersleri 1

Teşekkürler Aabdullah bey, programı kurmuştuk, sizin dersleri bekliyoduk.:) Emeğinize sağlık hemen indiriyorum.
  13. yakan

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Tüm kardeşlerimin Berat Kandilini tebrik eder, rızıkların amellerin ve bir senenin kaderinin yazıldığı bu gecede hepinizin kurtuluş recetesini elinize almanızı Cani Gönülden dilerim.
  14. yakan

karasu seferoğlu akaryakıt logo çalışması

Valla 3 numara daha hoş gözüktü,ama karar verilmiş artık.
  15. yakan

yeşil bahçe fotoları 17 ad. 4000x3000px

:eek: 133 mb mış.İndirelim elinize sağlık :)
  16. yakan

Kendini Keşfet...

Yazınızı her zamanki gibi ilgi ile okudum.Kaybolan eşya ile ilgili bir kaç defa benimde başıma bu tür olaylar geldi.Ama buradaki irtibatı diğer günlük olaylarla ilişkilendirmem gerektiğinide sizin sayenizde öğrenmiş oldum. Elinize sağlık Ozan Muhammet Bey.
  17. yakan

Sound effects

@Abdullah YİĞİT Şimdiden elinize sağlık :)
  18. yakan

Sound effects

@Abdullah YİĞİT Ne zaman diye sorulur mu Abdullah Bey,:) Sizin sayenizde böyle bir programın varlığından haberdar olduk ...programı kurduk haazır vaziyette bekliyoruz neyi? Tabiki sizin siteye ekleyeceğiniz dersleri...Siz ekleyeceksiniz ki bizde bakaıp öğrenelim.Öğrendikçe bol bol...
  19. yakan

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı Alttaki kurufasulyeyi çok sever
  20. yakan

Doğum Günün Kutlu Olsun

Yaşar Bey, doğum gününüz kutlu olsun
Yukarı Alt