Arama sonuçları

1. danisman

kırımlı broşür

Elbette ki herkes haklıdır, ben kendi adıma haklı olduğumu düşündüğüm kadar, sizlerin de haklılık payı olduğunu düşünebilirim. Bu konuda kimseye rahatsızlık verme niyetinde değilim elbette ki, fakat daha önce de belirttiğim gibi bir şeylerin doğru yolu bulunacaksa veya burada kendimizi bir...
  2. danisman

İstek : Atatürk'ün manevi kızı Nebile ile olan düğündeki dans fotosu

slm; bu resmin dağılmamasına imkan yok ama biraz üzerinde uğraşırsan iyi bir sonuca ulaşırsın, umarım işine yarar işte link, kullanmak istersen :) http://img323.imageshack.us/img323/9696/nebile5hl.jpg
  3. danisman

Kelime Oyunu

buldum, ben buldum cornerrrrrr :)
  4. danisman

kırımlı broşür

Çok kızgın bir ifade gördüm cevapta, kaşlar çatılmış ve oldukça da gergin. Öncelikle olmamış derken benim sizi kırmak gibi bir amacımın olmadığını bilmenizi özellikle belirtmek isterim. Yani şimdi şurası olmamış, burası olmamış, renk şu olmalıydı gibi ayrıntılı bir rapor yazmam mı gerekiyor ...
  5. danisman

Kelime Oyunu

buldum, buldummmmmmmm; vokalist :D
  6. danisman

Sanatta sınır yok !

ilginç, sanırım yabancı :)
  7. danisman

dünyayı sarmak ???

Musatafa, sanırım pek grafik bilgisine sahip değilsin , o yüzden buradan sana anlatmak ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama sitemizde freelance iş yapan arkadaşlarımız mutlaka vardır bu işi istersen onlara aktar ...
  8. danisman

Hippi

kriptonik haklı bence :) hoş olmuş, yani ilk defa tıkandım eleştiremiyorum, iyi olmuş dersem olmaz, kötü olmuş dersem hiç olmaz, nası bişi bu ? sordum kendime ve cevapsız kaldım :) sanırım hayatı ve yaşamı çağrıştırıdı bende, yaşamda olanlar ve hayat aynı değil midir? bazen tahmin ettiğiniz veya...
  9. danisman

Web site logosu

Ön tarafta O'nun üzerine ince bir çamurluk, arka tarafa da E'nin üzerine aynı tarz bir parça hoş olur, bir de çok az da olsa hareket verin bence...
  10. danisman

Kartvizit TasarımLarı/2

Busecim durmak yok, çalışmaya devam :)
  11. danisman

Design Vector Set

figen hanım alıştırmayın böyle ama sonra hep isterler :) ben de teşekkür ederim, ihtiyacı olan arkadaşlar için iyi olmuş ...
  12. danisman

kırımlı broşür

kızmazsın umarım :) hiç olmamış :S
  13. danisman

Flash önizleme Yardım!

http://www.flashdersleri.com/html_dosyalar/flash_cs3_components/cs3_dersler.html bu adresten gerekli yardımları alabilirsin ...
  14. danisman

dünyayı sarmak ???

ürünleri de yazarsan yardımcı olmaya çalışırım :)
  15. danisman

Edicafe Logo çalışmalarım

7 için oy kullandım ancak 1 numara içinde söyleyeceklerim var :) 1 nolu çalışmanızda edi'nin e'sini cafe'nin son e'si olarak kullanır ve kaşığı kaldırırsanız sanırım güzel olacaktır :) 7 numarada da cafe yazısı için daha çekici bir font kullanabilirsiniz, nede olsa hiç kahve içmek arzusunda...
  16. danisman

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

3 ama bir tavsiyem olucak :) beyzade'nin kenarlarından zemin rengini bold bir kontör olarak dolaştırıp deneseniz diyorum :) tabi bu arada ben açık hava reklamlarını da düşünerek bu tavsiyede bulunuyorum ...
  17. danisman

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

bence 3 :)
  18. danisman

sağlık - elma kişisel bir çalışma

bak şu elmanın yaptığına demek yüzsüzlük yaptı oturdu oraya :) hiç aklıma gelmemişti bu, kolay gelsin :)
  19. danisman

Dergi ilanı ve aynı çalışmanın daha sonra araç giydirme olarak kullanılması

Slmlar; Öncelikle işim eleştirmenlik :D bunu belirtmekte fayda var :) "mutlak güç" güç ifadesini hiç yansıtmamış, yani font tercihin yanlış gibime geldi... Çalışmalarında başarılar dilerim...
  20. danisman

Reklam sloganı nasıl bulunur?

Marka ve slogan bir ürün için olmazsa olmazlardandır, fakat yukarıda arkadaşımın da belirttiği üzere birçok firma bir başka firamanın ortaya koyduğu ( marka ) sloganları ya kısa süre sonra, yada uzun süre sonra, ya aynısını, yada biraz değiştirerek kullanmakta. Tüketici bence bu konuda son...
Yukarı Alt