manidar bir çalışma olmuş... tekniğiniz tarzınız muhteşem diyecek bişey yok ayrıca çalışmalarınızın takipçisiyim cengiz bey. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
@Samet Mavigök
yapıcı olmaktan bu kadar yakınmayın bence Samet bey teknik bilgiye sahip olduğunuzda da tekrar yorum yapabilirsiniz. öneri ve eleştirilerinizi o zamanda beklerim yorumunuz için teşekkürler :)
Genel Çalışmalar kısmında yaptığım mutfak eşyası tasarımını sizlere sunmuştum ancak nasıl yaptığım konusunda fikir vermemiştim... merak konusu olan mutfak eşyası tasarımını nasıl yaptığımı ve aşamalarını anlatmaya çalıştım umarım yetrli bir bilgidir. :) ii çalışmalar dilerim herkese...
1, çalışmayı beğendim... ama renk tonlarında yakınlık kurmanızı ve siyah alandaki yazıyıda o forma göre eğdirseniz nasıl olur acaba nacizane fikrim ve önerimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Emine hanım işin tamamlanmış halini görmek ve ona göre yorum yapmak istiyorum dorusuda bu olur kanısındayım:( ama öneride bulunabilirim parfüm tanıtımı için siyah gerçekten uygun kaçmamış daha soft renklerle yasin beyinde dediği gibi tüllerle şeritlerle ve kadın figürüyle daha orjinal daha...
veeee sonuç...
tasarımlarınızda kullanabileceğiniz bir yazı efekti daha anlattım umarım bilgi açıklayıcı olmuştur. ben yine arkasına fon atarak sergiledim ii çalışmalar dilerim... ilgilenen arkadaşların dikkatine... :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.