bence teknik açıdan güzel bir çalışma olmuş mizahi bir yaklaşım acaba etkisinde kaldığın bir dergi filan mı var :) tebrik ederim düşüncene ve ellerine sağlık...
gayet şık çalışmalar sergilemişsiniz ayrıca ayda hanımın dediği gibi metin yazısını daha az satırda yazarsanız kenar boşluklarını ayarlayıp daha düzgün olacağıkanısındayım. düşüncenize ve ellerinize sağlık...
@Taylan Özgür Çalışkan
tasarımda kesinlikle el becerisi çok önemlidir... sizi tebrik ederim program kullanmakta ayrı bir maharettir tabi ama önemli olan düşünüleni el yordamıyla yüzeye aktarmaktır. sonrasında programa aktarıp renklendirmek başka bir zevktir... tekrar tebrik ederim...
çok sevimli çalışmalar sergilemişsiniz düşüncenize ve ellerinize sağlık... bizlere bilgilendirilmek adına hangi programda çalıştığınızı da belirtirseniz seviniriz. ii çalışmalar
veeeeeee sonuç...
yine yazı efektlerinden bir tanesi şekermi şeker tasarımlarınızda kullanabileceğiniz bir efekt umarım bilgi açıklayıcı olmuştur ben arkasına fon atarak sergiledim ii çalışmalar dilerim...
@Erkin KARATAŞ
@Emine Şahin
@Fatih Coşkun
@Sait SANCAK
erkin bey, emine hanım, fatih bey, sait bey çok teşekkür ederim ilginiz için ne mutlu bana öğretmenliğin tadını burada çıkarıyorum. elimden geldiğince forumumuza katkılarım olacak işallah daha başka derslerle de burada olurum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.