Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

eminecik en sevdiğim filimler

ilk anda aklıma gelen film "Yeşil Yol" oldu. Muhteşem bir filmdi... Oldukça iri yarı biri adam olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkum olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça ince ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Hapishanenin...
  2. Dilek Doğrusöz

Matrix Yazı Eefekti Oluşturma

farklı tasarımlarda kolaylıkla uygulanabilecek ve şık bir etki yaratacak bir efekt umarım sizleri bilgilendirmeye yeterlidir. ii çalışmalar dilerim herkese kolay gelsin ...
  3. Dilek Doğrusöz

Paylaşmanın Kıymetini Bilenlere...

evet ben bunu daha öncede okumuştum etkileyici bir msj paylaşım için teşekkürler Sait Bey
  4. Dilek Doğrusöz

dejavu typo

yine muhteşem bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  5. Dilek Doğrusöz

Doğum Günün Kutlu Olsun

tugbakocak (31) ; doğum gününüz kutlu olsun pamuk şekeri tadında bir hayat dileğiyle...
  6. Dilek Doğrusöz

Selam Arkadaşlar

hoşgeldiniz Burak Bey gelişiminizi tamalayacağınız doğru adrestesiniz :D ii forumlar...
  7. Dilek Doğrusöz

ben de yeniyim

aramıza hoşgeldiniz özlem hanım paylaşımlarınızı bekliyoruz...
  8. Dilek Doğrusöz

Firmamızın Dergi Reklamı

elde (özellikle serçe parmakta bir sorun var gözden kaçmadı) ve dünya formunda bir sorun var eldeki renklendirme fikri güzel daha ii işlenmeli ve daha ii yansıtmalısınız daha başka dünya resimleri bulabilirsin logodaki efekt hoş durmuyor çok gözü yoruyor dünya çevresinde yazan sloganı, dünya...
  9. Dilek Doğrusöz

En Çok Kullandığınız Programlar

photoshop + illustrator + freehand + coreldraw + indesign + quark + flash + freworks + dreamwear kullandığım proramlar fakat en çok kullandıklarım ise programlar arası geçişler yaparak: photoshop, illustrator, corel kullanıyorum...
  10. Dilek Doğrusöz

Laboratory Life | Labaratuvar Resimleri

paylaşımınız için teşekkürler Abdullah Bey...
  11. Dilek Doğrusöz

punkgirl typo

ne anlam içerdiğine bakmadan kompozisyon ve düzene bakarak beğenimi sunmak isterim yine hoş bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  12. Dilek Doğrusöz

Photoshop Dersi : Yazıyı Yuvarlama

ders için teşekkürler
  13. Dilek Doğrusöz

diğer çalışmam...roll-up banner stand

bu çalışmanız diğerine göre daha canlı olmuş :) bunu daha çok beğendim ama figürleri kaldırmanız çalışmayı daha ii kılar diye düşünüyorum yada figürleri bi zemine oturtmanız nasıl olur acaba... nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  14. Dilek Doğrusöz

Rengarenk Zeminler

rengarenk paylaşım için teşekkürler Sait Bey...
  15. Dilek Doğrusöz

Çanakkale Geçilmez...

güzel ve bir okadarda anlamlı bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  16. Dilek Doğrusöz

sitemize nasıl ulaştınız ?

yapacağım bir çalışma için veri topluyordum ve linkini gördüm. iikide rastlamışım bu siteye çok şey kattığına inanıyorum...
  17. Dilek Doğrusöz

Freehand'de Modify - Combine İşlemleri

@Serkan Baysal teşekkür ederim serkan bey...
  18. Dilek Doğrusöz

Freehand'de Modify - Combine İşlemleri

@Serhat Tunceli ne mutlu yardımcı olabiliyorsam ben teşekkür ederim Serhat Bey
  19. Dilek Doğrusöz

illustrator - mutfak eşyası çizimi

@Orhan Alma yapın valla Orhan Bey nazar değmesin teşekkür ederim...
  20. Dilek Doğrusöz

katalog çalışması - kapak tasarımı

@Zuhal Öz teşekkür ederim ilginiz için Zuhal Hanım...
Yukarı Alt