Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

Film Afişi Çalışmam..!!

@Arzu Uluırmak kontras fikrine bende katılıyorum onun dışında tasarım olarak gayet başarılı düşüncene sağlık...
  2. Dilek Doğrusöz

afiş çalışmalarım " proje "

proje ödevi olarak yaptığım afiş tasarımları sizlerle paylaşmak istedim eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum dip not: bu ödevi teslim edeli aylar oldu :( ilk korku filmi afişi photoshop - montaj - brush kullandım. ikincide, jazz festiveli afişinde; illustrator - photoshop kullandım. üçüncüde...
  3. Dilek Doğrusöz

Kağıt Ebatları ve Gramajları

matbaa terimleri kosunda gerçekten bir bilgim yok tasarım yapıyorum evet ama bu bilgiler sıfır öğrenmem gereken çok şey var paylaşım için teşekkürler
  4. Dilek Doğrusöz

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

medusali sanırım yazıları itme özelliğini istiyorsunuz indesing düşünüyosunuz artık ama yinede bukonuda yardımcı olayım ben metin alanı oluşturduktan sonra resminizi getiriyosunuz ve )resim üstte ve yazı altta olacak) object - text wrap - make diyosunuz bu defolt ayarındaki boşluğu verir eğer...
  5. Dilek Doğrusöz

yeni logo tasarımlarım

önerileriniz için teşekkürler ediyorum benimde favorim sol üst turuncu olan... amacım font üzerinde yoğunlaşıp görsel açıdan ve anlam açısından ciddi bir kurum olmasını ifade etmesiydi ki o logonunda gayet ciddi durduğunu düşünüyordum. @ konusuna gelince koyup koymamada kararsız kalırken bir...
  6. Dilek Doğrusöz

1 adet katalok kapagı

hepside muhteşem olmuş elerinize düüncenize sağlık
  7. Dilek Doğrusöz

yeni logo tasarımlarım

mrb arkadaşlar kendi reklam ajansım için hazırlamış olduğum logo tasarımları fakat arasında seçim yapmakta zorlanıyorum eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum...
Yukarı Alt