proje ödevi olarak yaptığım afiş tasarımları sizlerle paylaşmak istedim eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum dip not: bu ödevi teslim edeli aylar oldu :(
ilk korku filmi afişi photoshop - montaj - brush kullandım.
ikincide, jazz festiveli afişinde; illustrator - photoshop kullandım.
üçüncüde...
medusali sanırım yazıları itme özelliğini istiyorsunuz indesing düşünüyosunuz artık ama yinede bukonuda yardımcı olayım ben metin alanı oluşturduktan sonra resminizi getiriyosunuz ve )resim üstte ve yazı altta olacak) object - text wrap - make diyosunuz bu defolt ayarındaki boşluğu verir eğer...
önerileriniz için teşekkürler ediyorum benimde favorim sol üst turuncu olan... amacım font üzerinde yoğunlaşıp görsel açıdan ve anlam açısından ciddi bir kurum olmasını ifade etmesiydi ki o logonunda gayet ciddi durduğunu düşünüyordum. @ konusuna gelince koyup koymamada kararsız kalırken bir...
mrb arkadaşlar kendi reklam ajansım için hazırlamış olduğum logo tasarımları fakat arasında seçim yapmakta zorlanıyorum eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.