Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

İyi Bir Tasarım Yapmak İçin Neye Sahip Olmalıyız?

Herkez az çok tasarım yapar. Ama gerçekten iyi tasarımlar için neye sahip olmalıyız? Katılımınızı bekliyorum. Saygılar..
  2. Serkan Baysal

Logo Çalışması..

@memetalpay Yani Siyahmı Olmalı Diyorsun?
  3. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

Teşekkür ederim..
  4. Serkan Baysal

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

Eczane Vitrinlerine asılmak üzere hazırlanmış bir afiş. Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar..
  5. Serkan Baysal

Pisik Onleyici Tasarim..

@buguz Broşürler Eczane standında durucak. Pekte fuara katılacaklarmış gibi gelmiyor bana ;)
  6. Serkan Baysal

kuaför tabela tasarımı

Zemine daha renkli bişeyler kullanmalısın bence. Resimleri esnetmen yanlış olmuş. Yazı karakterlerinde çok iyi değil. Bayan kuaförüne daha ince daha kibar bişeyler kullan. Bu çok kaba olmuş. Kolay geldin..
  7. Serkan Baysal

Tabela Tasarımları

Bende arkadaşlara katılıyorum. Gerçekten iyi çalışmalar. Tebrik ederim..
  8. Serkan Baysal

Logo Çalışması..

@hyPer darKness Herhangi bir fikrin varmı kardeşim?
  9. Serkan Baysal

Logo Çalışması..

Çalıştığım bir firmaya logo çalışmam gerekiyor. Sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim bu konuda. Yaptıklarımdan bir tanesi... Saygılar...
  10. Serkan Baysal

Pisik Onleyici Tasarim..

@buguz Broşür ön ve arka olduğu için ikisi arasındaki simetri o kadarda göze çarpmaz sanırım. Yinede tavsiyeni dibleyeceğim. Teşekkür ederim. ;)
  11. Serkan Baysal

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Çoğunluk gibi İstanbul..;)
  12. Serkan Baysal

Çalışma Böyle Olur !

Bence gerçekten emek harcanmış güzel bir çalışma. fon daha iyi olabilirdi belki. ama çizim çok iyi. tebrik ederim. Saygılar..
  13. Serkan Baysal

Pisik Onleyici Tasarim..

Beğenmenize sevindim. Çalışma Arkalı Önlü. Görmek isterseniz 2 çeşit daha var. Gönderebilirim.;)
  14. Serkan Baysal

Pisik Onleyici Tasarim..

Umarım Hoşunuza Gider. Fikirlerinizide paylaşmanızı bekliyorum. Saygılar..
  15. Serkan Baysal

Merhaba Arkadaşlar..

Aranıza yeni katıldım. Umarım benim size, sizinde bana yardımlarınız olur. Şimdiden herşey için Teşekkür Ederim.
Yukarı Alt