Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Fosforlu Kalemler Vektörel

teşekkürler buseciğim. ama bunlar fosforlu kalem sanırım :)
  2. Emine Şahin

Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun...

cumhuriyetimiz kutlu olsun. mutlu olsun...
  3. Emine Şahin

Yüksek çözünürlükte Damacana resimlerine ihtiyacım var...

@digniter teşekkürler paylaşımınız için. lakin üye adınız konusundaki gerekli düzenleme için yetkili arkadaşlardan yardım almanızı rica ederim. saygılar..
  4. Emine Şahin

Resimdeki Hata Nerede?

@Burak Hüseyin bugün bizi verem etmeye niyetlisin galiba :D:D
  5. Emine Şahin

Logo Lazım!

@KBC hayırlısı olsun sayın KBC ...
  6. Emine Şahin

Yüksek çözünürlükte Damacana resimlerine ihtiyacım var...

@digniter teşekkürler paylaşım için. ama bu damacana saplı. maalesef sağlık bakanlığınca tedavülden kaldırıldı...
  7. Emine Şahin

Parçalanmış Resim Efekti..

ders için teşekkür ederim. + rep hanenizde :)
  8. Emine Şahin

çizgi karekter...

çok teşekkürler defne hanım. emeğinize sağlık.
  9. Emine Şahin

Gofre Kartvizitlerim

kartonpiyercilere yapılacak kartvizitler geldi aklıma ilk olarak. nedense? :) sanırım desenlerin şeklinden olsa gerek. tabii baskı sonrasını görmek daha iyi olacak. birde bu desenler varak yada yaldız gibi olursa hoş olabilir. paylaştığınız için teşekkürler...
  10. Emine Şahin

Resimdeki Hata Nerede?

@Serkan Baysal evet haklısınız. ben acele ettim sanırım. trafik allak-bullak olmuş. :):D sanırım soldaki bayan için yaya geçidi ve lambasıda yok. buranın valisi kim, nerde bu devlet, polis... kaldırın bu resmi... :)
  11. Emine Şahin

Karma çizimlerim -1-

@Yıldıray Yıldırım bu resimle (foto) ilgili bir açıklamanız olmalı değil mi?
  12. Emine Şahin

Resimdeki Hata Nerede?

iki tane trafik lambası var. trafiğin soldan aktığını düşünürsek soldaki bize yakın olan doğru konuşlanmış. sağ tarafta ileride bulunan trafik lambası hatalı. yönü tam tersi istikametinde olmalıydı... bildim mi? :):D:D:D
  13. Emine Şahin

içecekler

teşekkürler. emeğinize sağlık... + rep
  14. Emine Şahin

Altın&altın

teşekkürler... emeğinize sağlık. +rep
  15. Emine Şahin

takı Resimleri

teşekkürler yılmaz bey.... + rep
  16. Emine Şahin

Merhaba

merhaba emre bey. hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim. umarım forumumuzdan azami derecede fayda bulursunuz. soru ve sorunlarınızı öncelikle forumda arama yaparak bulmaya çalışınız. cevapsız kalan soru ve sorunlarınızı uygun yerlerde sorabilirsiniz. saygılar...
  17. Emine Şahin

güzel clipartlar devam...

teşekkürler nurdan hanım. emeğinize sağlık. + rep
  18. Emine Şahin

Karma çizimlerim -1-

bayıldım. yok yok, önce kıskandım sonra bayıldım. harika bir tarzınız var. kaleminiz çok güçlü. tabii aklıma ilk olarak hep karakalem mi çalışıyorsunuz diye sormak geldi. yağlı boya, guaj gibi çalışmalarınız yok mu?
Yukarı Alt