Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Muhabbet Kuşu Çalışmam..

Görüntü çok bulanık . Birde düzgün bir şekilde scan etsenizde ekleseniz çalışmanızı... Ayrıntılar daha net görünür , bizlere de örnek teşkil eder. Başarılarınızın devamını dilerim. :)
  2. Gül Pekşen

Portre

Teşekkürler Seyit Ali :) Bu çalışmalarım amatör denemelerim. Dediğiniz gibi başarılı bir çalışma geliştireceğime inanıyorum. :)
  3. Gül Pekşen

80'lerde Çocuk Olmak Ne Demek? Gülümseyerek Okuyacaksınız :))))

O yıllarda Türkiye'de değildim ,ama bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım. Aklım birtürlü ermiyordu ,o küçücük kutunun içine nasıl da sığıyor okadar insan ,ve her ölen oyuncu için üzülüyordum.(5-6 yaşlarında).Bir gün söktüm televiziyonu,baktım ,baktım,bişi yok içinde...sonra tekrar taktım...
  4. Gül Pekşen

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

Ahmet bey,Erkan bey,Dilek hn, hepinizi ayrı ayrı kutluyorum,başarılarınızın devamını diliyorum. Her çalışma birbirinden güzel. Birinci,ikinci,üçüncü diye sıralamaktansa ,benim için herbiri birinciliği haketmiş çalışmalar,herbiri sitemize laik. Sitemiz için,hepimiz için hayırlı olsun. :)
  5. Gül Pekşen

Epson ile Film Çıkış Almak

etikom ,ben epson 3000 kullandım. Epson 9880 hakkında bilgim yok,fakat eminimki ,sıkıntı olduğu taktirde,epson yetkili servisi,size en iyi hizmeti sunacaktır.Ben senelerdir ,hiç sıkıntı yaşamadım kendileri ile.
  6. Gül Pekşen

Tuttu tutmadı oyunu

Hemde çook tutu ,okadar yorgunumki ,klaviyedeki tuşlara bile zor basıyorum. :( Ama çok mutluyum ,bunlar güzel ,tatlı yorgunluklar.:) Alttaki o da benim gibi yorgun.
  7. Gül Pekşen

Portre

Teşekkürler Ercan Can. :)
  8. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

:) İlahi Yakup bey :) Bu aralar biraz yoğunluğum var ,ama söz dediysem biraz geçte olsa yaparım. :) Siz yine hergün bizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. .) Kendi çalışmalarınızı da paylaşabilirsiniz sakıncası yoksa.
  9. Gül Pekşen

Merhabalar...

Aramıza hoşgeldiniz Ekin Baykal. Akademik eğitim ve iş tecrubesi .. çok güzel. Grafikerler.org'ta aradığınız herşeyi bulabilirsiniz .:)
  10. Gül Pekşen

Merhaba..

Hoşgeldin erenler, :)
  11. Gül Pekşen

Tuttu tutmadı oyunu

:) tutuuuuu. :) Altaki bugün çoook mutlu :)
  12. Gül Pekşen

Portre

@MRV Yorumsuz...;) ''Gerçekten çok güzel olmuş...'' Teşekkürler Fulyam.
  13. Gül Pekşen

İzmirliler Bi bakabilirmi?

(..) sanatçı olmak, özellikle de grafik tasarımcı olmak, bir toplum yapısı içerisinde bulunan diğer meslek katmanlarının tümü hakkında genel ya da en azından yüzeysel bir bilgi sahibi olmayı, genel kültür olarak asgari bir bilgi birikime sahip olmayı, bakış açısı olarak toplumun algılama...
  14. Gül Pekşen

Romantik masa + yardım isteği :)

Yavuz94 ,3D MaX programını kullanmayı bilmiyorum ,ama yinede birkaç söz söylemeden geçemiycem . Başlık :Romantik masa demişsiniz,biraz daha romanti olabilir,üstünde görünen objeler orantısız duruyor. Tabakların şekli sanırım oval ve çelik malzemeden üretilmiş.Yerleşimi ikisinide farklı.Birisini...
  15. Gül Pekşen

İzmirliler Bi bakabilirmi?

Caylpso,bakanlardan biri de benim,malesef İzmir'li değilim,o konuda yardımcı olamam. Biraz önce okuduğum bir konuyu okumanızı tavsiye edebilirim sadece : https://www.grafikerler.org/hem-teorik-hem-pratik-iste-grafik/5798-turkiye8217de-billboard8217lar-ve-grafik-kirliligi.html Umarım bazı...
  16. Gül Pekşen

Geyik Muhabbeti

Arkadaşlar herkese kucak dolusu GÜNAYDINLAR . Hava çok güzel,erken kalkın ,bu güzel günün tadını çıkarın. Bir kaç gündür Cahit Sıtkı Tarancı'nın ünlü '' 35 YAŞ '' şiiri ,ağızıma dolandı durdu. Birdaha okuyayım dedim tamamını... 35 YAŞ ŞİİRİ Yaş otuz beş yolun yarısı eder. Dante gibi...
  17. Gül Pekşen

Bu güne kadar açtığım web sitelerim.

Çok güzel ,umarım herşey gönlünce olur. Başarılar kolay elde edilmiyor,çalışmak,çalışmak,çalışmak ve yaptığın işten zevk almak,severek işine bağılanmak gerek.
  18. Gül Pekşen

emprime baskı hakkında herşey

Kaya bey aramıza hoşgeldiniz. :) Tecrubeli arkadaşları aramızda görmek ,mutlu ediyor bizleri. Değerli bilgilerinizi yeni başlık altında açarak paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
  19. Gül Pekşen

merhaba

Merveciğim hoşgeldin ,seni burda görmek güzel :)
  20. Gül Pekşen

Herkeze selam

Hoşgeldiniz , JBOY :)
Yukarı Alt