@sedat695
Anlayamadığım bir nokta var galiba. İyi yorumlar istiyorsanız, bu yorumu alabilceğiniz insanların özeline gönderin bu görselleri. Bizim eleştirilerimizi kaileye almasınız bile en azından bir teşekkür etme nezaketini göstermeniz gerekir diye düşünüyorum.
Ve amaç, bu sitede yayınlanan...
1. dergi ile 2. dergi arasında bir bütünlük yok. 2. çalışma daha hoş geliyor göze. Merteral zaten gerekli açıklamaları yapmış. Ve ilkinde "türkiyenin.... dersigi" cümlesi Orhan Gencebay üzerine denk gelmese daha hoş olur. Dekupeler de çok sert yapılmış. Saç dekupelerinde background erase...
Aslında bu belirttiğim gibi çok eski bir çalışma. Burada yayınlamadan önce üzerinde değişiklik yapmak istemedim. Deniz geçişi konusunda hepinize katılıyorum. Orda yaratmak istediğim boyutu sergileyememiştim. Eee napalım ilk zamanlarımızda ola ola anca bu kadar olmuş. Teşekkür hepinize..
Eminim bahsettiğin değişiklerle de güzel olabilirdi ama çokdan teslim ettim tasarımı :( Yani basıma girdi. Neyse bundan sonra o kadar geç yazma sende:) saol yorumların için...
@suleymankoklu
Aslında ortada durması kafamdaki tasarım için daha uyumlu. Çünkü HP logosu sanki gökyüzünden düşmüş hissi yaratmak istedim. Ama biraz zayıf tutmuşum o kısmı ki, o algıyı galiba pek yaratamadım .Çok saol
@AnJaN
Saol bu güzel yorumların için. O yazı benimde kafamı kurcaladı...
Flash bir web sayfasının içinde, İş başvuru Formu kullanıyorum. Radiobuton içindeki yazı karekteri, yazı rengi, boyutunu nasıl değiştirebilirim. Acil yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler...
Merhaba tekrar, Mail formunda büyük bir sıkıntı yaşıyorum. Mail siteden gönderiliyor ve mail adresime ulaşıyor. Lakin mail aşağıdaki şekilde geliyor.
" <TEXTFORMAT LEADING=\"2\"><P ALIGN=\"LEFT\"><FONT FACE=\"00273\" SIZE=\"13\" COLOR=\"#FFCC00\" LETTERSPACING=\"0\"...
@eminecik
Evet maalesef arkaplanlarım genelde kötü puanlar alıyor. "Bg" gibi kısaltmalar konusunda bundan sonra daha dikkatli olucağıma inanabilirsiniz. Yorumlarınız için çok teşekkürler.
@Designer_S
Aslında tanıtım amaçlı bir çalışma. Sadece internet satış odaklı olduğu için link koydum. Bundan sonra daha dikkatli olurum burada yayınlarken. Teşekkürler...
@eminecik
BG = Background = Arkaplan..
Bir bilişim şirketinde Web Programlama ve Grafik & Reklam Tasarım departmanındayım. Nokia ve Turkcell, iş ortaklarımız ( Business Partner). Ürün tanıtım mailinglerini hazırlıyorum. Umarım sorunuza denk düşen bir cevap verebilmişimdir. Saygılar...
@HAYALİN
Acaba gerçekten çalışmam gerekiyor mu. Bu sizin bakış açınız çünkü. Yalnış anlamayın yorumlarınızı çok önemsiyorum ama tamamıyla sizin beğeninize göre bir tasarım hazırlamam da imkansız. Bu sefer tasarımlarımda "Ben" olamam çünkü. Umarım demek istediğimi düzgün bir şekilde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.