Arama sonuçları

1. N

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

Amaca yönelik tasarım, bana bu konuda yardım edermisiniz. Mesela ben hem bilgisayar hem cep telefonuna yönelik bir bilişim şirketinde çalışıyorum. Ve 4 m. - 3 m. (4x3) bir outdoor çalışması istiyorlar. Tabi kısa süre önce başlayan grafik hayatımda bu tarz büyük çalışmalar hazırlamadım. Önemli...
  2. N

Motorola Z6

yorumlar için herkese çok teşekkürler, walla başta da yazdığım gibi inanın benimde içime pek sinmedi backgound. Diyeceksiniz "o zaman niye yaptın". İlk kez uğraşmak istemedim ondan galiba. 412 biraz gaddar buldum seni. Yazı tiplerinde herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Bir de yalnışsam...
  3. N

Motorola Z6

Sade olsun dediler, pek içime sinmedi sizlerle paylaşmak istedim..
  4. N

Nokia' nın yeni telefonu 1680...

@sebograph saol.. Evet Nokia' nın türevlerine göre biraz vasat bir telefon.
  5. N

@st_anger_turk belki bi daha baksan, belki şu şerit problemide gider hani beni uğraştırmasan şimdi şeritlere takıldım kaldım :P... şaka bi yana hemen gözden geçiriyorum şeritleri saol yorumun için...
  6. N

Radyo Katalog Çalışması

@bgirlelif Saol yorumların için. Maşallah benim tasarıdan çok sizin sohbet sarmış :P Bu arada elif deneme sınavlarından değil, ana( artık ÖSS' mi yoksa başka bir sınav mı bilmiyorum) sınavlardan full alman burdaki iddianı daha çok destekler. Sadece gözüme takıldı.
  7. N

Arkadaşlar değerli yorumlarınız üzerine tasarıyı tekrar gözden geçiricem. Çok teşekkürler..
  8. N

@exorcims Telefon Nokia' nın yeni ürünü. İncelemeni isterim. http://www.nokia.com.tr/link?cid=PLAIN_TEXT_1003752 Yorumların içinde çok saol.
  9. N

A4 2 kırım broşür tek stajyerden :)

arkadaşların söylediklerine ek olarak degrade geçişin hatlarını belli etmesi kötü olmuş.
  10. N

Hangi Cep Telefonunu İstiyorum ?

Çok teşekkürler arkadaşlar...
  11. N

Telefonlara devam, Samsung L760

@eminecik Bu hatalar, aykırılıklar uzun süredir göz ardı ediliyor, haberiniz yok mu?
  12. N

:) saoolll. Bende kabahatımı örtmek için deil ama ÇalarkenDinlet bitişik yazılıyor. Ama yinede çok dikkatlisin...
  13. N

saol teşekkür ederim...
  14. N

Radyo Katalog Çalışması

saol, teşekkürler
  15. N

Hangi Cep Telefonunu İstiyorum ?

@ERBAALİ Saol teşekkürler...
  16. N

Radyo Katalog Çalışması

@exorcims Arkaplan seçimim kötü??? hmmm... Aslına bakarsan hiç ummadığım bi eleştiri oldu. Bodrum' a ait olan 2 büyük radyo ve arkada bodrum kalesine ait estetik bir resmin, çalışmayı bütünleştireceğini düşünmüştüm. Ayrıca ilk çalışma bana ait olmayıp, www.deviantart.com sitesinden...
Yukarı Alt