Amaca yönelik tasarım, bana bu konuda yardım edermisiniz.
Mesela ben hem bilgisayar hem cep telefonuna yönelik bir bilişim şirketinde çalışıyorum. Ve 4 m. - 3 m. (4x3) bir outdoor çalışması istiyorlar. Tabi kısa süre önce başlayan grafik hayatımda bu tarz büyük çalışmalar hazırlamadım. Önemli...
yorumlar için herkese çok teşekkürler,
walla başta da yazdığım gibi inanın benimde içime pek sinmedi backgound. Diyeceksiniz "o zaman niye yaptın". İlk kez uğraşmak istemedim ondan galiba. 412 biraz gaddar buldum seni. Yazı tiplerinde herhangi bir sıkıntı görmüyorum.
Bir de yalnışsam...
@st_anger_turk
belki bi daha baksan, belki şu şerit problemide gider hani beni uğraştırmasan şimdi şeritlere takıldım kaldım :P... şaka bi yana hemen gözden geçiriyorum şeritleri saol yorumun için...
@bgirlelif
Saol yorumların için. Maşallah benim tasarıdan çok sizin sohbet sarmış :P Bu arada elif deneme sınavlarından değil, ana( artık ÖSS' mi yoksa başka bir sınav mı bilmiyorum) sınavlardan full alman burdaki iddianı daha çok destekler. Sadece gözüme takıldı.
@exorcims
Arkaplan seçimim kötü??? hmmm... Aslına bakarsan hiç ummadığım bi eleştiri oldu. Bodrum' a ait olan 2 büyük radyo ve arkada bodrum kalesine ait estetik bir resmin, çalışmayı bütünleştireceğini düşünmüştüm.
Ayrıca ilk çalışma bana ait olmayıp, www.deviantart.com sitesinden...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.