Arama sonuçları

1. Ozgul

Kumların Sesle Dansı

Japon müzisyen ve gösteri sanatçısı Kenichi Kanazawa, kauçuk bir aletin çelik masada çıkardığı sesler sayesinde kum taneleri ile olağanüstü desenler oluşturuyor. Ses dalgalarıyla etkileşime giren kum taneleri, birbirleriyle adeta dans ediyor.
  2. Ozgul

Gördüğün İlk 3 Kelime 2012'de Seninle Olsun! :)

Bu sabah mesaj kutuma gelen bu sevimli oyunu sizlerle de paylaşmak istedim.:) Biraz gülümseyelim...
  3. Ozgul

TDK Resmi Sitesi

TDK Büyük Türkçe Sözlük Dili ne kadar iyi kullanırsak iletişimimizde de o kadar kusursuzlaşırız. Sevgilerle...
  4. Ozgul

Gülmek Bulaşıcıdır :)

Hala Pazartesi sendromu yaşayan arkadaşlarımız varsa bu iki video özellikle onlara gelsin.:) Keyifli seyirler.:)
  5. Ozgul

Yansıma

Yansıma Kendimi sevdim, seni değil! Sana bakarken gördüğüm beni sevdim, Gözlerini sevmedim, Onlara baktığımda gördüğüm beni sevdim! Sendeki yansımamdı tek sevdiğim, Sen değildin… Yoksun, seni kaybetmedim, kendimi kaybettim. Özlediğim sen değilsin, geride bıraktıklarım… Varlığın...
  6. Ozgul

Ne Kadar Kolay Aldatılabiliyoruz? :):):)

Greater Idaho Falls Bilim Fuarı'nda, bir lise öğrencisi, yöre insanlarını, hazırladığı projeyi imzalamaya davet etti. Delikanlı, 'dihydrogen monokside' adlı maddenin kullanımının tümüyle yasaklanmasını, mümkün olmadığı taktirde çok sıkı kontrolünü istiyordu. Maddenin zararlarını, duvarlara...
  7. Ozgul

Adobe İkonları

http://hotfile.com/dl/127871994/d27523d/Adobe_konlar.rar.html Dosya içinde 42 adet png dosyası bulunmaktadır.
  8. Ozgul

Yamo'dan Selamlar

Merhaba, Uzunca bir süredir sitedeyim aslında ve artık üye olmanın zamanının geldiğini düşündüm. 3 yıldır bu mesleğin içindeyim. Tekstil sektöründe çalıştım daha çok fakat artık web tasarımına yönelmek istiyorum. Karakaleme, dijital sanata ve özellikle de tipografiye ayrı bir düşkünlüğüm var...
Yukarı Alt