Arama sonuçları

1. Cihat Şeker

ücretsiz microsoft access görüntülü eğitim CD'si indir

direk link verseydin daha iyi olurdu;) paylaşım için teşekkürLer
  2. Cihat Şeker

Dergi kapağı yapmak?

corel draw yada fireworks kullanabilirsin bence biz okuL dergisinin kapağını ben hazırladım fireworksda yaptım gayet de güzel oldu ama bir kaç kişi yüzünden kapakları kullanmadılar o ayrı mevzu tabi :) koLAy geLsin ;)
  3. Cihat Şeker

Merhaba Ben de Geldim (Hoşgeldimmi):)

aramıza hoşgeLdin :)
  4. Cihat Şeker

Zaman Gezgini

Spike Lee, yeni projesiyle zaman yolculuğunun mümkün olup olmadığını araştıracak... Teorik fizik alanında çalışan Ronald Mallett'ın Time Traveler: A Scientist's Personal Mission to Make Time Travel a Reality adını taşıyan ilgi çekici kitabı Spike Lee tarafından beyazperdeye aktarılıyor. Kitap...
  5. Cihat Şeker

Bruno

Sacha Baron Cohen'in (Borat) yeni çılgınlığı önümüzdeki Mayıs ayında izleyici ile buluşacak... İngiliz komedyen Sacha Baron Cohen yeni karakteri ile 2009 Mayıs ayında sinemalarda. Borat'ı sevenlerin yeni projeyi merakla beklediğine hiç şüphe yok. Sevmeyenlere ise, yeni filmin ilkine göre daha...
  6. Cihat Şeker

Çizgili Perde

Hayaletler treni... Hollywood'un çizgi roman filmleri takıntısı devam ediyor. Sırada Oni Press'ten çıkan The Last Call var... Hollywood'un çizgi roman takıntısı 2000'lerin sinemasına gerçek anlamda damgasını vurdu. Universal da son dönemde çizgi roman uyarlaması projelere ağırlık vermeye...
  7. Cihat Şeker

İstanbul’da yazlık sinema günleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bağlı şirketlerinden Kültür A.Ş’nin yürüttüğü proje kapsamında, İstanbul’un farklı ilçe ve beldelerinde 6 filmin toplam 135 gösterimi yapılacak. Sultanbeyli Kent Meydanı’nda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla dün akşam başlayan...
  8. Cihat Şeker

fotoğrafın görüntüsünü bozmadan bütyütün

paylaşm için teşekkrlEr :)
  9. Cihat Şeker

Gsmoffice İcon Kolleksiyonu

paylaşım için teşekkrLer ;)
  10. Cihat Şeker

hazır ikonlar (icons)

paylaşım için teşekkürLEr :)
  11. Cihat Şeker

arkadaşlar kemdimce paint çalışmalarım..dolabım-evim-mutmağım

hmm güzel bir çalışma olmuş eline sağlık ;)
  12. Cihat Şeker

herkese s.a

aramıza hoşgeLDin :)
  13. Cihat Şeker

merhaba

14. Cihat Şeker

selamlar

15. Cihat Şeker

merhaba..

aramıza hoşgeLDin ;)
  16. Cihat Şeker

slm

aramıza hoşgeLdin :)
  17. Cihat Şeker

Milli Takım..

biz zoru sewiyoruz işte lanet olsun kolayı varken illa bıçak kemiğe dayanınca kazanmaya başlıyoruz :) gönülden tebrik ediyorum takımımı inşallah hep böyle devam eder ;)
  18. Cihat Şeker

logo istek :)

bişey değil görevim :) ;)
  19. Cihat Şeker

Aranıza Hoşbuldum :D

aramıza hoşgeLDin iyi payLaşımLar :)
  20. Cihat Şeker

logo istek :)

basit bir çalışma yaptım belki işine yarar :) ;) ÖnizLeme : DownLoad : http://rapidshare.de/files/39724635/darknesslogo.psd.html KoLay GeLsin ;)
Yukarı Alt