Arama sonuçları

1. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

Bilgin yoksa fikrin de olmasın! :)
  2. Ozgul

Neden Grafikerler.org?

@Erkan Nehir Buna bayıldım, süper! :)
  3. Ozgul

Yaptıklarım... (Lütfen Yorum)

"Mynak" en hoşu bence.:) Emeğine sağlık Furkan, güzel işler.
  4. Ozgul

Neden Grafikerler.org?

Güncelleme... Neden grafikerler.org? Tek kelimeyle ya da tek bir cümleyle özetleyebilirsek (biliyorum biraz zor :) ) neden buradayız?
  5. Ozgul

Günün Sözü...

Gerçek özgürlük de tam olarak bu sanırım... Teşekkürler.:)
  6. Ozgul

öldürten cazibe

Annesinin ölümü yerine eşinin ölümü demeniz daha doğru olurdu ve bir kaç şey daha var. Açıkçası çok anlaşılır değil. Tekrar tekrar okudum ama tüm kişiler birbirine girdi ve karmakarışık oldu.:) Toparlanırsa güzel olabilir diye düşünüyorum. Kaleminize sağlık... Ayrıca konunuzu "Söyleşi"...
  7. Ozgul

Son çalışmalarım. (taylan özgür çalışkan)

Çalışmalarınızı beğeniyle ve zevkle takip ediyorum. Emeğinize sağlık.:) İyi çalışmalar...
  8. Ozgul

Kadınlarla Ilgili Yapmış Olduğum Web Arayüz Çalışmam.

Arama kutucuğu çok havada kalmış. "Anasayfa" ,"karma haberler" ve "yemek tarifleri"ndeki beyazlık yerine, anasayfa butonunu farklı renkte yapabilir; diğer iki yerdeki beyazlığı da ortaya çekebilir ve biraz saydamlaştırabilir ya da tamamen kaldırabilirsiniz. Footer'da sosyal paylaşım ikonlarını...
  9. Ozgul

Gördüğün İlk 3 Kelime 2012'de Seninle Olsun! :)

Beğenmenize sevindim arkadaşlar.:) Oyunbozanlık yapma Funda.:rolleyes:
  10. Ozgul

Gördüğün İlk 3 Kelime 2012'de Seninle Olsun! :)

Bu sabah mesaj kutuma gelen bu sevimli oyunu sizlerle de paylaşmak istedim.:) Biraz gülümseyelim...
  11. Ozgul

İlk takvim çalışmam...

Funda'ya katılıyorum ayrıca bu konuya açıklık getirildiğini biliyorum. Daha da uzatmanın gereği olmadığını düşünüyorum.
  12. Ozgul

Fotoshop'tan Gazete cizimi

@Tuncer Özkan Doğru saydığınıza emin misiniz Tuncer Bey? :) Ben bir ara 60'ı geçtiğimi hatırlıyorum da...
  13. Ozgul

YOU F*** THE FUTURE - Sticker-Tshirt Denemesi

Ben de çok beğendim, emeğinize sağlık.:)
  14. Ozgul

Mutlu Yıllar!

Benzer düşünceler içinde sabah yürüyordum, siz kaleme almışsınız, ne güzel, teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hiçbir şey değişmeyecek! Şimdiye kadar değişti mi ki? Yaşananlar yaşanacakların garantisi değil midir? 1 Ocak da diğer günler gibi sıradan bir gün olacak. Ve sonraki günler de…...
  15. Ozgul

Mutlu Yıllar

Süper bir çalışma.:) Tüm grafikerler.org ailesinin yeni yılını kutlarım. Hep birlikte, sevgi içinde, daima ileriye! :) :grafikerler:
  16. Ozgul

Flash Banner Uygulamalarım

Her yeni mesajda tekrar bakıyorum, gayet güzel çalışmalar. Emeğinize sağlık.:)
  17. Ozgul

monopol inşaat

Gayet güzel, emeğinize sağlık...
  18. Ozgul

Kelime Oyunu

Bir yani "her şey çok güzel olacak" derken diğer asabi, inatçı, hırçın yani bunu reddetmeye çalışıyordu. İçindeki bu ikilemlerden hangisini seçerse onu yaşayacağını çok iyi biliyordu. Hayatının şekillendiği ve bunu farkettiği anlardan birisiydi yine. Damlalar yanaklarından süzülürken, toprağın...
  19. Ozgul

günün sözü

Yine de ölçüyü kaçırmamakta fayda var derim.:) Teşekkürler...
Yukarı Alt