Arama sonuçları

1. Ozgul

Photoshop ve Dreamweaver ile Sİte Yapımı ( Video-Sesli)

Şahsen ben merakla bekliyor olacağım.:) Kolay gelsin...
  2. Ozgul

Kişisel Logo Wallpaper Çalışması

Alttaki yazı için farklı fontlar deneseniz... Daha güzel olabilir kanımca. Üst kısımlar gayet güzel, emeğinize sağlık...
  3. Ozgul

CSS Menü Ekleme ve Düzenleme (videolu anlatım)

Emeğinize sağlık, gayet güzel bir ders...
  4. Ozgul

Ekmek Fırını Kartvizit Çalışması

Ben de çok beğendim, özellikle renk uyumunu. Emeğinize sağlık...
  5. Ozgul

Photoshop ve Dreamweaver ile Sİte Yapımı ( Video-Sesli)

Faydalı bir paylaşım, emeğinize sağlık...
  6. Ozgul

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Mükemmel bir paylaşım, emeği geçenlere teşekkürler.:)
  7. Ozgul

yeni web arayüz çalışması değerli yorumlanınız bekliyor

Sedat Bey'e katılıyorum. Gayet güzel, uyumlu, düzenli, vs... Fakat uygulama?
  8. Ozgul

Sapka moda

Gayet güzel ama yeni çalışmalarını da görmek istiyoruz.:) Emeğine sağlık..
  9. Ozgul

kuaför katalog kapağı çalışması

Tasarımın ille de sade olmasını istiyorsanız, kullanacağınız az sayıdaki elemanın göze batması, kendilerini göstermeleri gerekir. Güzel bir fotoğraf, iki tane fontla da ortaya müthiş şeyler çıkabilir, çıkmıştır da... @Hasan Güner Bence ufak değil büyük bir oynama yapılmalı. Kolay gelsin...
  10. Ozgul

Yeni Yaptığım Web Sitesi Yorumlarınızı Bekliyorum

Ben fontlara takıldım, kaç farklı font kullandınız? Bunun dışında uyumlu ve (boşluklara el atılırsa) düzenli bir site. Kolay gelsin...
  11. Ozgul

3 boyutlu suya batmış kahve fincanı

Konu ismini acilen değiştirmelisiniz ki bu çalışma arada kaynamasın. Karakalem çalışmalarınızın birçoğunu inceledim ve en beğendiğim çalışmanız bu oldu. Kaleminize ve onu oynatan parmaklarınıza sağlık...
  12. Ozgul

Başkentliler Katalog Çalışması

@Murat VARDAR Aynı şeyi yazıyordum ki önce davranmışsın.:) Erkal Coşkun ismini görüp de altından kötü bir iş çıkması şaşırtırdı.:) Emeğinize sağlık.
  13. Ozgul

İlginç Sanat..

36 yıl mı? :) İnanılmaz... Hasan, bu paylaşımın hakkında daha detaylı bilgi almamız mümkün mü? Görseli arattığımda sonuç bulamadım nedense.
  14. Ozgul

Kendi Sesinizi Duymak İster Misiniz? :)

@deveningozu İnsanı kendiyle barışık olmaya itiyor Ali. Hani hep doğru biliriz, ona alışkınızdır. Sonra bir gün gelir "pat" diye bir tekme savururlar suratının tam ortasına. İşte bu yüzden çok sevdim ben bu yöntemi. Bir de kulaklarımda uğuldama yapmasa daha çok seveceğim ama, ama...:)
  15. Ozgul

El Fotoğrafları

Eller size mi ait Funda Hanım?:rolleyes: Teşekkür ediyor 10 parmağım aynı anda.;)
  16. Ozgul

Font istek

@Dilek Doğrusöz Bradley Hand ITC: https://rapidshare.com/files/1816951957/BRADHITC.TTF Yalnız bold değil...
  17. Ozgul

KADDOUR Trading

Tam da bunu inceliyordum.:p Emeğine sağlık Emre.:) Acaba diyorum, Türk Bayrağı simgesi de renkli mi olsaydı? :)
  18. Ozgul

Hermes Otel

Footer rahatsız ediyor. İçeriğindeki yazı boyutları küçültülebilir ve buna paralel olarak yüksekliği de düşürülebilir. Çok boşluk var. Çözümü için; elemanları birbirlerine yaklaştırabilir ya da boyutlarını büyültebilirsiniz. Gerekli düzenlemeler yapıldığında hoş bir site çıkacak ortaya...
  19. Ozgul

Cok acıl yardım

Derdini anlatamayan derman bulamaz. Öncelikle düzgün bir şekilde iletişim kuralım. Buna dili katletmemekle başlayabiliriz. Sonra isteğinize gelelim; kutular, kapak, askeri müze... Verileri birleştirmekte görüldüğü gibi sıkıntı var, en azından bir görsel koyun da ne anlatmak istediğinizi anlayalım...
  20. Ozgul

Yeni web tasarımlarım

Güzel çalışmalar, emeğinize sağlık.
Yukarı Alt