Arama sonuçları

1. semira

Küresel Isınma-2 - btlylmz

çok etkileyici tebrikler...
  2. semira

çok güzel çalışmalar bunlar -3-

günel hocam bunlar çok güzel paylaştığınız için teşekkürler
  3. semira

küresel ısınma afiş | hasan güner 1

@Selma Akgümüş gayet esprili hoş bir yaklaşım bence tavukta tünyada yaşayan bir canlı sonuçta dimi::)başarılar hasan bey
  4. semira

Karakalem Çalışmaları

teşekkürlr bylorci yaptıkça portfolyoma ekliyorum öğrenme aşamasındayım henüz ama yinede ekliyorum
  5. semira

Kars - (Ani Harabeleri)

@acemiphoto :clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:
  6. semira

Küresel Isınma | Ahmet ALTUN-Deneme Çalışması-1

çok güzel olmuşş tebrikler ahmet bey
  7. semira

Karakalem Çalışmaları

@Kerim Öksüz çok teşekkür ederim kerim öksüz daha iyi olacak inşallah
  8. semira

Karakalem Çalışmaları

@Hasan Güner:) sert güçlü kadınlar korktunuzmu yoksa:)şaka bi yana beğenmenize sevindim siteye baya uzak kalmıştım grafik tasarım konusunda kendimi denemek istemiştim ama benim tek yapmak istediğim ve yapabileceğim:) resim yapmakmış grafik tasarımını işin ustalarına size bırakıyorum hasan bey:)...
  9. semira

Karakalem Çalışmaları

birkaç karakalem daha
  10. semira

Tipografi çalışmalarım

çok güzel olmuş hepsi 1.çalışma yı bu ay ki yarışmada kullanın bence çok hoş duracağını düşünüyorum birde ağaç temalı tipografi yi ayrıca çok beğendim tebrik ederim
  11. semira

bakalım bu kimmiş:))

eline sağlık ben ilk bakışta anlandım hülya avşar olduğunu çok severimde kendisini biraz hakkını yemişsiniz sanki hangi sanatçıyı tv de makyajsız görüyoruz onun kadar dimi her hali çok güzel bence
  12. semira

Farklı Yuvarlak Çikolata Westly! Çizim Ve Reklam.

inanamıyorum!hayallerimdeki çikolata:) hakan bey siz olayı çoktaan bitirmişsiniz ne diyim helal olsun valla
  13. semira

tshirt tasarım

çok şekersiniz
  14. semira

tshirt tasarım

aynan öyle ekinoks fulyamı korkutmak hoşuma gitmedi:)bu da öylesine oldu beynim durmuş vaziyette saçmaladım işte görmemiş olun lütfen fulyam sende unut biran önce
  15. semira

yağlı boya ve pastel denemelerim

Günel hanım merhaba sizi görmek çok güzel tşk ederim yorumunuz için sizi takip ediyorum zaten ilgiyle saygılar
  16. semira

evet webcam la çektim malesef bulanık çıktı
  17. semira

pastel

.karakalemden sonra ilk renkli çalışmalarım
  18. semira

,.,
  19. semira

tshirt tasarım

20. semira

İlüstrasyonlarım;

ağzına sağlık yasesi aynen katılıyorum ayrıca emeğe ancak bu kadar saygısızlık olur diyorum
Yukarı Alt