Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Eşyalarımızı İzmir'de komşulara yok pahasına sattık, erkek ardeşimin eve sadece özel eşyalarımızı getirdik beraber oturuyoruz artık. Zor bir karardı.
  2. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Bir iki yere gittim iş için, daha tam üzerine düşmedim. Yeni yeni kendime geliyorum.
  3. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

Taşındım, kaşındım, unutmadım ayakkabı kutusunuda. Teşekkür ederim arkadaşlar.
  4. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

İşte ben yapıştırdım hata olmuyor len.
  5. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydındını dın dın...
  6. Şener CANÖZ

İlginç Videolar

7. Şener CANÖZ

Zor anlarımda açıp seyrettiğim video

@futurist EyvAllah futurist, ben de sana teşekkür ederim.
  8. Şener CANÖZ

Dök İçini Rahatla !

Futurist'in bahsettiği 3 idiots filmi harikadır GürhanErkal, enerji verici motive edici etkisi vardır, özellikle öğrenciler için tavsiye ederim... Bu link i görmüşsündür, görmediysen bir bak derim; https://www.grafikerler.org/konu/zor-anlarimda-acip-seyrettigim-video.35291/#post-204908
  9. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... (=
  10. Şener CANÖZ

Grafik tasarım izmir

Merhaba hakkanen4, Bu kadar çok fonksiyonlu bir grafikersin ama, neden benim çalışmalarımı portfolyona koyma ihtiyacı duyuyorsun anlayamıyorum... Portfolyondaki bu çalışma bana ait; http://artfoy.com/3d-grafik/urun-standlari-3d Lütfen bunu portfolyondan çıkart. Daha öncede başka bir sitede...
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  12. Şener CANÖZ

Fitness / 8000 x 12000 px

MaşşAllah maşşAllah, teşekkürler...
  13. Şener CANÖZ

Imza fontları

Harike !
  14. Şener CANÖZ

Tasarımcının Masası

Hade masa sandalye koyun buraya, bak kovacak ev sahibi şimdi biizi ha...
  15. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@Bahtınur YILDIZ Sağol Allah razı olsun kardeşim... @ZxxxE Senden de Allahrazı olsun kardeşim. Çok sağolun, teşekkürederim...
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  17. Şener CANÖZ

Tasarımcının Masası

@Aslı SAYILIR Ne kadar kabasın len sen! "benim adam"mı diyon sen eşine inek arabası, Kocacım desene! (=
  18. Şener CANÖZ

...Bıdı Bıdı...

@mustafacenik Ben de tam İstanbul'da sayılmam zaten Silivri uzak kalıyo biraz. İnşAllah denk gelirsek görüşelim, görmek istediğim başka arkadaşlar da var.
  19. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
Yukarı Alt