Arama sonuçları

1. Şener CANÖZ

T-shirt Design Volume 1-2-85 dosya

Teşekkür ederim :)
  2. Şener CANÖZ

BERKER - Sönmüyor Ateşimiz

@Dilek Doğrusöz Bişeydeğil Dilek Ben'im için bazı şarkılar hep yenidir, sanada afiyet olsun... :)
  3. Şener CANÖZ

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Atölyede kullandıkları bir maddenin etkisi oluyor bana, sabaha kadar uyutmuyor burnum gece boyunca bana "şov" yaptı hiç durmadı...
  4. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın :)
  5. Şener CANÖZ

@Kerim Öksüz @Fulyam Afiyet olsun doya doya dinleyin :) Ben'im ağzımda tad bırakır, fizyolojimi etkiler, ruhumdan titreşerek geçer müzik...
  6. Şener CANÖZ

. (RESME TIKLAYIN...) BERKER - Sönmüyor Ateşimiz Ya Kendini Bırak Bana Ya Da Beni Bana Bırak Da Yaşayayım Bu Nasıl Ayrılık Bir Daha Gelme Gelme De Alışayım Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam.. Ya Benim Ol Herşeyinle Ya Da Unut Herşeyimle... Yıllardır Denedik Olmadı Suç...
  7. Şener CANÖZ

@Yasemin Uyar Allah kavuştursun, yada sabırlarversin... :dontknow2:
  8. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın dın dın :)
  9. Şener CANÖZ

@Kerim Öksüz @Kerim Öksüz Gerçektenmi böyle bir"yük" var yoksa "mecaz" mı ? bu :confused:
  10. Şener CANÖZ

@Kerim Öksüz aHA AHA ah ah ah ah ah ahhhhaaa ! bu neee ? !!! :eek::D:p:grafikerler:
  11. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydııın :)
  12. Şener CANÖZ

:D süpersin :)
  13. Şener CANÖZ

Geyik Muhabbeti

@Yasemin Uyar Bişey söylesem nedersin bilmem Yasemin :) Mutlu olabilmek için bişeylere sahip olmak gerektiği değilde, Mutlu olduğu için bişeyler sahibi olabileceği fikrini benimsiyorum...
  14. Şener CANÖZ

Geyik Muhabbeti

Zenginlikle iyiliği, mutluluğu, sağlığı...vb olumlu şeyleri bağdaştıramayanlar, genelde bunlardan yoksun olur bana göre...
  15. Şener CANÖZ

Geyik Muhabbeti

@Yasemin Uyar Zenginlikle mutluluğu bir arada göremiyormusun yesemin...
  16. Şener CANÖZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Arkadaşlar... :)
Yukarı Alt