Arama sonuçları

1. bsrzngn

Bende varım...

Merhaba arkadaşalar bende ist den 22 yaşındayım diyim anadolu yakasından katılıyorum.... forumda gezinmekten buraya msj atmayı unutmuşum.... Ben hoşbuldum sizde beni hoş bulursanız ii olur :))
  2. bsrzngn

Üstteki üyeye kızdın...

Evet arkadaşlar üstteki üyeye kızdınız ne fırlatırdınız.... tenis raketi terlikk ...... vs Hadi bakalım bana kim ne fırlatcak İyi eylenceler :rolleyes:
  3. bsrzngn

Alttakini sınırlayın....

oyunu hemen anlatıyorum alttakinin kullanacağı kelime yada cümleyi sınırlayacaksınız kelimeler yada cümleler illa ilişkilendirilmek zorunda değil kişi 1 =misal alttaki "a" harfini kullanma! kişi2 =tmm Alttaki sadece sayıları kullan kişi 3= 92726 ..... vs Umarım anlata bildim...
  4. bsrzngn

son harften türet

Arkadaşlar dolandım ama bulamadım bu oyunu hani her canımız sıkıldığında iki kişi ile çocukken oynardıkk varsa söyleyin ... son harften kelime türetirdik. annE EteK Kitap .... vs ilk kelimemizz ... KISKANÇ
  5. bsrzngn

Neden BEN ?

hepimizin muhakkak neden ben dediği olaylar vardır diye düşündüm öylesine :) az birazda merak ettim ondan bu konuyu açıyorum iyi yada kötü anlamda NEDEN BEN dediğimiz olayları paylaşalım bu olaylar üzerinden muhabbet edelim istedim buraların yenisi olaraktan... mesela , hep yemekler...
  6. bsrzngn

Sıkıcan kaçmaz dedim, sıkılan canımızı paylaşalım bari...

Şuan sıkıldığımız konular ustundan biraz kandımızı neşelendirelim öz güven gerek yani az biraz ki hepinizde var.... İlk sırayı yapıyorum Şuan hosting çokmuş durumda ve hiç bişe yapamıyrum işler karışık müşteriler yığın ve ben çekmecede kahve arıyorum... Oturup dertlencem...
Yukarı Alt