Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Corel drawda giysi tasarımı

:) hakkınız ödenmez Hasan Bey
  2. Yasemin Ertosun

Corel Photo-Paint Effects ana menüsü çalışma notları

linki yeniliyebilirmisiniz??
  3. Yasemin Ertosun

hiç önemli değil :) zamanında bende çok baş ağrıttım halada ağrıtıyorum:) :)
  4. Yasemin Ertosun

Teşekkür ederim ne yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım....:)
  5. Yasemin Ertosun

corel de denim kumaş (kot) görüntüsü nasıl verebilirim?

çok teşekkür ederim Hasan Bey
  6. Yasemin Ertosun

yaklaşık 6 yıldır tekstil sektöründeyim uzun yıllar el çizimi yaptım daha sonrasından pc ye geçtim corel için herhangi bi kursa gitmedim tamamen kendi çabamla öğrendim... sana nacizane tavsiyem iyi bir araştırmacı ol, corelle ilgili kitablar var onlardan al oku incele dene yanıl böyle...
  7. Yasemin Ertosun

daha yeni kurcalamaya başladım photopainti :) siz bana bi yol gösterirseniz sevinirim
  8. Yasemin Ertosun

teşekkür ederim Hasan Bey genellikle bende o yöntemi kullanıyorum ama bana yeterli gelmiyor yani gelmiyor dediğim hoş durmuyor
  9. Yasemin Ertosun

merhaba arkadaşlar o kadar kurcalamama rağmen bir türlü kot görünüsü veremiyorum bunun photoshopta yapıldığını biliyorum ama ben photoshop bilmiyorum:( yardımınıza ihtiyacım var ... kot görüntüsünü ve yıkama efektini nasıl verebilirim??? örnek resim
  10. Yasemin Ertosun

Aman virüs bulaştırmayın kapıda kalırsınız :)

gerçekten çok yaratıcı... eline sağlık
  11. Yasemin Ertosun

arkadaslar ılusratorde 0-2yas grupları ıcın bebek modeller nasıl yapılır??

Bende şunu sormak istiyorum programı kullanmayı biliyormusunuz? ona göre bir şeler sölicemde
  12. Yasemin Ertosun

kendi ismim için yapmış olduğum bir çalışma

bunun ne olduğunubilmiyorum :) imza mı dersiniz yoksa logomu bilemem sadece çalışmalarımda kullanmak için hazırladım önce kaligrafi kalemi ile çizip sonra pc ye aktardım ortaya bu çıktı işte:) eleştirilerinizi bekiyorum
  13. Yasemin Ertosun

Sitil Moda Logo Tasarımı

hoş görünüyor ama genede basit bence laleli piyasası işi gibi omuş bir ağırlığı yok ...
  14. Yasemin Ertosun

Sweat Shirt Tasarımı

ilk bakışta göze hoş geliyor ama incelendiğinde bir orantısızlık var hem modelde hemde baskıda çok küçük ve aşağıda olmuş ama dediğin gibi sonuçta ara bir çalışma :)
  15. Yasemin Ertosun

Ecce Hotel Kurumsal

renk uyumu gerçekten hoş genel itibariylede harkulade... elinize sağlık
  16. Yasemin Ertosun

corel de sorunum var (eyedropper toll)

:) teşekkür ederim hasan bey
  17. Yasemin Ertosun

corel de sorunum var (eyedropper toll)

Merhabalar sabah sorunsuz bir şekilde çalışan corelim bozuldu yardımınıza ihtiyacım var sorun : bir nesnenin içini boyadım sonra o rengi tekrardan almak için eyedropper ı kullandım tam diger alanı boyuyacakken renk koyboldu tıkladığım alalndaki rengi aldı tekrar denedim ama olmuyor yardım...
  18. Yasemin Ertosun

Basit bir illustrasyon anime

tebrik ederim gerçekten çok güzel
Yukarı Alt