yaklaşık 6 yıldır tekstil sektöründeyim uzun yıllar el çizimi yaptım daha sonrasından pc ye geçtim corel için herhangi bi kursa gitmedim tamamen kendi çabamla öğrendim... sana nacizane tavsiyem iyi bir araştırmacı ol, corelle ilgili kitablar var onlardan al oku incele dene yanıl böyle...
merhaba arkadaşlar
o kadar kurcalamama rağmen bir türlü kot görünüsü veremiyorum bunun photoshopta yapıldığını biliyorum ama ben photoshop bilmiyorum:( yardımınıza ihtiyacım var ... kot görüntüsünü ve yıkama efektini nasıl verebilirim??? örnek resim
bunun ne olduğunubilmiyorum :) imza mı dersiniz yoksa logomu bilemem sadece çalışmalarımda kullanmak için hazırladım önce kaligrafi kalemi ile çizip sonra pc ye aktardım ortaya bu çıktı işte:) eleştirilerinizi bekiyorum
ilk bakışta göze hoş geliyor ama incelendiğinde bir orantısızlık var hem modelde hemde baskıda çok küçük ve aşağıda olmuş ama dediğin gibi sonuçta ara bir çalışma :)
Merhabalar
sabah sorunsuz bir şekilde çalışan corelim bozuldu yardımınıza ihtiyacım var
sorun : bir nesnenin içini boyadım sonra o rengi tekrardan almak için eyedropper ı kullandım tam diger alanı boyuyacakken renk koyboldu tıkladığım alalndaki rengi aldı tekrar denedim ama olmuyor yardım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.