Arama sonuçları

1. Ndesign

Tanışma Faslı

aramıza hoşgeldiniz
  2. Ndesign

1. buluşma resimleri

evet arkadaşlar umarım gayet hoş ve sıcak bir ortamda tanışma ve kaynaşma gerçekleşmiştir tabiki gönül gelmekten yana idi ama olmadı kısmet değilmiş bir başka zamana inş diyoruz kendinize iyi bakın byyy
  3. Ndesign

MEVLÜT Kandili

sizin ve tüm sevdiklerinizin kandilini en içten dileklerimle kutlarım
  4. Ndesign

EPS çicekler

admin im güzel paylaşım ellerinize sağlık
  5. Ndesign

süt kutusu çalışması

beğenmenize sevindim tşkler sizlerinde çalışmalarınızı görmek isterizz :)
  6. Ndesign

Ben Celdum Da

Baş köşede cam kenarı var olurmu aramıza hoşgeldin
  7. Ndesign

süt kutusu çalışması

teşekkürler barış her türlü olumlu ve olumsuz görüşe saygımız vardır
  8. Ndesign

ARC holding logo ve kartvizit

buda tamamen bir hayal ürünüdür ve freehand çalışmasıdır :) acımasızca eleştirin olurda inşaat sektörünün yanında ek iş olarak bir ajans ta çalışabilirim diyelim iddiye almayın sakın :)
  9. Ndesign

süt kutusu çalışması

aksini söylemedikki hocam bunun bilincindeyiz
  10. Ndesign

süt kutusu çalışması

vay hocam tam bir grafiker azıyla konuştunuz teşekkür ederim bundan sonra olursa dediklerinizi dikkate alıcağım artı bu ciddi bir iş olsaydı ona göre materyalları bulup daha başarılı bir iş çıkardı fakat dediğim gibi herhangi bir amaç gütmediği için pek ciddiye alınmamış ve eline ne geçtiyse...
  11. Ndesign

İstanbul Çalışması

Adobe ye katılıyorum dedii gibi alt taraf boş kalmış sanki yansıma yaparsan daha iyi olarak
  12. Ndesign

süt kutusu çalışması

bildiğiniz gibi ben inşaat sektöründeyim işim gereği türkiyenin farklı yerlerinde gittim ve hala gidiyorum kısmetse 3 gün içinde edirnedeyim neyse zamanım elverdikçe burada olup bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum ve can sıkıntısından meysüt diye bir ürün çıkardım umarım beğenirsiniz tamamen bir...
  13. Ndesign

Kaleme Zeval Olmaz, Heleki Renkli ise.

aramıza hoşgeldin arkadaşım kalıcı olman dileğiyle
  14. Ndesign

merhaba

hoşgeldiniz arkadaşım
  15. Ndesign

merhaba

merhaba aytaç aramıza hoşgeldin
  16. Ndesign

s.a

aramıza hoşgeldiniz
  17. Ndesign

merhabaaaa

meraba aramıza hoşgeldin
  18. Ndesign

Yardım

eps formatındaki bir dosyayı photoshop ta açtıktan sonra png olarak kaydedebilmen için file/save for web... tıkladıktan sonra png24 ü tıkla ve kaydet kolay gelsin..
  19. Ndesign

tekrar izmir den merhaba

site kurallarını okuyalım lütfen site içi arama yapmadan konu açmayalım. https://www.grafikerler.org/reklamcilar-icin-arac-cizimleri-2008-cc-vision-car-spec-2008-v14-t2023.html
  20. Ndesign

merhaba arkadaşlar

aramıza hoşgeldiniz
Yukarı Alt