evet arkadaşlar umarım gayet hoş ve sıcak bir ortamda tanışma ve kaynaşma gerçekleşmiştir tabiki gönül gelmekten yana idi ama olmadı kısmet değilmiş bir başka zamana inş diyoruz kendinize iyi bakın byyy
buda tamamen bir hayal ürünüdür ve freehand çalışmasıdır :)
acımasızca eleştirin olurda inşaat sektörünün yanında ek iş olarak bir ajans ta çalışabilirim diyelim iddiye almayın sakın :)
vay hocam tam bir grafiker azıyla konuştunuz teşekkür ederim bundan sonra olursa dediklerinizi dikkate alıcağım
artı bu ciddi bir iş olsaydı ona göre materyalları bulup daha başarılı bir iş çıkardı fakat dediğim gibi herhangi bir amaç gütmediği için pek ciddiye alınmamış ve eline ne geçtiyse...
bildiğiniz gibi ben inşaat sektöründeyim işim gereği türkiyenin farklı yerlerinde gittim ve hala gidiyorum kısmetse 3 gün içinde edirnedeyim neyse zamanım elverdikçe burada olup bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum ve can sıkıntısından meysüt diye bir ürün çıkardım umarım beğenirsiniz tamamen bir...
eps formatındaki bir dosyayı photoshop ta açtıktan sonra png olarak kaydedebilmen için file/save for web... tıkladıktan sonra png24 ü tıkla ve kaydet kolay gelsin..
site kurallarını okuyalım lütfen
site içi arama yapmadan konu açmayalım.
https://www.grafikerler.org/reklamcilar-icin-arac-cizimleri-2008-cc-vision-car-spec-2008-v14-t2023.html
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.